2010-04-30 | 11:29:43

unconditional

Godmorgon!

Vaknade tidigt imorse av att solen lyste in genom gardingerna. Ville verkligen inte vakna ur min dröm om sommaren, sena nätter och sand mellan tårna.
Vände mig om och tittade på mannen bredvid mig som andades så tyst att jag behövde anstränga mig för att höra hans andetag.
Försöker smyga mig ur hans säng, utan ett enda andetag, försöker undvika att gå på de ställen där jag vet att träet knakar och smiter fort ut genon hans dörr och in genom min egen.
Suckar lätt för mig själv och inser att, Ja..jag är dum i huvudet.
Har verkligen ansträngt mig från att hålla mig borta från denna man i en vecka nu och det har gått fin fint. Men så självklart möts vi i hallen, i en mörk hall mitt i natten, båda två onyktra och ...Ja.
Vad gör man liksom. Hallen är skitliten.
Nåja.

Fredag idag vilket jag ser fram emot. Huvudvärken fårn gårdagens bravader börjar avta och fredagskänslan tillsammans med både koffein och nikotin börjar ta över. Också lycka över att jag överlevde denna hemska vecka. Äntlígen har febern försvunnit och jag känner mig som en människa igen.
Vi stannade kvar lite för länge på jobbet igår, drack lite för många öl och skvallrade om alldeles för mycket. Men det behövde vi efter en dag som denna, då vi gjorde lika mycket som en dålig fredag. Vilket är jävligt bra för en torsdag.

Idag satsar jag på att slå säljrekord i företaget och ÄNNU en vecka slå storsäljaren Wheatsheaf. Haha, tycker det är så roligt att företaget jag jobbade för inte alls länge sen har blivit min största konkurent. Dem har skrytit så pass länge nu att dem är storsäljarna, men i två fredagar och en lördag i rad så har vi sålt mer än dem.
Jag älskar det.

Idag ska folk sparkas. Jag hoppas verkligen att en person försvinner. Tycker inte om dålig attityd och vill man inte jobba ska man inte jobba. Tar det som en förolämpling när folk kommer in 10h/veckan och sen klagar på det man gör och vill ändra på saker och ting. Inte gör som dem blir tillsagda och drar näsan i vädret och tror dem är nån jävla drottning.
Nehe. Jag är drottning av det där jävla stället. Och det har jag jobbat hårt för. Så. HEJ DÅ.

Men gud va hemsk jag låter.Men jag är en snäll chef faktiskt, är man snäll mot mig så är jag supersnäll tillbaka. SNEL.

Nee, ska borsta och platta håret, sminka mig och ta på mig det finaste jag har(svart spetsklänning) och sen ska jag kila iväg till tåget som ska ta mig mot London Bridge. JAG SKA KÖPA MIG EN BAGEL. Så nöjd över det beslutet.
Sen ska jag sätta mig ner och dricka en kaffe, njuta av den alldeles för delikata bageln och läsa morgontidningen. Sen röja gärnet hela jävla dagen. FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG.

Och ikväll ska vi köra "line cleaning" man tömmer ur "ölrören" eller vad man kallar det och drar igenom rengöringsmedel och vatten.
Detta betyder att någon måste dricka all denna öl som töms ut, vi har 18 ölkranar, varje "rör" innehåller cirkus 2 pints = ca 1 liter. Vilket betyder att vi kommer ha ca 20liter öl som bara står där och väntar på att bli upp drucken eller slängd i vasken.

Gratis öl är alltid godast!

Önska mig lycka till!!!!!

Hoppas ni har en fin fredag.

Älskar er lika mycket som vanligt. Kanske lite mer!!

Puss'

ajuste..för er som inte har varit lyckligt lottade nog att fått besöka mitt jobb kan ju kika in här, http://www.katzenjammers.co.uk/ . Det här häftigare i verkligheten. Och kläderna och brudarna är annorlunda.

OK:

hejdå


2010-04-29 | 01:42:19

wednesday.


Ville bara säga hej och att jag lever o mår okej. Har haft rejäl feber de senaste dagarna men nu mår jag lite bättre.

Ska hoppa i säng nu.

Skriver en rad imorgon bitti.

PUSSS
2010-04-27 | 11:51:53

Piercing.


Godmorgon!
Gjorde om bloggen imorse, vet inte om jag gillar det. Men nu har jag inte tid att fixa om den på ett tag så nu får den vara så.

Har även gjort en ganska stor ändring när det kommer till mitt utseende. Eller för mig är det stort iaf.
På årsdagen och allt, yep, i ett år nu har jag haft min piercing under läppen som går genom tandsköttet och har på senaste tiden blivit alltför irreterad på den men inte velat ta ut den då den håller på att växa ut av sig själv.




Men, ett år. 365 dagar tycker jag kändes nog.



Känns lite sorgligt faktiskt, men. Det var för mitt och dens eget bästa. Hade förmodligen slitit ut den vid något tillfälle annars.
Känns så himla tomt. Haft något under läppen i ett helt år och nu så är det helt plötsligt tomt. Som när man har tuggat tuggummi en hel dag och sen spottar ut det, så känner man sig nästan lite ensam.

Nu ska jag kila till banken, sen jobb!

Puss
2010-04-27 | 03:25:57

blank.

Hej mina kära!

Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit lite upp och ner. Den har varit allt från fantastisk till svartare än döden. Galen ena minuten och lugn nästa.
Väldigt upp och ner.
Men mest bra tror jag. För idag, eller just nu känns det bra, denna måndagsnatt/tisdagsmorgon. Ja. Jag vill inte ens somna för jag vill koka mig en kopp te runt 6 tiden, gå ut barfota ut i trädgården och se solen gå upp.
Det måste vara den bästa starten på dagen.

Fredagen blev inte alls som jag trodde, men vi hade kul. Vi dansade och sjöng med till bandet lite mer än vanligt. Och när bandet hade slutat spela körde vi på vår musik och dansade och sjöng ännu mer. Det syns att vi älskar det vi gör. Iaf på fredagar.
Efteråt gick jag och drack öl med Rose (wheatsheafs motsvarighet till mig kan man säga) på Emmas pub, satt ute till halv 3 tiden då Emma stängde och drog med oss till Belushis där ALLA var. Alla från Market Porter och några från Wheatsheaf. Och några andra. Vissa kunde inte stå, vissa kunde inte längre prata, vissa dansade, vissa kysstes och vissa slogs. Helt galet. Kysste en man vid namn Jesus.
Han ser ut som Jesus och jag ska aldrig mer ge mig på någon som ser ut som någon från bibeln.
Men han är en fin man.

