2010-12-30 | 16:48:05

Mitt 2010!


en liten lista....

Har du några nyårslöften?

Bara se till att 2011 inte blir lika "hemskt" som 2010. Mer glädje och skratt istället för oro, stress och tårar.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inga direkta vänner, men ett par bekanta.

Vilka länder besökte du?

Australien, Skottland, Sverige

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

29 Januari (kom hem från Aus)

Vad var din största framgång 2010?

Antar att jobbet är väl en framgång i sig även då jag ogillar det starkt just nu. Om jag skulle jobba någon annan stans och göra samma jobb, samma timmar så skulle jag vara Manager vid det här laget och ha säkerligen dubbelt så mycket betalt än vad jag har idag. Jag vet inte allt och jag är inte bäst, men jag vet jävligt mcket mer än vissa idioter jag har över mig.
Att ha personal som jobbar under än, att vara någons chef, att fatta beslut, ta ansvar. Ja..såna saker

Största misstaget?

Har nog inte gjort några stora misstag men ett par små kanske..typ som att försova sig 2 timmar ens första skift som ansvarig på jobbet...:)

Bästa köpet?

Iphone.Seriöst de bästa spenderade tusenlapparna i mitt liv.

Vad spenderade du mest pengar på?

Det gamla vanliga, äta ute, shopping, onödiga taxiresor, resor

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att jag kommit ett par personer väldigt nära de senaste året.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Queen är alltid något vi lyssnar på när det är fest, kanske Bohemian Rhapsody, men sen också Crystal Castles ALLA låtar kommer nog påminna mig sjukt mycket om detta år. Det är verkligen kärlek!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare. Saker och ting går inte alltid som jag vill.

Vad önskar du att du gjort mer?

Träffat familjen, även fast ni har varit här så önskar jag att jag kunnat åka hem en extra gång.

Favoritprogram på TV

Tittar inte på TV men den senaste serien jag laddat ner och kollat färdigt alla säsonger var Big Bang Theory. Verkligen min favorit!!! :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag jobbade, det var en vanlig fredag men helt plötsligt så ropade någon mitt namn och där stod mormor och morfar och överaskade mig.
Helt perfekt födelsedagshelg. Mycket mat och god dricka. Inget alltför galet.
Bara med de personer jag älskar mest!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Väldigt varierad. Mycket svart, som vanligt.

Den bästa nya personen du träffade?

Mariusz, totalt oväntat att jag skulle träffa någon,bli kär och hamna i ett seriöst förhållande. Det verkar fortfarande chocka vissa personer. Även fast jag inte hade så mycket emot att vara singel så har jag ingenting emot att vara i ett seriöst förhållande!
Det känns väligt bra!!

Ojuset, btw. Så här ser vårat nya badrum ut.

Tjusigt va??







Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag vet inte, Mognat?
2010-12-30 | 13:41:39

killer queen?


Hej raringar!

Det har varit en lång lång natt. Alldeles för lång.

Kom hem från jobbet vid 12tiden och så fort jag steg innanför dörren kände jag långt inne i magen att något var fel.
Och oj va rätt jag hade.

Även fast vi alltid vetat att det en dag skulle hända så kändes det ändå som att det var omöjligt. Att allt det dåliga skulle sluta och vi faktiskt en dag kunde börja leva ett "normalt" hemma liv.

Givetvis hade ju badrumstaket fallit ner och bildat en fin liten hög i badkaret. Jag visste´inte vad jag skulle göra, stod där och kollade ett par minuter. Bara glodde på mitt tak som så fint hade lagt sig ner. Som om taket gett upp. Inte orkade längre.



(hålet är DUBBELT så stort just  nu, ramlade ner en stor bit rakt ner i handfatet och över toaletten)


Jag satte mig i soffan och karln bara stirrade på mig, jag stirrade tillbaka och nickade. Han höll i en flaska rödtjut och det tyckte jag var en alldeles fantastisk ide.
Det tog inte lång tid innan flaskan var slut och tårarna bara sprutade. Vafan tar man sig till om ens tak faller in? Varför händer det här mig? Vad gör jag här? Det finns så många tydliga tecken på att jag inte är menad att bo här, så varför gör jag såhär mot mig själv?

