2011-02-28 | 11:58:44

whirlygigged up!


Hallå där mina fina!

Ny start på veckan och det känns jäkligt bra faktiskt!! Jag har ett rätt bra schema nu, jobbar måndag-tisdag, ledig onsdag-torsdag, jobbar fredag-lördag och är ledig söndag! Woo!

Denna helg gick alldeles för fort dock, lördagen ville jag bara skulle ta slut för det var så mycket att göra och att jag skulle ut direkt efter jobbet hjälpte ju inte det hela att gå snabbare. Vid 12.30 mötte jag upp Emma och hennes kompis Asha och vi vandrade ner för gatan mot Whirly Gig. En klubb som har hållt på den sista lördagen varje månad i 20 år, och det är jättemånga som har gått där sen dag ett.
Jag och Emma var där förra sommaren och det var helt underbart!!!

Så vi gick in och det var precis som förr, kanske tom lite bättre, men också lite sämre på vissa punkter. Lite trist att det ska behöva vara så. Whirly Gig är ett väldigt liberalt ställe med ett väldigt liberalt sätt att se på både alkohol och droger. Det har varit en frizon för många som går dit en gång i månaden för att njuta och bara ha en fantastisk kväll, men nu har den nya generationen ungdomar dragit in så mycket skit att hela stämningen förstördes. Det låg 16-17 åringar däckade på golven för att dem hade både druckit för mycket och tagit för mycket droger. Det tycker jag inte om överhuvudtaget. Så ska det inte få vara.
Men Whirly är lite av en svartklubb, lite skitigt, lite läskigt, väldigt underligt. Men vi hade en sån otroligt kul kväll. Vi dansade till solen gick upp och sen gick vi alla hem ock la oss. Fy!! haha var så trött på söndagen, kom i säng vid 8 och gick upp vid 2.
Så förlåt mamma om jag var lite trött på telefonen!


Å musiken där 'är så bra. Det är ju ett rave men musiken är aldrig FÖR mycket. lagom blandning av Dubstep och DrumnBass  och all möjlig sorts musik. Flummusik!!

Men ni som växte upp på typ 70-80 talet måste ju ha gått på en massans olika rave eller konstiga klubbar? Kan ni inte berätta!! Vore skitkul att höra hur det var då, för nu känns allt så fejk på nåt sätt.


Det var en som var utklädd till enhörning där.  haha så sjukt!!! Full kostym!

Nu blire jobb igen. Ska dricka upp min Cappuchino och ta en cigg och sen är jag nog redo för den här dagen också.

Älskar er mest!!!


2011-02-25 | 11:55:42

sunday club is back in town!


Hej fina ni!

SItter aterigen pa jobbet, kan inte anvanda de tre magiska bokstaverna av nan andledning. konstigt.

Fredag, ANTLIGEN, onskade iofs att jag skulle ha haft lordag ledig, men pga alla problem och nya saker som hander pa jobbet sa har vi fatt tillbaka vara sondagar ledigt!


YEY!

Och vet ni vad vi ska hitta pa????.

IKEAAA!!!

Varan Sondagsklubb ar tillbaka igen! woo! Jag alskar att ha sondagar ledigt, verkligen min favoritdag pa veckan!!

Maste borja jobba nu, men ville bara skriva att allt ar braaa!!!!

Alskar er en massa
pussss
2011-02-22 | 11:50:37

Love and caring


Hej mina kära!!

Igår var en väldigt betydelsefull dag i mitt liv som fick mig att inse att jag måste börja ändra på ett par saker här i livet.

Jag fick äntligen träffa Emma igen.

Jag och Emma träffades i Australien, vi bodde på samma hostel och pga att vi båda var svenskar så höll vi ihop i vått och torrt.
Vi var alltid ute på äventyr och vi kom överens och klickade på ett stadie som man inte gör med många andra. Även fast jag och Linnea också kom varandra jävligt nära så är det nåt speciellt med Emma, Hon är så genuin, den mest ärliga, orginella och finaste människan jag har träffat. Hennes hjärta är ibland alldeles för stort och hon förtjänar bara guld och diamanter.

Hon förklarade att hemflytten till Sthlm hade gått galant, att hon hade tagit med sig sin australienska livstil till sthlm och bara kört gasen i botten.
Att det inte är värt att stressa, vi har tid på oss. Man behöver inte göra saker man inte gillar, att man måste slappna av och njuta av livet istället för att skynda.

Det var så skönt att träffa henne, att få lite Aus-känsla igen. Som vi njöt där borta. Inga problem, ingen stress. Fan va livet var underbart ändå!