Iaf. Kvällen slutade vid 6tiden någongång. Jag hade ett allvarligt samtal med Simon. Jättebra på fyllan. Speciellt när man har kysst en religös snubbe precis framför mannen man tycker om en timme innan.
Iaf, han håller på och ignorerar mig, ger mig inga svar (JA VET, vi kvinnor ställer alldeles för mycket frågor och kräver svar på allt, MEN JAG VILL HA SVAR, inte bara "okej" och ett ryck med axlarna.)
Så from. nu har jag bestämt mig för att inte ignorera honom men undvika honom. Går rätt bra.

Lördagen var bara skit för jag vaknade med riktigt hög feber och ingen trodde på mig, utan alla trodde att jag var bakis. Vilket jag inte var. Jag kan känna skillnad på feber och baksmälla. Tro mig.

Söndagen var fin. Vi drack öl och åt lunch i Greenwich, tog båten till Embankment, kollade och hurrade på de som sprang London Marathon, vandrade vidare till Covent Garden för cocktails och middag där Luke beställde in en flaska vin för över 500kr. Har aldrig druckit något så gott.
Vi pratade om kvalitet och kvantitet och att vi alla håller med om att vi håller på att växa upp. Och att det känns bra även fast man kan känna sig smått förvirrad.
Vi hittade ett hus vi ska bo i. Tydligen måste jag bo med Luke och Simone när "vi blir stora" haha. Som om jag vore nån typ av husdjur. Men det var ju en gullig tanke. 

Efter ett par till cocktails hittade vi ett par heliumballonger och allt seriöst prat om vuxenliv var som totalt bortblåst och vi blev genast 12 år gamla igen. Men gud så kul vi hade.

Vaknade imorse med jättehög feber igen och tyckte så synd om mig själv att jag faktiskt grät en skvätt. Skickade ett sms till Simone och sa att jag är jättesjuk och att jag saknar den tiden då man fick vara hemma från skolan med mamma, som lagade plättar till lunch som man fick äta i soffan framför tvn, nerbäddad i ett tjockt täcke medans mamma klappade en på huvudet och kliade en bakom öronen. 
Hon skickade tillbaka att hon känner likadant ibland och att vi kanske kunde få låna någons mamma för en dag nångång ibland. Så jag smsade Luke och frågade ifall jag fick låna hans mor Helen för ett tag. Men han skickade ett "No, Shes mine" tillbaka.

Somnade om och vaknade klockan sju av lukten av stekt bacon. För att inte spy klättrade jag ur sängen och gick ut ur huset. Vandrande som en människa utan mål här i livet. Lunkande med scarfsen slängt slarvigt runt halsen, håret som ruffsigt stod åt alla håll, luggen på sne, icke knytna skosnören.
En annan dag hade jag förmodligen sett himla häftig ut på ett lagom slitet sätt,men inte idag inte. Inte med rödsprängda ögon, rinnande näsa och ryggont som gör att jag ser ut som quasimodo. Men, jag lyckades ta mig till affären, tog tag i första bästa smärtstillande jag kunde hitta, en pizza och lite apelsinjuice som jag så glamoröst hällde i mig direkt från kartongen påvägen hem. 
Såg aningen hemlös ut. 

Har spenderat hela kvällen i sängen, kollat på film och bara legat och tänkt. Lyssnat på alltfrån Justin till Jose.
Nu kan jag inte sova, men som jag skrev innan så vill jag inte sova. Lyssnar på soundracket från Quentin Tarantinos alla filmer som har gjort mig på ett riktigt bra humör. 

Igår bokade Emma våra bussbiljetter upp till Manchester, vi åker klockan 8am lördagen den 22. YE!! Ska bli så himla roligt att se Rusty igen. Och att komma ifrån London lite. Se något nytt. Sen lär ju festen bli galen. det vill jag inte ens tänka på.

Jag planerar även en stor fest den 6e Juni. Visst är det svenska nationaldagen då? Tänkte nämligen ha en svensk  fest, med typisk svensk mat och dryck. Det vore kul. Och om det inte går så tänkte jag Mexikanskt. men vi får se.

Jag tror febern är borta och jag mår toppen. Nu ska jag borsta håret, måla naglarna och allt det där jag gör de nätterna jag inte kan sova.

LOVE U!








 

2010-04-23 | 10:55:32

st georges day.


Godmorgon mina fina!

Kan ni förstå att det är fredag, Igen?

Känner mig lite krasslig idag, vet inte varför. Jag sitter här och drömmer mig bort till en kopp kaffe, men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag faktiskt vill ha en eller inte. Eller om jag ens kommer få ner en hel kopp svart riktigt än.
Tycker ändå att jag gjorde ett bra val igår,...imorse att gå hem medans jag fortfarande hade både stolthet och alla ägodelar kvar och det var på inte allftör vingliga ben jag kom hem vid tretiden. Har varit i mycket sämre tillstånd och ändå vaknat upp och mått halvfint. Nu kan jag inte ens få i mig en kopp kaffe. Det är liksom vad jag normalt lever på. Det här fungerar inte.
Något är fel.

Idag är det St.Georges Day. Man kan väl kalla det Englands national dag så idag ska vi fira att vi är engelsmän. Och vi som inte är engelsmän vi försöker vara stolt och ha kul ändå.
Fira kan man ju alltid göra.
Det planeras en stor gatufest på gatan upp till marknaden. Hela dagen, hela natten. Sen är det också Riqs födelsedag så det måste vi också fira.
Han fyller 38, satte seriöst i halsen när jag hörde det. Mannen skulle lätt kunna tas för 31.

Kan vi inte göra en deal? Om jag lovar och svär att ta en massa fina kort idag och ladda upp dem någon gång under morgondagen/kvällen så kan väl ni berätta lite för mig om hur eran dag och helg kommer se ut.

Föresten, Eva&Hampe, Ni måste hälsa och gratta Daniel och Marie när bebisen kommer. Och krama en massa såklart.
GRATTIS!


ha en fin dag ni iaf.


För ett ungefär ett år sen skrevs detta av mig. Samma land, samma stad. Ett helt annat liv. Jag kommer ihåg när jag skrev detta. Jag satt i hemma hos Daniel. Vi alla bodde fortfarande i Camden.

"Hej allehopa!
Var ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp med nya puben.Jag älskar varje minut jag är där och är där så fort jag får tillfälle till.

Ska kolla på Final Destination nu med Daniel och äta min Subway. Föresten, jag har gjort en till piercing, den lilla saken man har under läppen. Ohja. Kanske det dummaste jag gjort hittils..hehe. men jag älskar den.

Livet är bra.