Efter rödvin och en flod tårar behövdes ännu mer alkoholhaltig vätska så vi öppnade två flaskor champagne. Efter det var jag körd.

Jag gav upp, precis som mitt tak. Jag föll, inte ner i badkaret men rakt ner i mannens armar.
Orkar inte kämpa. Varför ska jag kämpa?
Borde jag kämpa?
Borde jag ställa mig upp igen och även fast det gör ont, köra gärnet?

Kackerlackor, råttor, läckor, tak som faller ner.

Nu sitter jag här och väntar på riddaren i vit rustning som ska hjälpa mig med alla mina problem. Rörmokaren.

Har redan haft besök denna morgonen av två tjusiga män i uniform, de var förmodligen också rörmokare av något slag och nu väntar jag på den tredje.

Men, efter att ha bott i london i snart 2½år så vet jag att engelsmän inte är de mest effektiva när det kommer till att fixa saker. Så lätt som möjligt ska det vara. Skulle inte förvåna mig om det försökte måla över hålet.

Så i soffan, i köket, där råttor och kackelackor lever loppan, sitter jag nu och sippar på en kopp kaffe, tack och lov känner jag inte av varken rödvinet eller champagnen från inatt/imorse.  Försöker att komma på andra tankar, bättrehumör och kör både ABBA och Queen på högsta volym men det hjälper liksom inte.



Just nu önskar jag att jag var barn igen, och inte hade en aning om någonting om vad livet har att erbjuda.

Jag är iaf jätteglad över Egypten resan. Fan vad jag önskar att det var NU, eller först Stockholm och sen direkt till Egypten. Långt långt bort från tråkiga kollegor, stressig julrusch, kackerlackor, råttor, läckor, hål i tak, slask, regn, gråa moln.

USH.


Älskar er!



2010-12-27 | 10:29:55

Svensk/Polsk


Hej på er mina hjärtan!

Hoppas eran jul har varit bra med mycket mat och dryck, och en massa fina julklappar!
Min jul har varit otroligt lugn och fin, precis vad jag behövde efter 3 veckors kaos på jobbet.
Äntligen är detta "Jobb år" över!!! WOO!

Här ärlite bilder från min jul...eller jag ska väl säga vår då det blev en svensk/polsk jul för mig detta år.

Vi började med lite glögg. Fan, inget ger så mycket julkänsla som lite glögg med russin och mandlar i!



Denna gråa lilla maträtt är från Polen, vet inte riktigt vad det är men när han förklarade det sålät det som en version av kroppkakor(stavning?), fast denna hade ost i sig och så åt man den med stekt gullök.Gott faktiskt!



Och sill givetvis! OHH. Tänk  att jag har ogillat sill i alla dessa år och så helt plötsligt älskar jag det!!



Inte den bästa ölen men SVENSK är den iaf! :) haha Och ner gick den! Polacken stod för vodkan! Det gick också ner rätt bra!



Matglad! Trycker i mig köttbullar. Japp, som jag sa förut till familjen att jag gillar mat alldeles för mycket för att inte äta all mat. Så jag har börjat göra mig själv van vid att äta kött, än så länge går korv, skinka och köttbullar bra. En stor biff tror jag dock inte att jag skulle kunna få ner särskilt lätt..nej ush.



inser nu hur sliten jag ser ut. detta är efter jag har tagit en dusch,(livrädd givetvis för att badrumstaket håller på att falla ner på mig) sminkad, fin klänning...Ja..och typ 10 kilos överrvikt. Ja fan har gått upp rätt mycket i vikt nu i december...Känner det. Lite jobbigt, men har varit så mycket att göra på jobbet att man vaknar så sent som möjligt på morgonen föra att få så mcket sömn som möjligt, hoppar över frukost, för stressigt under lunchrushen för att själv få lunchrast, tryucker snabbt i sig en smörgås eller hamburgare för att få snabb energi och sen tillbaka till jobbet, sluta kl 00.30 för att det har varit så mycket att städa upp, varje natt,hemma vid 1.30 och är svin hungrig, laga middag, typ pizza för det går skitsnabbt att laga och äta, sen somna vid 3-4 för att man är uppe i varv från pizzan eller annan snabbmat och pga frustrationer över jobbet och liknande saker...Upp vid 9.30 igen och så har det varit sen andra veckan i december. 3 HELA dagar ledigt har jag haft..på 3 veckor. Galet.