Jag hoppas att när jag flyttar tillbaka till Sthlm så kommer hon fortfarande vara kvar. Hon är verkligen en person jag vill ha i mitt liv. Så full av liv och glädje!

Vi träffades för middag igår, jag Linnea, Emma och 4 av Linneas kompisar. Herregud jag har inte varit ute på tjejmiddag på ÅR. Även fast jag inte är den tjejigaste i gänget, men det var så mysigt att sitta där och bara lyssna och prata om allt. Ne, riktigt fint var det. Även fast jag INTE har NÅGOT gemensamt med dessa tjejer, överhuvudtaget så var det fint att veta att man fortfarande kan träffa nya människor och ha ett socialt liv.

Eftermiddagen gick vi för ett par drinkar och sen tillbaka till Linneas lilla kollektiv för ett par glas vin. Himla trevligt!! Sen missade jag sista tåget hem så fick försöka ta mig hem med nattbussar vilket slutade med att jag gick hem istället. Men det gick bra.

I Lördags var också en väldans bra dag, Först flyttade vi ju! Haha, kan inte fatta att jag inte skrev det först, haha men OHHHHHHHHHHHHHH va skönt det är. Jag vill bara hoppa upp och ner och bara skrika av glädje. Skrev kontraktet, betalade depositionen och sen flyttade vi in! YEYE!! Jag kommer ta lite kort så fort vi har flyttat alla grejjerna. Det mesta är fortfarande här på jobbet så ska ta första lasset ikväll.

SÅ skönt är det att få ha en RIKTIG lägenhet. Bara min. Och Mariusz. Och Simones. Och Lukes. Men men.
Ett år kvar nu sen blir det Sthlm! Riktigt exalterad över det, tillochmed Mariusz tjatar om hur bra det kommer bli!! :)

Sen vid 5 tiden mötte jag Kristina och vi gick ju som sagt och såg Crystal Castles i Brixton. FY FAN VA DE VA BRA!!!
Åhhh!
Det var nog det bästa jag gjort, jag var nära till tårar när Alice Glass kom ut på scen, haha jag måste varit den ända som grät. haha Men det gick så fort. Det var lite jobbigt. Helt plötsligt var hon borta och allt var slut.

Men nu har jag iaf sett dem. Mitt favoritband.

:)

Nu måste jag börja jobba snart!!

Älskar er en massa.
2011-02-16 | 17:16:47

oambitiöst.


Känns som att jag har fastnat ännu en gång. Som att livet har stannat, hjärtat slutat bulta.
Visst, saker och ting är fint och jag borde inte klaga.
Istället för att vara hemlös IGEN så bokade mannen in oss på hotell, sa att "aldrig kommer jag behandla dig illa, du är min prinsessa och jag gör vad som helst för att du ska må bra"

Så nu bor vi på ett litet hotell i Shepherds Bush, det är inte alltför dåligt men samtidigt inte alltför bra.

Kom precis till jobbet och det första jag får höra är vilket dåligt jobb jag gjorde 2 dar sen. Att jag har tappat min motivation och att jag aldrig försöker längre. 5 min av skit och dåliga ord.

Själklvart har jag ingen motivation till någonting överhuvudtaget när jag omger mig med människor utan drömmar. Utan hopp eller mål i livet. Givetvis tar det inte lång tid innan jag blir exakt likadan. Jag har alltid sett mig själv som ambitiös men jag tror fan inte att "överleva" är en ambition.

Jag vill träffa människor som inspirerar mig, som kan lära mig något. Som vill se och göra. Som vill träffa och träffas.
Som vill göra nytt och nyttigare.

Det jag en gång älskade är det jag avskyr mest av allt.

Man kan inte alltid få som man vill, och jag vet att jag låter bortskämd som sitter och klagar på ett liv som jag faktiskt har valt och skaffat mig helt själv.

Nästa mars/april..2012. Då kommer jag tillbaka till Stockholm.

Fan för London ibland.

Nu ska jag försöka hitta nått att äta här på jobbet. Är ännu en gång fattigare än en dammtuss och har inte råd att äta. Kanske är det lika bra.

Älskar er mest. Saknar er så förbannat mycket.

Vill bara hem hem hem.
Krama om er alla och få känna mig trygg igen. Som för ett par veckor sen.

Tur att jag har mannen iaf. Honom älskar jag och litar på till 100%.

Puss
2011-02-14 | 17:12:50

hotell


Hej mina fina!

Hoppas ni har det fint!