Hoppas ni mår bra. Kommer nog till sverige i Juni


PUSS älskar er.
2009-04-27 @ 21:44:11 "

Sjukt hur saker och ting kan förändras så drastiskt. Camden, Daniel, vännner, jobb. Subway. haha har inte ätit det på så länge. Piercingen. Kan inte fatta att det var ett år sen min sista piercing.

Nu ska jag platta håret och sminka mig sen gå till jobbet. Känner mig fortfarande väldigt illamående. Men jag är jättekaffesugen.

Ska vi göra den dealen då? Att ni skriver ner era planer och tankar inför helgen och jag tar lite kort och visar vad vi pysslar med på en fredag i london?

Puss
2010-04-22 | 02:29:37

Cabron.


Godkväll raringar!

Har precis tryckt i mig lite ensam fullkornspasta, det var det ända jag kunde hitta som jag tror var mitt i skafferiet.
Att leva med två män (och en kvinna jag endast sett 2ggr under 7veckor) så lär man sig ganska snabbt vilken typ av mat dessa varelser lever på. Hämt pizza, friterad kyckling och ris. Skulle även kunnat vara jag, jag antar att salladen och light varianten på mjölken är kvinnans i huset.
Jag äger kaffe, te och tydligen nu även denna pasta.

Iaf.

Skulle varken kalla dagen bra eller dålig. Jag har fått reda på en massa hemlisar som jag inte ens ska veta om förens nästa tisdag.
Tydligen ska Luke gå ner på "vanlig" heltid (40h) och bli Ass Manager och in kommer Ian, en pojke från staden York som ligger så långt norrut att han
inte ens borde bli kallad Engelsman.
Vad händer med mig då? Jag som skulle vara Lukes 2:a hand och "vara" Luke de dagar han inte är här. Tydligen gäller detta inte längre. Jag vet inte vad som pågår och jag är jävligt förvirrad och nästan lite förbannad. Känner mig snuvad på detta chefsjobb då jag har blivit lovad att ta över restauranten (som vi nu är, inte bar inte) när Luke går vidare och öppnar nästa.
NEHE. Jag kan ju jobba för £5.80/h (ca 70kr) för resten av mitt liv för jag har ju ändå inga ambitioner.

Jag vet inte.Dem har möte imorgon och efteråt ska jag sätta mig ner med Danny och fråga vad som pågår. Om jag inte har chans att kliva upp längre så har jag andra planer.
Ian är ju man och mer erfarenhet.  JÄVLA SKIT. Varför föddes man som kvinna för? Seriöst. Jag ska kläs i en jävla uniform där brösten ramlar ut. Jag ser ut som strippan som var femte man hade på sin svensexa, men NEJ. VI BEHÖVER EN MAN SOM KAN GÖRA JOBBET.

Jag LOVAR, hade jag varit man hade jag kunnat ta över landet inom ett år. Men mitt jobb är ju att fnittra och flörta med gästerna. ÅHHHHHH. Hade jag varit chef över detta ställe hade jag inte haft några som helst problem med att klä ut mig till tysk men då hade fan männen varit i samma sits som jag.
Läderstring och hela köret.

Ne jag vet inte. Kanske tur att jag inte är chef. vilken jävla hitler jag hade varit. Ironiskt nog. Tysk bar - Hitler. Ja ni fattar. Nej man ska inte skämta om sånt.

SEN, en annan MEGA stor superhemlis som jag absolut inte får säga till NÅGON, så håll käften nu ok?
Både Katy och Bell kommer på tisdag få sparken. Bell är tjejen jag har kämpat för att få sparkad men Katy vet jag inte riktigt.
Det är skit som pågår på puben, Tony tror att någon stjäl en massa pengar och det finns klara bevis för att någon gör det också. Det är det som är så läskigt. Att någon stjäl från företaget som föder oss.
Så på tisdag kliver Luke ner ett steg, Ian kliver in, ny och fräsch från andra sidan bron och tar ett steg upp. Katy och Bell ryker.
Och jag? Jag vet inte faktiskt.

Min plan är att om jag inte får som jag vill och faktiskt har blivit lovad så tackar jag för vad jag fått, jag stannar som heltid sommaren ut, men när hösten kommer kliver jag ner på deltid och ska innan dess försöka få mig en praktikplats inom något som har med media att göra. Vad som helst, Försöka få in en fot.
Praktisera dagtid och jobba på restauranten deltid.
Ska försöka finansiera det så gott det går, men kanske behöver ta ett lån eller två.

Vi får se.
Min bild var att om jag satsar seriöst och ger upp delar av mitt liv som jag älskar så kunde jag ha min egen bar inom 1-2år. Vilket vore jävligt skönt.

Vi får se.

nu vill jag att det ska bli fredag, jag tykcer vi hoppar torsdagen va? Ska vi inte bara skita i den dagen och gå direkt på fredag istället?

På söndag ska vi ha en liten reunion. Jag, Simone, Luke och Davie (JA men tänka sig) ska ta båten ut till Greenwich med ett par Coronas, ett par bagels och ha lite parkhäng. Som på den gamla goda tiden när jag var blondin och dansk.



Haha jag kommer ihåg att jag och Davie var smått nykära och vi alla fyra lekte danskar. Simone lärde oss ett par enklar fraser på danska. Löjliga såna som "var är min korv?" och "jag måste gå på toa" så så fort någon frågade oss något sa vi något av dessa saker. Folk kollade skitkonstigt på oss, men då pekade vi bara på tshirten och sa på dålig engelska "Danmark"
Haha,
Det var sannerligen den bästa söndagen jag haft i mitt liv.

Och hoppas att denna söndag kan slå detta. Jag och Davie är varken nykära eller ens i närheten av det, vi är bara riktigt jävla bra vänner och vi fyra kommer säkert ha aproligt tillsammans.
Vädret ska tydligen hålla i sig så för Coronans skull hoppas jag att solen skiner.

Nu ska jag röka en sista cigg,

lyssna på denna fantastiska låten (min morgonlåt sen ett bra tag tillbaka)

,
(funderar på att skaffa en musche som denna, eller vad tycker du mamma? Så jävla 80tal, och det gillar ju jag?) 

dricka upp kaffet och sen sova.


Torsdag imorgon.

Vi får se vad som händer gott folk.

God natt.
2010-04-21 | 11:49:23

sleepyhead.


Godmorgon!

Tog bort nattens inlägg, vet icke varför. Kändes bara dumt. Jag vet att det oftast låter som om jag är jätteledsen. Självklart så mår jag ju dåligt när jag skriver att jag mår dåligt..men ja, jag vet inte. Känns jättedumt bara. Jag vill ju inte att ni ska tro att jag ständigt går runt och mår dåligt. För det gör jag ju inte. Det är bara att när jag mår som sämst så måste ja skriva av mig. Likadant när jag är lycklig. Är det något jag känner till tusen så kliar det i fingrarna så pass mycket att jag måste skriva av mig.