MEN, vet ni vad? eller det vet ni säkert redan men jag fick iaf den BÄSTASTE presenten från den BÄSTASTE pojkvännen.

En resa till Egypten!!!!!!!!!!!!! Kan fortfarande inte fatta att vi ska åka! Att han faktiskt har bokat biljetter och planerat allt utan att jag har vetat om någonting!Helt galet!
Ska bli sååå spännande!

1.a mars åker vi, så gäller nu efter jul o nyår att börja bli hälsosammare så att man ser fin ut på stranden!

Eller jag vet inte..Hela livstilen kommer nog bli bättre iaf utan att jag försöker så fort jag kommert tillbaka till j obbet iaf för det kommer nog vara jättedött i både Januari och Februari. Hoppas det iaf!

Så, Iaf, Jag och Mariusz kommer ju på besök först från 31Dec-4Jan, eller låt oss säga 3e iställdet för vi åker tidigt på morgonen den 4e,..Vilka kommer vi hinna träffa? Är alla ni, Familjen, typ Totte och Anna Maria? Conny och Åsa..och givetvis alla mina fina kusiner?? Annars kommer vi ju på besök "på riktigt" från 16jan-23jan..så då har vi iaf en hel vecka på oss!

Jaja, hoppas ni gillar bilderna!

Nu ska jag färga håret, sen göra frukost, väcka mannen, gå ut och promenera och försöka hitta en affär som är öppen så vi kan förbereda våra garderober inför den svenska vintern och sen ska vi gå på bio!

Hoppas ni alla mår superbra!

Snart ses vi!

Älskar er

2010-12-21 | 14:32:03

stressad kvinna.


Hej fina ni!

Känns som att jag inte har använt datorn på jättelänge och det är mycket möjligt...har varit så otroligt mycket att göra på jobbet. Jag vet att jag ibland tom har betett mig som en litet barn, som är gnällig och trött, inte vill och tycker allt är orättvist och jag ber om ursäkt för min frånvaro, men jag är helt utmattad.
Jag har aldrig varit så här trött.

Sitter här i soffan och nickar till lite då och då, även fast jag nu är inne på den tredje koppen med kaffe.
Karln försökte putta ur mig ur sängen i morse och när det inte fungerade så drog han ur mig istället. UHU.
Och idag har jag förmiddagen ledig vilket betyder att jag MÅSTE in till Oxford Street och köpa julklappar!
Jag hittade ingenitng förra veckan, men fan va folk puttas och håller på. Först fick jag stå i kö för att komma ut ur tunnelbanan, sen fick jag köa IN på HM, när jag skulle ta upp en klänning så puttade en tjej till mig och ryckte åt sig SAMMA klänning som jag redan tagit tag i. Kärring.

Men nu MÅSTE jag.
Jag ska till Hamleys, har aldrig varit där men ser fan inte fram emot det heller. Jag ska köpa en stor radiostyrd helicopter till mannen och ett pussel till mig själv.
Eftersom vi ska låsa in oss i lägenheten över jul så måste vi ha några tidsfördrivand saker, och jag vill jättegärnah ha en stor tavla i mitt rum men kan icke hitta nåt,så ska försöka hitta ett pussel med någorlunda kul mönster sås ska vi försöka få ihop det.





Har även köpt en TV på secondhand så att jag ÄNTLIGEN kan spela mitt xbox igen.Ohj älskar xbox så mycket!

Köpte ett Monopol också, vet ni hur svårt det var att hitta ett Klassiskt Monopol eller? Finns typ3-4 olika typer nu, en i 3D, en UTAN PENGAR men med KREDITKORT eller nåt...och sen några andra...men alltså va fan..Hur fan ska man kunna fuska om man inte har dem där pappers pengarna som man gömmer lite här och där?
Eller är det bara jag kanske?
Äh, jag fuskar ALLTID i spel...så nu vet alla det. haha. Inget att skämmas över.

Sen fick jag en förtidig julklapp av Mariusz också, en parfym..är inte helt hundra på omjag tycker om den eller inte...den känns så vuxen..ellejagvet inte. Känns som att så fort jag sprutar på lite så får jag ett stort och tungt ansvar runt omkring mig..eller ja vet inte, svårt att förklara.Men sen samitdigt är den väldigt blommig och ung och..ja vet inte.


