2010-09-27 | 13:22:03

Lägenheten!!!


HELOO!!!

Idag är det flyttdags som gäller! Igår städade  vi hela lägenheten, försökte få bort den inrökta lukten som verkligen sitter i hårt. Ska aldrig mer röka inne. USH. Äckligt hur det sätter sig i väggarna tillochmed. Man kunde inte ens känna målafärgslukten för att rök lukten var så stark. Uh.

Men så fort vi fått in alla våra grejer så kommer det bli mindre röklukt. Får hem två nya sängar i morgon och en ny kyl/frys nästa vecka. Och så fort vi har ett par timmar över så ska vi åka upp till Lukes morföräldrars gamla hus och hämta uppp en tre sits skinnsoffa som vi får alldeles gratis. YEYY!




Jaa, så först är köket som också är ett delat vardagsrum, skitmysigt verkligen..och sen toan.haha.. har inga ordentliga bilder på resten av lägenheten men det kommer så fort vi har fått allt på plats!!
Hoppas att allt går som det ska idag och resten av veckan. Normalt sett brukar jag vara jättestressadmen jag är jävligt lugn för att vara jag faktiskt. Men simone håller på att flippa ur...hah.nåja.

Nu ska jag fortsätta packa. Det tar aldrig slut..Jag är nu uppe i En resväska, två proppfulla blåa ikeakassar, en proppfull stor kasse och jag har ungefär hälftenkvar men INGAA fler kassor eller väskor.:(

Nåja.
Och ALLA är givetvis välkommna på inflyttningsfesten! Jag ger er mer info om dett tag!!! ;);)
Älskar er
2010-09-24 | 12:29:34

Inflyttningsfest!!

Hej hej!

hoppas ni måf bra. Förutom ingen sömn alls de två senaste dygnen och någorlunda bakfulll så mår jag fan som en prinsessa som snart ska gifta sig med sin prins!
Så jääävla lycklig, ni förstår inte!

ville iaf bara bekräfta att vi fick lägenheten och får flytta in redan nu ifall vi vill men haf inte tid förens på söndag då båda är lediga!!
ne kan egentligen inte fatta att det faktiskt har hänt! Jag och simone! I en två dummare! Trägolv och takterass. Kaffekokare och dammsugare, frukostar och middagar!

vi ska leva tillsammans i säkerligen mer än ett år!!!

jag lägger upp bilder når jag har tid att blogga från datorn! Just nu är det hälsans mycket som pågår. Packa ihop sitt liv igen, för SISTA gången på lääänge! Nu är det nog. Jag börjar allvarligt talat bli för gammal för att leva som om jag vore på resande fot jämt o ständigt!
igår drog gänget o jag för lite öl o biljard och kvällen har inte slutat än kan jag säga! ingen har sovit men jag har iaf duschat o bytt om, åkte hem skitsnabbt innan jobbet. Önskar att jag var ledig! :(

Nu är jag framme! Ha en fin fredag! Älskar er!
2010-09-21 | 02:21:27

Hem?

Hola! Hoppas ni har det bra, att mormor och morfar, att ni hade en superfina semester i Spanien, att mor o far hade en fin helg i Tallinn och att alla ni andra har haft det lika superfint ni med!

jag har inte velat säga något och jag har verkligen försökt...

vill egentligen inte säga något nu heller men jag kan inte hålla mig! Blir det inte som vi vill, att något går fel så ... Ja då är det inte menat!

vi har en lägenhet, en två sovrum, kök med vardagsrummet i samma! 800/mån... Det är ett så jävla bra pris för Läget o standarden

, lagom centralt, väldigt nära jag bor nu, samma gata faktiskt!!!

men nu är dr sagt, vi skriver o ringer på onsdag!!

älskar er
2010-09-18 | 18:32:39

Det går bra nu.

Hej hej! Ville bara säga att allt är bra med mig! Mycket att göra men det går riktigt bra nu! Jag skriver om ALLT på onsdag, för då vet jag mer om hur det kommer bli i framtiden! Jättenervös men jätteglad!!älskar er mest! Puss
2010-09-08 | 11:58:00

i got my eye on you bitch!


Godmorgon Godmorgon!

Ska bege i´mig till jobbet snart...har försökt få in vanan att äta frukost varje morgon och även fast jag normalt sett älskar färska bär och yoghurt så går det likförbannat inte ner på morgonen. Varje morgon samma sak, det känns nästan som att jag försöker mata en grinig unge...