Flätade håret igår som jag pratade om för ett par dagar sen. Tyckte ju att det skulle kunna vara kul att prova på något nytt. En ny fräsch vårfrisyr.
Vaknade upp och såg ut som en ledsam gammal Cockerspaniel. Inte speciellt vårfräscht. 
Inte ens lufsen hade gjort mig lycklig med ett hår som detta.

Ne, så inte riktigt vad jag hade tänkt mig.


Ok. Ny dag idag.

Jag tror idag kan bli en bra dag. Ska köpa med mig frukost till jobbet, äta den lugnt och läsa min bok som aldrig vill ta slut och sen göra iordning allt för dagen.
Tror det kan bli ok.

 PUUSS

2010-04-19 | 04:45:06

your drunk, you need it, real love, i give it.


Hej mina fina!
Klockan är runt tre på morgonen men jag kan inte sova alls. Har haft en alldeles för bra dag för att vilja avsluta den ännu.
Hela denna vecka har varit helt okej, den blev bättre mot slutet, fredag, lördag och söndag var riktigt bra dagar och det känns som att jag börjar komma tillbaka lite, tillbaka till ljuset och glädjen. Nu låter jag hemskt deprimerad här men så är inte fallet. Allt har bara kännts värdelöst de senaste dagarna. Haft lite...ja dödsångest de senaste dagarna.
Jag har ifrågasatt allt som har med mitt liv att göra och inte hittat svar på något. Allt känns värdelöst och meningslöst. Varför ska jag ens försöka när allt jag kämpat för i mitt liv kommer ha ingen betydelse alls om ett par år.

Vad gör jag här? Varför lämnade jag Stockholm? Min familj, Mina vänner, Mitt liv. Mitt påhittade liv. Ett liv som inte var mitt. Ett liv jag hatade. En stad i ett land där jag mådde dåligt.
Mår jag bra här?
Har jag ett liv här eller är allt bara en påhittad dröm? Var är mina vänner och vad har hänt med min familj? Vem är jag och vad vill jag? Var är jag? Vad ska jag göra?

Jag har insett att det finns ingen som kan svara på dessa frågor, ingen annan utom jag själv. Men vill jag verkligen ha svar?

Efter idag mår jag iaf mycket bättre. Mötte Kristina i Angel, en litet samhälle mitt i London, där solen alltid skiner och fåglarna alltid kvittrar. Vi hittade en liten spansk restaurant i en gränd och åt tapas och drack iskalla Coronas.
Sen gick vi vidare till en uteservering bredvid en liten mysig park som var full av folk som älskade solen lika mycket som vi gjorde. Vi beställde in ett par cocktails, fick en passionsfrukts Dauquiri som mest smakade mango och det tyckte jag inte om. Kristina tvingade ner en Martini och såg himlans glamorös när hon åt upp olivspettet som så fint och himla elegant simmade runt i hennes glas.
Delade på en ostbricka som bestod av mer kex än ost och en chokladcheesecake som innehöll alldeles för mycket choklad.
Men inga av dessa besvikelser gjorde oss någonting, för jag hade jättetrevligt. Sitta ute i solsken och varm sol med en drink i handen kan inte misslyckas överhuvudtaget.
En fågel hade kunnat bajsa mig på axeln, jag hade inte brytt mig speciellt mycket.

Vid femtiden åkte Kristina tillbaka upp norrut hem till Dave. Hon pratade om någon stek. Jag vet inte. Jättefint att träffa henne igen. Känns bra att vi har lyckats "hålla relationen vid liv" även fast vi bor långt ifrån varandra.

Mötte upp med Simone och Luke och vi åkte in till Covent Garden för ett par drinkar och lite middag.
Skittrevligt som alltid. Verkligen två av mina närmsta vänner här. Vi kan prata om allt. Och dem är inte ett sånt par som sitter ihop. Dem är två olika individer, med två olika liv och intressen som älskar varandra men det låter dem inte vara ivägen för allt annat här på jorden. Två väldigt jordnära personer.
Tog sista tåget hem och nu har jag suttit här och tänkt.

Som ni kommer se här nedanför snart så är det en massa fotografier. Jag tagit upp fotograferingen igen. Kände att jag måste fokusera på något.
Har också köpt en anteckningsbok där jag skriver ner det mesta som pågår i mitt huvud. Det är rätt skönt men väldigt svårt att öppna sig för en bok, en vit tom sida. Det är en helt annan sak att skriva på datorn.

Jag måste ha förändring i mitt liv. Fota och skriva. Kreativitet. Jag vet inte vad mer jag skulle kunna ändra på.
Vänner. 


Det är jävligt mycket random bilder, börjar från när mor och far hälsade på från andra sidan pölen.
Det regnade aldrig men det var himla kallt.



Innan ölintag, inga glada miner här inte..

Nu mår vi toppen!

Där tiden börjar. Meridianen.http://sv.wikipedia.org/wiki/Meridian

Gammal tant.

Ett mörkt London från båten.



En ganska normal lunch för Katz och Wheatsheaf teamet. Davie fick vara med på ett hörn han med.

Så jävla somrigt!

Borough Market. Mitt hem! Föralltid.

Rose!

Vi firade Wheatsheafs 1-årsdag. Självklart med ett gäng olika sorters drycker.

Skumpan åkte fram ganska tidigt. Jag hatar champagne. Det går inte.
Alla är i sin egna lilla värld.

Tom. Danny(min chef) dansade loss.

Naw va gulligt.

Danny berättar en av sina historier från förr när han var musiker.

Sammy dansade genom dimman.

Idag mötte jag denna fina dam.

Som att dricka guld.

Fina Angel. Här vill jag bo när jag blir "stor"

Första rundan cocktails.

För god. För mycket.

För lite ost.

Sen av någon konstig andledning funkar det inte att ladda upp de resterande bilderna från dagen och kvällen. Vilket är lite synd för ALLA favoriter är där.

Ni måste vänja er vid att det kommer komma upp rätt mycket foton här nu förtiden (hoppas jag)
För jag ska verkligen komma igång med det här nu och sen kanske till hösten försöka mig på att göra en portfolio. Jag pratade lite med en av stammisarna (som har tagit alla bilderna på väggarna i Wheatsheaf) och han sa att om jag behöver hjälp med något så ska jag hojta till. Men ni vet hur jag är när det kommer till att be om hjälp.
Omöjlig.
Men vi får se. Ala säger åt mig att fråga han om hjälp. Men iaf.