Måste vara sjukt svårt attt köpa presenter till tjejer, vi kan liksom aldrig bestämma oss vad vi gillar. Eller iaf inte jag.

Ajuste, vi har en läcka i badrumstaket som bara blir värre och värre, det droppar sjukt mycket och det börjar tom. se läskigt ut. Lägenheten under oss, deras badrumstak (=vårt golv) har ramlat in, så deras tak är ett par träskivor, som vi kan se är UNDER golvkaklet. Och vårt tak, man kan se att samma sak kommer hända, att taket kommer ramla ner och sen kommer vi se våra grannars badrumsgolv...Asså jag orkar seriöst inte med fler problem.

Detta är andlednign till varför jag en dag kommer flytta härifrån och tillbaka till Stockholm. För att allting i detta land är antingen JÄTTEJÄTTE SVÅRT eller JÄTTEJÄTTELÄTT MEN JÄTTEJÄTTESKIT.
Lätt som en plätt var det att få den här lägenheten, men sedan dag 1 har vi haft problem. inge varmvatten i början, ingen värme, Kackerlackor, råttor, läckor, skumma grannar, ingen belysning i trapphuset, inget lås på dörren in till trapphuset osv osv.^
Denna 2½:a betalar vi £800 (9000kr??) för...och med alla dessa problem. Att jobba 13h/dag, 6dagari veckan, att ha ansvar på jobbet, mycket att göra, personal som är dum i huvudet, frustrationer, julstress, pojkvänsstress, familjestress,..jaa i  denna tid är väl att rätt stressade och jag varken tid eller energi att ringa "råtttanten" som vi kallar henne igen, jag har inte lust att IGEN evakuera köket i timmar för att jag måste spreja kackerlacksprej överallt, har verkligen inte lust att vårt tak ska falla igenom, har inte tid att vänta på att byggnissar ska springa omkring här och fixa med läckan.
Kolla liksom hur taket ser ut, det blir värre och värre för varje dag.



Inte konstigt att jag har magsår. Förihelvete.
London är underbart, utelivet, kulturen, maten och allt det internationella och nationella.

Men fan så svårt det ska vara.

Ens ända sociala liv blir efter tag endast de du jobbar med, för alla andra jobbar ju också ständigt och har inte heller tid att ses. Aldrig att man skulle kunna bjuda över sina kompisar på middag, det skulle aldrig fungera..för det är alltid någon,(läs ALLA) som måste jobba för att kunna överleva.

Nu är jag inte så haj på hur ekonomin ser ut i Sverige men det kan ju knappast ha blivit mycket dyrare de senaste åren?
Jag får ut ca 13000kr/mån här, jobbar 55-70h/vecka...betalar ca 5000kri hyra, för ett rum i en tvåa i södra London.

Jag är ganska säker på att det skulle vara annorlunda i Sthlm.

Och det är därför jag nu bestämt mig för att flytta tillbaka till Stockholm igen.

Andlednignen är att jag inte orkar kämpa längre. För i det långa loppet så är det inte värt det. Jag bor hellre rent och fint i ett tryggt område än att vara supercool och hänga runt i London, olycklig, osäker och utan pengar.

Tid är icke bestämt ännu och jag vill diskutera saken med mor och far först innan jag svarar på fler frågor.

Sen att jag saknar min familj något enormt gör ju det ännu enklare att ta beslutet att flytta hem,jag saknar mamma och pappa, mormor och morfar, mina fina kusiner som växt upp alldeles för snabbt, morbröder och mostrar, eva och hampe. Jag saknar mina gamla vänner, jag saknar mina katter, jag saknar svensk mjölk.

Nu gråter jag också men det kännns bra. Jag bara saknar er alla så otroligt mycket och eftersom jag har bestämt mig så vill jag bara packa min väska och flytta hem. Men denna gång ska det inte vara på impuls, jag ska planera detta noga så att ingenting går fel. Jag måste hitta någonstans att bo, jobba?plugga?...mm.
Mannen, va fan ska man göra med honom då? Han får helt enkelt lära sig svenska, tur att han är bra på språk..han kan ju redan säga
"hålll käften, du pratar för mycket" skittrevligt verkligen.