Lite lättare blév det imorse när jag hittade den här roliga. Ni måste spola fram till 38 sek..det är inte så roligt innan. haha jag kissar på mig för att det är så kul! så kul. jag dör.
2010-09-08 | 02:19:26

Reminiscing...


Jag älskar att sitta i hörnet av sängen, med fönstret på glänt med en kopp kaffe, musik och en cigarett.

Kan sitta där i timmar, här i min hörna.

Samma låt spelas flera gånger på rad och jag måste tända samma cigarett flera gånger. Jag kan ha suttit här i flera timmar, rökt samma cigarett och lyssnat på samma låt. Det finns ingen tid. Som om jag försvunnit in i mig själv. Ljuset bredvid mig kan dock inte ljuga, det har brunnit ner och har bildat en pöl av stearin runt omkring sig. Lågan är påväg att dö ut, ner i den röda pölen som omringar den.

Ibland är det så lätt att försvinna in i sig själv, som om det inte fanns hopp kvar och att man bara har sig själv.

Jag andas ut, kollar upp i taket och ser röken bilda ett grått moln i taket. Jag blundar och ser istället för det gråa,  en klarblå himmel och istället för rök så luktar det sandstrand. Hav. Det luktar solsken och lycka. Öppnar ögonen, mitt moln är borta och den röda pölen droppar ner på den grå, smutsiga heltäckningsmattan.

Det gör ingenting, det blir nog bra ändå. 

Jag är livrädd för mig själv. 

Haha.

Det finns inga ord, jag försöker skriva något vettig om livet, alla tankar och funderingar kring de val jag har gjort de senaste åren men jag kommer inte fram till någonting.

Slutade jobba vid 5tiden, stannade kvar till 6 för att hälsa på Simone en stund. Gick till Emmas pub, jag är så förbannat lycklig över att hon är tillbaka. Hon förstår. Och så har jag fått ett par nya vänner på hennes pub, numera kan jag faktiskt gå dit inte bara för att hon jobbar där utan för att det finns fler som jag vill träffa.

Det är nog det som håller mig glad om dagarna, att jag faktiskt har otroligt många och fina vänner runt omkring mig. På något konstigt sätt har jag blivit så himla social och öppen de senaste månaderna, förstår inte riktigt varför. Det var nog Australien som gjorde det..





Jag saknar Australien. Ibland när jag sitter i min hörna så tar jag fram min gamla tobak från Aus som jag sparat endast för speciella tillfällen. Sätter på en speciell sång på repeat, rullar upp, tänder på. Blundar. Jag ser en klarblå himmel, det luktar sandstrand. Hav. Det luktar solsken och lycka.

Det var min födelsedag och alla hade samlats på stranden, vi drack öl ur flaska och hade sandkrig. Vi doppade fötterna i det stora havet och skrek när maneterna kom för nära. Vi hade sand mellan tårna,vi hade sand överallt.
Vi hade inga problem.

Jag tänker tillbaka på Australien och får gåshud över hela kroppen. Det känns som att inget av det som hände var verkligt. Vi var ett stort gäng vänner som älskade livet. Det fanns verkligen inga bekymmer och vi brydde oss inte om någonting. Vi var så förbannat lyckliga.

Jag andas ut och öppnar ögonen igen.

Det är mörkt i rummet, lågan har slocknat och det ända ljuset kommer från min dator skärm. Inser att vad jag har här är verkligheten. Min verklighet.
Jag älskar det.

Jag har suttit här alldeles för länge.

:)

2010-09-06 | 22:29:11

beer

Godkvällens.
Tänkte skriva lite mer senare men ville bara lägga upp denna lilla video. Den är från fredagkväll på Emmas pub.



Haha, fan va vi tyckte det var kul. Om och om igen försökte vi öppna ölflaskorna , som vi köpte ENDAST för att prova att öppna dem, och som vi självklart var tvugna att dricka upp! :)

2010-09-05 | 13:41:49

Technology!

Hej hej! Ni kommenterar ju ingenting längre!??! Jag vill veta vad som händer däruppe i lilla landet lagom? Kan ni inte skriva några rader om vad ni gjort i helgen? Snälla? ätit något gott? Köpt något fint? Träffat någon intressant? :)

ni förstår vad jag menar.

just nu i denna sekund sitter jag på tåget upp norr för att luncha med Birgitta och Kristinas pojkvän Dave på hennes restaurant.
PIZZA!!
Woho!