Hittade Kleerup på hårdisken idag. Fan vad jag gillar Kleerup. Riktigt skönt vår-sound liksom.

Sitta ute i en trädgård, barfota med fötterna i gräset. De kittlande stråna mellan tårna. En kall öl som svalkar i solen. Vänner, skratt, något att äta. Musik. Glädje. Sommar.

Fan vad jag litar på denna sommar alltså.

Vi har pratat mer om Berlin. Vi funderar på en lördag-tisdag resa.
Jag ser fram emot det.

Nu ska jag fläta mitt hår, för jag har bestämt mig att det blir säkert jättebra och jättefint. tar ett kort imorn och visar er.
Sen försöka sova antar jag.
Måste jobba imorgon.
Med Leonie. Mycket har ändrats med denne tjej, hon var jätte hardworking ett par veckor sen men nu har hon bara kört ner i diket och verkar inte riktigt komma upp igen.
Hon gör massa fel, pratar inte och när hon väl gör det så klagar hon bara.
Hon har sagt att hon inte vill vara kvar i London längre och att hon ska åka tillbaka till Tyskland, för mig har hon redan åkt.
Jag känner mig förnedrad men försöker att inte ta det personligt. Men klart jag gör det när jag lägger ner större delen av mitt liv i detta företag och hon pissar på det.

Imorn jobbar jag och denna tyska tjej 12 timmar tillsammans. Jag ser ICKE fram emot det alls kan jag säga.
Kanske kan skicka hem henne och göra allt jobb själv istället.
Har ingen lust med detta. INTE på en måndag. Alla vet att jag hatar måndagar.

Förra måndagen var iofs bra. Jag gick på den där boksigneringen. Malcom signade min bok med "For my Dearest Jen, Laugh your pants off, your true friend Malcom Bennett"
Tyckte det var lite gulligt. Iaf, hela signeringen var svinbra. Skön stämning, sköna människor även fast jag inte riktigt fick träffa något nytt intressant folk då jag redan kände de flesta så var det fint att se dem i en annan pub än den jag brukade jobba i.
Malcom är fantastisk. Han är en sådan person som bara inte bryr sig ett skit om någon eller något. Han kör sin grej helt enkelt och jag tror att han har gjort det ett bra tag. Han har suttit inne och har säkert ett par fula kort i jackärmen fortfarande men det är nåt väldigt empatiskt med honom ändå.
Han bryr sig om folk på sitt sett och är väldigt beskyddande. Wheatsheaf behöver liksom ingen säkerhetsvakt tex för om någon börjar bråka så kommer Malcom och...får personen att försvinna.

Han är väldigt rå och grov, både i tal och skrift. Men det gör allt ännu bättre.

Efter signeringen så läste han ur sin bok vilket var helt fantastiskt. Sen gick vi till Roxy och drack cocktails och snackade skit hela natten.

Och nu ska jag försöka sova.

Puss


 

2010-04-16 | 11:54:45

Friday.


"Så 80-tal med check, men det gillar väl du. Puss Mama"

Asså mamma va äre för jävla attidtyd du kommer med..haha
Du ska vara med mig, inte emot mig. OKEJ?
 
Haha fan va ja garva när jag läste det. Bra jobbat mor.

Läste igenom bloggen från veckan som gått och inser genast att mitt liv är förjävla ointressant för tillfället. Veckans höjdpunkt var att gå till banken, var är allt jubel och applåder? Förväntade mig mer än detta från er faktiskt.

Men ikväll hoppas jag verkligen att något spännande händer.
Igår gav Tony (bigboss) en slängkyss till mig innan han gick, vet inte riktigt hur jag ska tolka det...
VA, liksom vad gick fel? Vad hände?
Tog det som ett bra jobbat iaf.

Igår natt drog Emma med mig på äventyr, eller skulle väl inte direkt kalla det äventyr för det innebär väl att prova på nåt nytt men...vid 3snåret hittade jag min stolthet nere på botten av ett shotglas och insåg att om jag inte kan stå så borde jag försöka ta mig hemåt. Och som alltid när jag har fått lite för mycket i mig så försvinner jag bara. Skitkul dagen efter när man läser alla sms som frågar om man fortfarande är i livet. Spännande.
Stod vid sidan av baren när Glen (en man i en bar) började hälla upp massa olika shots i olika glas i olika former.
Tog ett par minuter att förbereda men så fort han tände eld på skiten, och gav mig ett sugrör så visste jag precis vad detta var.
Dem kallade de "Gaskammare" men har gjort nåt exakt likadant i Barcelona, vet inte vad spanjorerna kallar det dock men jag vet att det var början av den kvällen då jag inte minns hur jag tog mig hem. Det kan ha varit den kvällen då vi gick på horklubb, inte riktigt säkert men det spårade ur iaf.
Ajuste, har inte berättat den historien för er va?
De får bli en annan gång helt enkelt. Jag måste rusa snart.

Man får ENDAST använda sugröret i denna lek.
Så tända eld på spritskiten, täck över med ett stort glas tills elden slocknar och glaset är fullt av fina spritångor, täck över glaset med en servett, drick shoten med sugröret, stick sugröret genom servetten av det stora ångfyllda glaset och sug in allt vad du har, andas ut (hosta inte), sen sug upp vad som är kvar av shotsen.
Svårt att förklara men nästa gång ska jag ta med kameran.

Kanske ikväll va.
Som sagt,, efter en sån och kanske 4-5 svarta sambucca som vi tände eld på i varandras munnar (jag vet inte var detta pyromaniska betende kom ifrån men det är kul hur mycket man kan tända eld på med bara lite sprit)
så bestämde jag mig för att gå hemåt. Bokstavligt talat GÅ hem. Kom på mig själv vandrandes runt i HELT FEL kvarter, hoppade på en buss och hamnade i det södraste av London, hoppade på en annan buss och hamnade utanför dörren.

Vad tänker man med liksom?

Nog om det nu ska jag sminka mig och föröska göra något åt mitt hår. Sen halsa kaffet och springa till jobbet.

Kristina, jag ringer dig senare ikväll angående söndag. Jag har liksom inte hunnit ringa men jag göre ikväll.

Ha en fin fredag.

PUSS älskar er.




2010-04-15 | 12:00:05

cash.


Godmorgon!!

Hah,ni kommer aldrig att tro mig när jag berättar vad jag gjorde igår MAH.

Igår på min lunchrast så gick jag till banken!...TADA!

Känner mig riktigt stolt måste jag säga, så om cirka en vecka får jag mitt nya bankomatkort..haha har gått utan kort sen september nu tror jag.
Måste också skaffa mig en checkbok,,vad det nu är? Det gillas tydligen inte att betalar hyror och räkningar i cash..
Men en check?