Nåja.I förrgårr hade vi planerat att göra våra pepparkakshus som jag hade köpt från IKEA, men när vi öppnade kartongen så såg vi att den ena hade krossats i hundra små bitar och en var helt ok. Så Mariusz fick den hela versionen och jag tog mig an småbitarna.
Jag är faktiskt jävligt stolt över mitt perpparkakshus, vi hade ingen vit glasyr heller så rött och grönt fick det bli. haha. Här är Mariusz hus.



Och här är mitt, där bor Spindelmannen och Snömannen.hhaha. Gud va kul vi hade när vi gjorde dessa.verkligen nnågot annorlunda!




NU måste jag gå.

Förlåt för allt detta skitsnack, kände bara att jag var tvungen att få ut allt.

Älskar er mest.

pussss

2010-12-14 | 16:40:09

USELESS.

Hej!

Haha jag är verkligen sämst idag, jag har haft så mycket planerat inför den här dagen, DEN ÄNDA LEDIGA DAGEN FÖRE JUL..och vad gör jag...joo ingenting.
Jag skulle ha börjat dagen med en tvätt, vilket jag gjorde, men nu har jag kört om maskinen 2 ggr för att jag är för lat att hänga upp det, jag skulle ha dammsugit hela lägenheten och gjort fint, dekorerat mitt pepparkakshus som bara står där och samlar damm, gått till frisören och klippa av hårhelvetet, färgat håret, HANDLA JULKLAPPAR, och sen vid 6 ska jag möta upp Simone för en drink eller två innan våra karlar kommer och stör sen så ska vi ska ut och äta middag, MEN JUSTJA, jag skulle ju boka bord tills ikväll..

Alltså hör ni eller?
Jag har inte gjort ett piss idag. Jag har legat i sängen och kollat på youtube klipp, skrattat lite, gråtit lite...sovit, vaknat...ja ni vet. LAT DAG. Men jag måste åka typ NU..men jag orkar inte.

Uhs vad jag är värdelös idag. Min enda lediga dag innan jul. USH. Jag orkar inte.

Och om ni inte visste det redan så kommerjag ju hem den 31december och firrar nyår med er!! :):)

Ne nu måste jag iaf tvätta bort gårdagens smink och sen försöka göra något åt denna röra= JAG.

Måste in till Oxford street, måste köpa strumpbyxor på Primark vilket kommer bli ett jävla helvete med alla dessa miljone rmänniskor och sen måste jag in på Selfridges och hitta en julklapp till mannen min. ÖHH. och Simone, Och Luke. ÖHH.

Ok. Jag har två timmar på mig.

Ses sen.!


PUSS älskar er.

2010-12-05 | 11:17:35

Sunday Funday!


Godmorgon godmorgon!

Sitter här i soffan medans polacken gör kaffe, det är mys att ha någon som tar hand om en.

De två sakerna jag skulle ha skrivit om de senaste dagarna var "mina föräldrar" och "det här åt jag idag"...men det ´känns inte så jättespännande. Mina föräldrar och hela den sagan är alldeles för lång för att ta här på bloggen.
Dem äriaf finaste på jorden och jag älskar dem mest.

Ville bara skriva att allt är OK. Jag tar med datorn till jobbet idag så jag kanske skriver en liten rad eller två..

Puss
älskar er mest!!!!
2010-12-02 | 11:01:34

2# theese are the ghost that broke my heart before I met you.

Hej mina kära!

Mormor och Morfar!
Japp jag ska maila över dem så fort som möjligt. Antingen idag eller imorgonbitti.

Dag 2#.

Min första kärlek, skulle jag ju skriva om idag.

Jag vet faktiskt inte vad och vem som borde klassas som min första kärlek men jag gissar på att det borde vara Adde.
Han var något helt nytt som kom in i mitt liv, alla andra hade ju pojkvänner så det var ju helt naturligt att jag också skulle ha en givetvis.
Jag tror nog att redan tidigt i förhållandet så insåg jag att det var något som inte riktigt stämde men valde att ignorera alla såna känslor och bara köra på. Och även fast vissa av besluten var dumma och jag tänker tillbaka, skakar på huvudet och säger "Ung och Dum" (haha) så är jag ändå nöjd över att ha gjort dem unga och dumma besluten när jag väl var så ung.
Jag tror att vi alla kommer hitta den rätte en dag, och det kommer självklart vara vid olika tidpunkter för oss alla. Men vi måste gå igenom alla dessa små steg och misstag, träffa fel kille, bli sårad och såra tillbaka innan vi kan hitta den rätte.