Nu är vi utflyttade helt och hållet, packade ner det sista imorse och bar med oss resterna av vårt liv till jobbet.
Ikväll och 5nätter framöver ska vi bo på ett hotell i Kensington,eller jag tror att det är närmre till Shepherds Bush men det spelar ingen roll.

Så himla onödigt att behöva spendera pengar på ett boende när vi redan har 2 lägenheter, kan inte bo kvar i den första och den andra kan vi inte flytta in i förens på lördag...så. Hittade detta hotell och det var faktiskt lika billigt som att ta in på hostel, och då bor jag hellre på hotell faktiskt.

Vet icke hur det kommer bli med bloggandet men jag försöker att ta med datorn iaf til jobbet så an jag skriva här!!

Måste kila tillbaka nu!!

Älskar er
2011-02-11 | 11:37:13

8dagar

God morgon!
Sitter här påklädd och klar att gå, så himla hungrig, måste rusa till jobbet och snabbt få i mig något!

Ville bara påminna resten av världen att vi flyttar in ÄNLTIGEN om 8dagar. Nästa lördag smäller det!!!

Ne nu måste jag springa.
OBS,
bilderna är inte från min lägenhet men dem var ju fina ändå!!!!




Älskar er!!

Puss
2011-02-07 | 21:40:56

lasagne!!!


Hej mina kära!!

Har inte skrivit på evigheter. Om jag tidigare har skrivit att det har varit körit och mycket att göra så har de senaste veckorna varit katastrofala!!!
Stressiga, hemska, alldeles för långa dagar.
Ush, listan är egentligen alldeles för lång för att skrivas ner men ush vad mycket hemskheter som hänt de senaste dagarna.
:/

Universe will fix everything.

Det är mitt nya motto. Vissa saker kan man inte stressa över, det finns ingen andledning. Man måste bara vänta och se vad tiden har att ge oss. Jag kan liksom inte stressa över saker som jag vet är olösliga problem.
Jag vill ju inte ge mig själv eller någon annan magsår. Vilket är väldigt nära har jag kännt på sista tiden. Sån smärta alltså. Gick till apoteket idag och frågade lite saker, dem frågade om symptom och grejer och sa att dem inte ville ge mig någon medicin innan jag träffar en läkare. Och att jag ska hålla mig borta från smärtstillande då det kan göra saken värre.
Jaha, men va fan jag lever ju på minst 1g av smärtstillande i alla sorters former DAGLIGEN. Men de sa hon att jag skulle sluta med.

Foten är paj igen också, dumma jobb. Att vara servitris/bartender har inga fördelar förutom ETT, dricksen. Annars är det skit!
Bli aldrig servitris/bartender.

Lägenhetssituationen är BARA åt helvete. Tänker inte gå in på detaljer men oj vad mycket trubbel vi kan hamna i. Skitkul att känna sig kriminell. Dumma jävla engelsmän och deras dumma jävla system.

MEN, lite bra nyheter dårå.

Vi fick ett samtal från vår mäklare idag som sa att våra kreditupplysningar kommit tillbaka och att vi ska komma förbi Lördagen 19:e Februari för att skriva på alla papper och få nycklarna. Woo!!! Så det är inte många dagar kvar nu!
Ska försöka boka tid för en till visning nästa vecka så karln får se lägenheten också innan han flyttar in så då ska jag ta lite kort hade jag tänkt mig.
Tycker lite synd om honom som inte ens har sett lyan ännu! Så fin. Riktiga trägolv i både kök och vardagsrum (om jag minns rätt) inga jävla parkettgolv. Trägolv, öppenspis, högt i tak, 3 badrum, DISKMASKIN!!! Jag har inte använt en diskmaskin på 4 år! Herregud!!!

Och, den 19 händer en annan stor grej. Jag och Kristina ska gå och se Crystal Castles!!! Oh mitt absoluta favoritband. Jag är så exalterad att jag kissar på mig lite varje gång jag tänker på att jag ska få se mina idoler. Nu låter det som om jag är 10 år och ska gå och se Westlife men åhh, jag har bara sett ett ända band som har varit mina absoluta idoler och det var The sounds på grönan för säkerligen 5-6år sen.
Kommer ihåg att jag drog med Linn, Adde och Kristina var nog där också!!! Oohh!

Men nu ska jag få se dem. Jag kan inte fatta det. Lyssnat på dem i flera år nu och kan inte fatta att jag äntligen ska få se Alice Glass extrema framträdande.



Nu står mannen och lagar mat, han gör lasagne. mm! :)

Imorgon ska jg luncha med Linnea och senare på kvällen vettja inte vad jag ska hitta på. Bara ta det lugnt antar jag!

Vi kanske kan skypa?

Älskar er!

Puss