Alltså i vilket årtionde lever dessa människor?

Använder ni checkar? VA? Nu måste ni svara för jag känner mig jättelustig som måste gå tillbaka till banken och skaffa ett sånt.

Nåja.

Torsdag idag, Mhm.

Nu måste jag kila.

Pusss
2010-04-13 | 12:11:51

le love.


Hej mina hjärtan!

har haft en hemsk morgon, vaknade av en bäcksvart mardröm vid 5tiden, helt kolsvart i rummet och en väldigt svart morgon utanför.
Alltt är bara svart svart svart just nu och det har tagit mig sen 5 att faktiskt ta mig ur sängen. Har ingen lust alls idag.
Men försöker verkligen vara positiv även fast det gör så ont.

Igår stod vi och pratade lite i köket, sen försvann han och han kunde lika gärna ha släkt lampan samtidigt som han gick, som om jag inte ens existerade.

Jag har fått känna på ett brustet hjärta förut men det här är helt annorlunda. Tror inte riktigt att det är helt och hållet trasigt ännu men det är nog påväg ditåt.

Ne, posititiv vare.

Ska gå till jobbet nu. Luke är tillbaka. Han kanske kan muntra upp mig lite.

'




2010-04-12 | 04:26:18

i see inside myself and see my heart is black.


Hej mina hjärtan!

En fråga bara innan jag börjar...
Varför levde jag inte på 60-talet istället? Känner starkt att jag hade trivts så mycket mer om jag inte hade fötts i fel årtionde.
90 talet kunde ju ha varit kul om jag inte hade varit för ung, och 2000talet är ju bara skit. Det ända vi 80 och 90talister gör är ju att hämta tillbaka det som var bra från förr. Kläder, frisyrer, musik, mode.
Nu måste man leva i ett fejk nu, det är varken dåtid eller framtid. Det är ett ickeexisterande NU som ingen vill leva i. Antingen så försöker man leva 2-3 årtionden bak i tiden, 2-3 fram i tiden eller så är man deprimerad och vill ta livet av sig.

Kolla vad glada dem ser ut att vara. Ja, lyckliga.



Vad har vi idag. Rihanna och Lady Gaga...YIHA.....
Ne jag vet inte. Kanske är saker och ting bättre idag än förr.


Kom hem för ett tag sen, men har varit alldeles för uppspelt för att kunna lägga mig ner och ens försöka sova. Jag vet inte varför men jag är bara jätte exalterad över hela den här helgen och imorn och hela nästa vecka.

Spenderade hela dagen med Emma, börjar bli en söndagsgrej faktiskt. Möttes upp vid 3tiden och åkte in till Soho och snurrade runt ett tag. Sen gick vi för en öl och satt mitt på Carnaby Street under en värmefläkt vilket var himla fint kan jag säga er. Älskar att sitta ute och smygkika på folk som går förbi.
Åt lite nachos också.

Buss ner til Waterloo och hoppade på båten, köpte en varsin öl och satte oss längst fram. Kändes som om vi surfade i solnedgången när vi svicshade förbi hektiska London. Hamnade i North Greenwich och gick till O2 Arena, petade på den stora byggnaden och sen tog vi båten tillbaka och åkte upp till Angel som btw är mitt absolut nya favoritställe.

Vi gick till en mexikansk restaurant (den mittemot turkiska som vi gick på mamma) Skitbra verkligen. Herrejesus vilka goda Fajitas. Delade en flaska rött och satt och snackade en himla massa skit. Vi planerar en resa upp till Manchester för att hälsa på en vän Rusty för hans 30års dag. Vore skitkul verkligen.

Efteråt var vi lagom mätta och belåtna och bestämde oss för att gå till baren bredvid, Slim Jim. Kände på en gång när jag kom in att det här stället kommer jag gilla, om jag hade haft en egen bar så hade det ungefär sett ut som det stället. Helt perfekt. Musiken, inredning, stämning, folket. ALLT.
Jag njöt.
Massa gammal musik, allt frånn 60-80 tal och fan va kul alla såg ut att ha. Bara lycka! Svin kul vare verkligen.
Måste tillbaka dit!!!!

Så jättenöjd över denna dag verkligen.Och imorn, tänker inte nämna vad jag ska göra på dagen för om det inte blir som jag vill så håller jag det hellre lite hemligt. Men jag ska tillbaka in till Soho och snurra lite mer.
Sen vid 6tiden ska jag möta upp med Emma, jag ska ta med henne på en booklaunch? Boksignering? eh jag vet inte men en av stammisarna (ni vet han långa som bjöd mig på jägershots?som vill gifta sig med mig) han har släppt en bok och har en bok-vafan-det-nu-heter.
Ska bli riktigt intressant, träffa lite folk och kanske knyta en och annan kontakt. Man vet aldrig. Ett par öl sen ska jag och Emma hem till henne och laga fajitas. Haha från och med nu ska jag ENDAST äta fajitas. Så länge jag lever.
Hah men om jag känner oss rätt kommer vi säkert stå där och försöka oss på att få ihop alltsammans och sen i mitt av allt ringa och beställa en pizza istället. Vi får se.

Sen denna vecka kommer ju Simone och Luke tillbaka. ÄNTLIGEN. Ska förbjuda dem att åka på semester från och med nu. Inte alls nöjd med att dem varit borta så här länge.

Tänker inte ens gå in på varför denna vecka har varit H E M S K på jobbet, men det är allt från läckor (ja ni vet), översvämmningar, chefen tror att nån snor pengar ur kassan, chefen skriker på mig, personalen spelar dum och verkar inte fatta ett skit...ja liksom alla smällar som jag aldrig riktigt tagit förut. Som man inte bryr sig om när man "bara" är vanlig personal.
Men nu, hej o hå. Fan vissa minuter av dygnet har jag önskat att jag var sopgubbe eller busschaufförr, eller fan sitta i matvaruaffärren och glo hela dagarna.
Tidningsbud. KARRIÄRBYTE. haha eller bara inte vara chef.
Visst är det svinkul 95% av tiden men resten är fan värre än lös avföring.

Ne men jag har kul. Ska inte klaga på vecklig bonus, betald semester, löneförhöjning och istort sett kunna göra va fan jag vill.
PLUS allt annat.

Nu ska jag sova. Mitt hjärta gör ont. Brustet i säkert 5000 små bitar. Måste försöka laga ihop det snabbt för det gör förbaskat ont att gå runt med ett brustet hjärta.
Men det blir nog bra.
Det är självförvållat så det finns inte mycket jag kan göra.

Sov gott.

Puss.

2010-04-09 | 11:20:32

i left my head and my heart on the dancefloor.