Adde var min första kärlek. Oj vad jag trodde att jag älskade honom. Fast jag vet ju idag att det inte var kärlek överhuvudtaget..det var en rop på hjälp och uppmärksamhet. Vi höll ihop i nästan 2 år innan jag var otrogen tillbaka mot honom och gjorde slut. Förmodligen den bästa hämnd jag någonsin kommer få i mitt liv.
Jag har inte pratat med honom sen vårterminen i 3an. Inte ens på studenten...vi gick bara två helt skillda vägar och jag har ingen aning om om han ens är vid liv idag. Men det förhållandet, jag säger inte Honom men det hela alltihopa formade nog mig jävligt mycket. Det tog ett par år att komma över ett sånt svek, jag tror att halvt igenom Barcelona så upptäckte jag att "Nu är det dags att gå vidare"

Och jag har aldrig varit så stark och haft ett sådant här självförtroende som jag har idag.

Aldrig ska någon få trycka ner mig igen, svika mig, ljuga, bedra.

Jag är bättre än det.




Nu ska jag borsta håret, fan det är som en stor lejonman, så jävla tovigt. Orkar inte ta itu med skiten men jag vill inte klippa av det heller. 



Sen ska jag försöka ta mig till jobbet i detta "snökaos". WOw Engelsmännen är verkligen dumma i huvudet.
Kolla bara, detta "KAOS"  har stoppat flyg,  tågtrafik, Skolor, affärer,kontor..etcetc..




Jaja, hoppas ni får en trevlig dag. Jag hoppas på att få kvällen ledigt då Simones vän Maria skulle komma och hälsa på, men inga flyg = ingen Maria och Simone har två biljetter till musikalen flashdance till ikväll så det vore ju trevligt.
Vi får se.

Älskar er.

puss

2010-12-02 | 03:12:58

1# Om mig.

Hej mina smultron!

Hoppas ni har det bra, snöit och jävligt har det blivit här också och jag antar att denna gång kan jag inte fly landet som jag brukar göra innan denna årstid faller in. Men fan vad jag hatar snö och kyla. Fy fan.



I brist på annat intressant att skriva då jag har haft någon typ av förkylning igen så tänker jag haka på en liten trend som pågår ute i bloggvärlden. Nu vet jag ju givetvis inte om ni läser andra bloggar än min, men jag följer ett par, tiotal och har märkt detta.
Varje dag skriver jag (bloggvärlden) om samma ämne...så nu MÅSTE jag ju blogga varje dag. bra va? Sen kan det ju vara så att ni vet allt redan men jag ska försöka tvista till det så det blir intressant att läsa för ALLA. :) Kanske avslöja lite hemlisar o sånt :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Så Dag ett. Om mig.




Det bästa hade ju varit om någon annan kunde sätta sig ner och beskriva hur jag är. De flesta av er vet säkerligen vem jag är, hur jag beteer mig osv osv.
Om jag skulle beskriva mig själv med 3 ord hade det förmodligen blivit narcisistisk, klumpig, generös. Men varför är det alltid bara 3 ord när man ska beskriva någon?
Jag är väl så mycket mer än bara t r e små ord? Eller?
Enligt mig själv är jag bäst i världen, jag är drottning av Universumet och det finns ingenting jag inte klarar av. Idag.
För ett par år sen var jag en väldigt osäker person inuti, visste varken ut eller in, ungefär som en ful liten ankunge som har växt upp till en...ja..helt okej svan.
Iaf, får jag inte som jag vill blir jag förbannad, är något fel (det regnar ute, huvudvärk, något går sönder..vad som helst) så försöker jag ALLTID få folk att tro att det är deras fel, så att dem får dåligt samvete över att jag har jobbat för länge och är jättetrött efter jobbet så att jag slipper inse att det i själva verket är mitt eget fel eller ingens alls. Hänger ni med? Jag är en väldigt manipulativ person. När jag vill. Inte alltid.
Annars är jag jävligt snäll tycker jag. Jag ger när det behövs och kräver inte ofta mycket tillbaka.
Jag kan ju lova att denna text hade sett väldigt annorlunda ut om någon annan skrivit den om mig.
Men men.
Favoritfärg är Lila och rosa, men mina kläder är nästan ALLTID svarta. Inredningsmässigt får allt gärna vara så ljust som möjligt.
På fritiden gillar jag att avnjuta ett fin flaska rött med ännu finare människor runtomkring mig, jag gillar mat, musik och att spela spel så länge jag vinner.. Gå ut och bli full är också givetvis ett stort intresse men inte längre en lika stor prioritering som förr.