är det inte himla häftigt att man kan blogga såhär mitt på ett tåg, från en mobil mitt ute i ingenstans.

jag fick vilse en dag i stan men då sa kartan till mig vilken väg jag skulle ta för att hamna rätt och att set skulle ta 4 min att gå, 1 min att cykla och att det var nån kilometer dit.

GPSen räddade min dag.

otroligt va!?

nu är jag framme, hopas ni haft en fin helg! Älskar er mest!!
2010-09-04 | 13:29:36

vida

Godmorgon! Hoppas ni mår bra, jag är väl lite trött, både i huvud och kropp. Lite trött på livet också.. Pratade med en massa människor igår angående min framtid i London, alla svarade samma sak utan att jag ens tänkt tanken...att åka hem.

jag har övervägt att efter jul åka tillbaka till Stockholm igen. Om det inte fixar sig med boende och jobb, nytt boende och jobb ska jag väl säga så kommer jag se över hur jag skulle kunna lösa samma problem fast i Stockholm. Vi får se. Jag tänker inte diskutera det mer för jag vet precis vad alla i min omgivning vill.

ni vill att jag ska hem och här vill dem att jag ska stanna. Så vi får se. Om allt löser sig med vår flytt så stannnar jag men jag orkar inte bo så här längre. Jag blir galen. Håll tummarna för mig. Jag behöver all tur man kan få.

hoppas ni får en fin lördag!

älskar er
2010-09-03 | 15:05:06

Its time to pretend

Solsken, 21 grader. Underbart om det inte hade varit för att jag jobbar, uhu. Ibland förstår jag verkligen inte hur jag kan ha fått behålla jobbet som servitris och tom. gått och blivit supervisor(vilket egentligen inte betyder ett skit) jag är nog den värsta servitrisen man kan tänka sig. Klumpig, inte speciellt väl artikulerad, mumlar mestadels av tiden,oh Gud jag listan kan göras lång.

vid tre tiden ska jag och Simone luncha, kycklingmacka, en kall cider i solen och lite skitsnack på det.

Om jag ska vara helt ärlig börjar jag bli trött på London. Att liksom aldrig lyckas. Att saker och ting som i andra länder är självklarheter medans i detta land är samma saker inte lika självklara. Nåja, vi får se vad jag hittar på. Ska prats med Simone nu på lunchen och se ifall hon kan ge mig några råd.

Ha en jättefin fredag!

älskar er alla.
2010-09-02 | 14:39:59

Mjau

Hello!
hoppas ni har det fint, jag har haft en jättebra helg, även fast det är torsdag så känns det som måndag. De senaste dagarna har varit superfina och jag har haft så himla kul!




hela veckan har varit fullproppade med avskedsfester, födelsedagsfester och välkommen tillbaka fester!

Söndagen var så himla fin, vi åkte båt och vi dansade salsa under bar himmel i den varma sommarnatten.



måndagen blev inte riktigt som vi planerade men vi hade en himla bra dag ändå..först åkte vi till covent garden för lunch och sen åkte vi till notting Hill för att se carnivalen som var skit..så vi åkte tillbaka till covent garden för massa vin och strawberry daquris

igår, onsdag, så mötte jag upp Kristina i angel för något som slutade som en champagne frukost , börjar faktiskt gilla champagne mer och mer!! Bubbel bubbel!! sen åkte vi till en restaurang i Waterloo, maten var så jävla god. Jag åt plattfisk(??) som var läskig när den kom ut hel och platt med huvud och hela körer, men jag högg av det och la det på en annan tallrik så att den stirrade på Kristina istället.
På tisdagen hade jag jättetråkigt på jobbet när någon kom ner för trapporna, trodde att det var en kund och suckade lite men det var emma som kommit tillbaka från Skottland. Ja skrek som en liten tjej när jag såg henne. Haha blev så himla glad. Så nu är hon tillbaka igen, yey. Hon är verkligen min partner in crime, vi hittar alltid på en massa bus. Hihi

imorse kom Kristina och Birgitta förbi, blev jätteglad över att se dem båda, tycker om när Birgitta kommer och hälsar på så kg bjöd dem på lunch.

så varje dag sen i söndags har i stort sett varit helt underbara. Hoppas att det håller i sig. Älskar er en massa!! Puss