HAHA, så jävla kul.

Skrev ju igår att det spöregnade ute när jag skulle till jobbet..Ja det var ju bara vad jag trodde. Vad jag måste trott varit regn som föll så var det istället ett av stuprören/avlopp/nåt rör med vatten som läcker precis utanför mitt fönster.
Så jag springer ut i "regnet" och det tar säkert 3-4 sekunder innan jag fattar att det faktiskt är strålande sol ute och inte ett moln på himlen.
Och svinvarmt. Så jag började skratta för mig själv helt hysteriskt medans jag gick där i vad som skulle varit ösregn.

Sen var det så jävla tråkigt hela dagen, kom i tid, SÅKLART, gjorde alla mina morgonsaker innan öppning, och sen stod vi där och väntade, och väntade. 4 kunder på hela dagen bara för att soljäveln lockar folk till att vara utomhus istället. Jävla skit. Så jag försökte lätta upp stämningen, kändes som om jag var tvungen att underhålla personalen, som om jag vore nån jävla apa på zoo eller nåt.
Jag gömde mig på nedersta hyllan, fastnade och var tvungen att bli uttdragen(inget gick sönder), köpte en honungsmelon och ritade Katys ansikte på den, sen tappade jag "Katy" i golvet och vi hade honungsmelon över hela baren, vi sket i att sitta inne och häcka så jag tog med alla ut i solen och drack öl istället, vi gjorde special islatte, med oboy och baileys, så himla gott¨. Sommarens drink definitift.
Ja och sen gjorde vi så många konstiga saker hela dagen att vi inte riktigt hann med när törstigt folk började storma in och ville ha öl.
Men det gick nog bra.

Och idag äre fredag. Skulle jättegärna vilja gå ut men jag är så förkyld. Så jäkla osexigt att gå runt med en rinnande näsa, skulle behöva nån som snöt mig var 5:e minut, eller en extra arm som kunde gå och snyta mig hela tiden.
Ja, en till arm hade varit något.

Hoppas verkligen att denna dagen kommer bli bättre än igår. Fortfarande strålande sol vilket är himla mysigt, då kan vi sitta ute idag med.
Ska ta med solbrillorna. YEAH, jag älskar när man kan börja använda solbrillorna igen utan att känna sig sådär halvdum för att man använder sina solbrillor året om bara för att man tycker att solen är alldeles för stark i mitten av januari.

Så ska nog bara åka hem och lägga mig ikväll faktiskt. På söndag ska jag och Emma ha park dag, trodde jag skulle få spendera dagen med Kristina men så verkar det ju inte bli. Ska åka ut till Greenwich med picnic, lite öl och så ska jag göra bagels.
Förhoppningsvis så håller solen i sig, vore så jävla skönt att bara lägga sig ner på en filt i gräset, i solen som värmer med en kall öl och inte röra sig ur fläcken på ett par timmar.

Jag har satt mig själv på en salladsdiet, inga mer pommes här inte. Sallad ska det vara. Igår åt jag en påse nötter till middag. Det är ju verkligen supernyttigt.

Ne nu ska jag kila ner till bankomaten och ta ut en peng, glömde givetvis bort att hyran ska betalas idag. Dumma tant. Tycker verkligen inte om hyresvärden(hyresvärdinnan'???). Tycker inte om att hon ska komma hit och hämta pengarna. Varför kan man inte bara leva i 2000-talet som alla andra och använda internetöverföring?

Ne jag vet inte.

Nog struntprat. Jag måste platta håret. Det är liksom bara fluff av alltihopa.



Det här hade liksom varit okej.
Men just nu har något gått fel.


Måste börja stressa lite annars kommer jag bli sen.

ÄLSK.
Pussw
2010-04-08 | 11:51:05

you caught with my pants down.


God morgon raringar!!

Fick ungefär 4 timmars sömn, vaknade upp av ett ryck...blundade hårt och hjärtat bultade så hårt att man kunde se täcket röra sig.
Jag tog ett djupt andetag och tog mod till mig att kolla på klockan....
....
8.21

YES, jag gjorde det. Jag gick ut, dansade i dimman och vaknade för en gångs skulle inte 5 timmar försent som jag gjort de senaste två veckorna.
Så stolt över mig själv att jag unnade mig en bagel till frukost och en superlång dusch.

Men nu sitter jag här..klockan är väl runt tio, koffeinet i kaffet har redan gått igenom mitt blod och ut igen, bageln ligger som en sten i magen och jag börjar känna gårdagen längst bak i huvudet. Som om någon smällt en stor sten i skallen på mig.

Jag antar att jag måste börja vänja mig vid detta igen. Jag älskar ju att gå ut och brukade ALLTID gå ut och dansa och ha kul. Leva livet och träffa människor. Knyta kontakter som kan vara välbehövliga i framtiden. Träffade sjukt mycket nytt folk igår och jag mår super inombords även fast det var rätt mycket tonårsdrama som jag trodde 20+are hade kommit över för länge sen.

Jag tycker man kan vara ärlig och inte springa iväg och gråta och skicka en massa hemska sms från någon annans telefon, men är man socialt obegåvad, naiv och otroligt självisk så kanske man inte förstår det.

Mina nya vita converse är inte nya vita converse längre. Dem ser faktiskt ut som skor nu. Love it!!!!!!!!

Jag är ganska positiv över denna dag. Vaknat tidigt, hunnit skriva med er, ska förmodligen möta upp med Davie innan jobbet för en kaffe och snacka igenom om gårdagen drama som tydligen är ALLT mitt och hans fel. Att folk inte fattar att även fast vi dejtade förra sommaren så är vi ändå vänner?

Sen stolt vandra in på jobbet i tid, bakfull som satan och le mitt största leende mot Danny och göra tummen upp. Kanske göra en segerdans också.

Om jag kommer försent idag, (vilket icke kommer hända för jag har mycket tid på mig!!!) så kommer jag förmodligen få sparken. Jag har i stort sett förbukat alla mina chanser för detta år nu.

Jag känner på mig att denna torsdag kommer bli en fantastisk torsdag. Minus huvudvärken dock.

Kan icke bestämma mig för uppsatt eller utsläppt?





Nu fixa det sista, sen ska jag i lugn och ro lunka i en lugn och fin takt till tåget. Bara för att jag idag INTE behöver springa till tåget som alla andra dagar. Idag ska jag inte stressa alls. Idag ska allt få ske i en lagom takt. Vill inte att magsåret ska bryta ut idag. Känner på mig att det kommer snart nämligen. Vet inte varför men igår gjorde det skitont i magen och då kom jag och tänka på magsåret jag ännu inte har. Så då stressade jag såklart mer över detta magsår som säkert framkallade det.
Men vad gör det om hundra år?