Bor med bästa vännen Simone och våra män har även dem parkerat sina tandborstar i vårat badrum.



Vi är ett litet kollektiv och har väldans trevligt tillsammans. Oftast. Icke vid morgontid när 4 pers ska använda samma badrum och ALLA 4 är riktigt jävla utseendefixerade. Luke är värst tror jag. Han borstar håret i säkert 20 min.



Har bott i London i 2 år, bott ifrån Svergie till ochfrån sen September 2007..=3år och 3mån...läskigt.

Jag börjar bli vuxen. Ännu läskigare.

Jag har planer på att vara tillbaka permanent i Stockholm inom 2 år.
Fy fan. Det kommer verkligen vara det största steget jag tagit hittils.

Att svälja sin stolthet.
 
Men nog om det.

Imorgon skriver jag om:

Min första kärlek!


Dagen har varit otroligt kall och långsam, uhs. Vaknade normal tid som nuförtiden är 8.30 för sätta på kaffemaskingen och göra iordning frukost till lilla polacken som också har gått och blivit sjuk. Jag tror att han är sjuk bara för att slippa ta hand om mig nu när jag har blivit sjuk igen. Skitstövel. Och killar blir ju fan som små bebisar så fort dem blir lite snoriga. ÅH. Sen begav vi oss till jobbet och där upptäckte jag att jag inte började förens kl 5 så jag var hela 6timmar förtidig. Det är ju alltid jättetrevligt...speciellt när man har feber och verkligen skulle behövt dem där extra timmarnas sömn.PUUH.

Men det var ok. Berättade för polacken om mina planer om att flytta tillbaka till STHLM om ett par år och han började prata om att flytta till Polen. NEJ NEJ. har jag sagt. Ingen tar mig till Polen. UH nej.

Hittade biljetter i januari så vi kommer nog över båda två i mitten nångång!
Om han är välkommen såklart?
Han håller ju på att lära sig svenska óch hans senaste mening är "Jag är hungrig kvinna, laga mat!"
Ångrar stort att jag ens försökte lära honom i början. Det här går ju bara utför.

Imorgón är det jobb hela dagen. :( Och på fredag ska jag beställa hem biljetter till Crystal Castleskonserten i februari! :) Jag är såjävla smart.
Jag vet att varken Simone eller Mariuz vill gå men jag vet att Luke jättegärna vill, men jag vill ju att ALLA ska gå så jag ska köpa deras biljetter i Julklapp till dem. Då måste dem ju gå och det verkar samtidigt som att jag är himla snäll och bjuder med min bästa vän plus hennes pojkvän plus min egen pojkvän på mina idolers konsert.
Smart drag :)

Nu sitter jag här och försöker att bestämma mig om jag ska kolla på filmen Social Network, den handlar om Facebooks grundare och koka en kopp te till..eller om jag försöka sova bort febern och kanske vakna upp pigg och glad imorn?

JJag har köpt ett "gör din egen sushi" kit till Simone i försenad födelsedagspresent. Så jävla nice. Så nästa vecka ska jag ge det till henne och så ska vi ha sushi kväll. Och så ska vi julbaka och pynta! :)

Vet ni vad det bästa med engelsk jul är?



Att man får inte 24 chokladbitar i Adventskalendern UTAN HELA 25ST!!!



Nu fattar jag iofs varför engelsmännen är så jävla feta.


Nåja, nu ska jag dricka upp mitt te och sen försöka sova. ingen film tror jag.

Älskar er.

SKriver imorn!!