Idag ska jag faktiskt ha tid till allt.
Jag kanske till och med går till banken?
HAHA


FAN; Nu är jag sen iaf.haha ne inte sen men jag måste iaf springa till tåget. GUD vilken tur för det spöregnar och jag har lämnat alla mina paraplyn på jobbet. Ok. jag kanske kör spring och stress idag iaf. JA, varför ändra något som redan funkar så bra?
OKEJ, hej då måste verkligen springa till tåget.
puss

2010-04-05 | 21:31:08

this is facts not fiction


Hej mina hjärtan.

Ligger här min säng i mitt alldelles för lilla rum, som är kallt och även fast det är fullt med saker,möbler och kläder så känns det så kallt och tomt.

Efter vi sa hej då försökte jag verkligen muntra upp mig själv och försöka överleva dagen. Så det blev shopping. Behöver inte mycket av det jag köpte men jag behövde verkligen försvinna in i ett rosa moln av "lycka" och bara få sluta tänka för ett tag.
Jag köpte allt förutom det jag egentligen verkligen behövde. En väckarklocka.


Skitfin, där de svarta ränderna är transparenta,så man ser igenom.. vilket inte syns på bild.


Hårborste!JA, har inte borstat håret på en vecka vilket betyder att jag på fullaste allvar har börjat få dreadlocks. Sen två olika inpackningar med hennafärg i så mitt hår blir lite rödare.


Svarta lackballerinas med en stor rosett. Köpte även ett par jobbskor, i en storlek för stor. Skitdumt.

Nättights.


En lila flanellskjorta. Den är skön, men vet inte riktigt om jag någonsin behövt en flanellskjorta. Ank-putet går icke att köpa dock.


Jättesöt bh.

Köpte även ett par nya hörlurar. Var skitsugen på en laxbagel med creamcheese hela dagen, så när jag väl hittar bagelaffären så hade de slut på lax. Det var liksom grädden på moset så då gick jag till mataffären och köpte ingredienserna och gjorde mig en egen laxbagel med creamcheese till middag.


Så enormt gott, jag börjar bli bra på det här med matlagning. Ris och bagels. Grymt.


Nu ska jag ta en lång varm dusch och förhoppningsvis sluta tänka för ett tag. Jag är lite ledsen just nu. Orkar inte. Men imorn är det nya tag. En ny dag, jobb hela dagen. Förhoppningsvis blir det en bra dag.

Nu förstår jag varför jag aldrig varit ett stort Death cab for cuties fan...man blir fan deprimerad av att lyssna på dem för länge.



Skriver kanske lite mer sen.

Puss
2010-04-04 | 00:40:35

wow.

Hej på er mina fina!

Hoppas ni har haft en trevlig påsk. Här borta över pölen har det varit ett par jättefina dagar. Hela veckan har gått som smort och jag har nog förmestadels varit lycklig tror jag.

Även fast det är hur fint som helst att ha familjen här igen är det så jobbigt att veta att man så snart igen måste säga hej då.
Ush!




Men ska ju försöka att komma hem ett par dagar i Maj där, det vore verkligen trevligt.

Idag har vi spenderat kvällen i Angel där det fanns jättemycket fina resturanger och barer, vi hamnade på en turkisk resturang.
Mor och far åt kebab och jag åt en stekt aborre med kokta grönsaker. Hah så jävla turkiskt asså.



Ser förmodligen skitvidrigt ut men det var helt ok. Kommer nog inte gå tillbaka just dit, för det fanns så sjukt mycket annat att välja på också däromkring.

Så kommer definitift åka dit igen.

Nu ligger jag här och jäser, har precis proppat i mig en halv påse SVENSKA ostbågar som jag fick i påskägg!
Mycket gott, väldigt tacksam för det måste jag säga.

Ska snart stänga ner och sova. Får finbesök av familjen imornbitti så vill vara på topp då. Sen ska vi ta bussen ut till Greenwich och sen båten tillbaka till London Bridge. Det är i stort sett allt vi har planerat men det blr säkert jättebra.





Godnatt folket.

Puss

2010-04-01 | 01:40:00

where did you go?


Hej raringar!

Oj vilken start på denna vecka måste jag säga, fan vad kul jag har haft. Jag älskar att bossa över folk. Haha nej men seriöst jag har verkligen jobbat hårt och jag har fått så mycket bra och positiv kritik, fortfarande kritik (vilket jag aldrig har varit bra på att ta, jag låtsas men egentligen är jag inte det) Men nu när jag får "skit" så tar jag det rätt bra för jag vet att jag måste verkligen lära mig att göra vissa saker rätt. Annars funkar det liksom inte.

Även fast vissa saker är jätteläskiga och jag vet att jag inte vet allt om allting och freakar ut ibland så går det jättebra verkligen.
Det ska bli kul att Ni äntligen haha ska få se när jag jobbar. Efter vad, snart 2 år så  har ni fortfarande inte sett mig bakom baren ännu.
Men snart så.

Om ni vill så bokar jag ett bord åt er? Mamma och Pappa alltså? hah

Ikväll blir det bara lugn kväll inne, har en lugn vecka..inte vit men lugn. Orkar inte ens tänka tanken på att gå ut.

Och på fredag kommer ni igen, YEY! ska bli jättekul och jag tog lördagkväll ledigt. Tvingade en annan tjej att jobba. Jag har inte riktigt fattat hur mycket makt jag har för tillfället. haha.

Ne men allt går bra.

Nu ska jag koka en kopp te, ta en sista cigg för dagen och sen imorn ska jag spela spratt med alla på jobbet. Jag har ett par riktigt fina små skoj att ta till. Ska komma lite tidigare så jag får igenom alla små sakerna vi planerat.

TEX: Jag gör alltid kaffe till ALLA på  jobbet, för jag är bäst på att göra kaffe. Starkt och bra blir de. MEN jag är trött på det så jag ska lägga i en ägggula i varje kopp, som kommer sjunka ner till botten och ligga där gul och fin. Sen när man bara har det sista i koppen kvar, vad gör man? JO man tar det sista allt i ett. Med gulan och hela skiten.
Jag kommer ALDRIG mer få göra en kaffe NÅGONSIN MER IGEN! Skit bra.

Sen fylla diskmaskinerna med såpa så att det blir massa bubblor överallt. Men detta betyder att jag måste komma tidigt, innan alla andra.

HIHI.

Ok.

Imornbitti ska jag visa er en liten överraskning, men jag är inte direkt någon skönhet just nu, trött och sleten utan smink. SÅ imorn bittti..

TEATIME!

Puss