2010-07-27 | 06:50:37

I WANT TO BREAK FREE!


Har den senaste halvtimmen skrivit, raderat, skrivit om, raderat, formulerat mig helt annorlunda, raderat igen.


Så istället för att ens försöka få ut mina tankar i ord så har jag nu spenderat de senaste två timmarna med att lägga upp bilder från då jag tror att jag kan ha varit runt 14 år, tills den senaste tagna bilden av mig. Jävlar vad tiden går fort.

Det är allt från midsomrar, nyår, studenten, Kreta, Barcelona, Milano, London, Australien, Mer London. Stockholm...Gud. Det finns många luckor och ett par år som gått förlorade men jag jag tror nog att om det funnits bilder från när jag var mellan 14-16 så har dem nog blivit brända och det var nog ingen vacker syn iaf. Finnig, fet hy, humörsvängningar och blickar som kunde döda.
Det är nog bäst för oss alla.

Men...jag gjorde mitt bästa...

Så sätt på den här medans....





Här har ni från 14-22. 8 år i bilder. Varsågoda!






































Japp, där har ni sista bilden.
Jag har under 8 års tid utvecklad Downs Syndrom. Nej skämt åsido (man ska inte skoja om sånt) haha. det är ändå jävligt kul att kolla hur man har utvecklats under så många år. Hårfärg, klädstil.Tankesätt. Jag kommer ihåg på en av bilderna står jag och Anna i gymnasiehissen och jag har en brun jacka på mig, och under den hösten så var det så himla trendigt med en brun jacka att jag sprang och köpte tygfärg och färgade min NYA beiga jacka brun. Det gick helt okej och blev bra, men FAN va arg jag blev när våren kom och BEIGA jackor blev jättepopulärt.

HAHA

Eller innan studenten solade jag säkert solarium var och varannan dag, smörjde in mig i brun utan sol och ÄNDÅ när studentdagen kom så tyckte jag att jag såg blek ut. ALLTSÅ varför sa ingen till mig? Jag ser ju inte ens svensk ut..jag ser...jag är ju orange-röd-brun..Nåja fin var jag iaf. Synd att jag inte har klännningen kvar, den var fin faktiskt.


Ne, innan satt jag och gnällde för mig själv om att jag känner mig misslyckad och värdelös. Att jag inte gör något med mitt liv.
Men nu är det rätt tydligt vad jag pysslar med...Jag har svinkul. Det syns ju på långa vägar.

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe, att somna nu känns rätt värdelöst. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske gå på dem där museumerna.

Älskar er.

Puss

2010-07-26 | 21:18:35

freaks and geeks.


Hej raringar.

Kom inte ur sängen idag heller, vaknade med feber och en hosta som bara blivit värre under natten. Men det är rätt skönt att ligga och småsova en hel dag.

Försöker spara pengar också så det är rätt bra tillfälle att vara sjuk på faktiskt.
Jag har spenderat hela dagen med att kolla på flera avsnitt av den gamla serien "Freaks And Geeks" Kommer ni ihåg den?


Den gick på Kanal 5 har jag för mig och jag var bänkad framför TVn varje vecka. Den kom ut 99-00 så jag var väl runt 11-12. Haha. Så jäkla kul att se på igen, men gud vad glad jag är att högstadiet/gymnasiet är över.
Gymnasiet var helt ok, jag hade faktiskt riktigt kul och tog inte mycket seriöst men högstadiet var fan det värsta jag gjort, skulle inte göra om det för alla pengar i världen.
Att var 13-14 år och vara så förvirrad att man bara vill försvinna, inte veta vad som är rätt eller fel, om man ska vara barn eller tonåring. Blä.

Men skitbra serie iaf.

Jag har bunkrat upp med en pizza, jordgubbar och fejk ostbågar så det här kommer bli en bra kväll. Bara fortsätta att ligga i sängen och kolla på "tv".

Imorn hoppas jag att jag mår bättre, jobbar kl 5 så har hela dagen ledigt och det vore fint om man kunde hitta på något istället för att sova bort tiden.

Vi får se.

Puss

2010-07-26 | 00:51:56

lets go, lets go and get lost.


Hej mina fina!

Har haft en segdag idag, bara legat och kollat på film och inte rört mig ur fläcken. Jag orkar inte med sommar längre, det låter jättetråkigt och jag känner mig rätt grå  som känner en längtan efter lite kyla och mörker men just nu så känns det som att jag inte har kommit någonvart sen ett par månader tillbaka och att jag måste ha något nytt.

Jag har kollat på lägenheter idag och jag längtar så förbaskat mycket tills september då jag kan flytta ur den här hålan och ÄNTLIGEN för första gången på TRE ÅR få ha ett riktigt hem. Som jag kommer bo i i ett par år. Jag och Simone. Det kommer bli jättebra.
Efter det blir det jul, kommer jag fira i Sverige eller England?

Sen nytt år igen, och istället för att göra en roadtrip genom USA har vi nu börjat prata om att tågluffa genom Europa istället. Luke är helt på och jag vet att Simone kommer gilla iden. Och det kommer nog bli i april/maj någongång.
SEN något gör mig helt spastisk är Roskilde, vi är en grupp på säkert 15pers som har bestämt att vi ska åka och ha ett eget camp där. Och det är inte dyrt överhuvudtaget, ca £200 för TIO dagar.. Hela 10 dagar av festivalgalenskaper. Det kommer bli helt fantastiskt.

Är lite ledsen idag faktiskt, Emma åkte igår och jag trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt att säga hej då som det var. grät en skvätt. Hon är ju den jag kännt längst här i London(förutom Kristina) och det senaste året har vi verkligen blivit jättebra vänner.

Och på tisdag kommer Simone tillbaka. Äntligen. Då ska vi börja planera lägenheter, gå på visningar och sånt, börja om IGEN. Men det här är sista gången jag "börjar om" på ett tag. Nu när vi flyttar in så ska jag iaf bo där MINST ett och halvt år. MINST! Jag är trött på att flytta runt, inte packa upp ordentligt.

Har kollat på två filmer idag, den första var Donnie Darko, tycker verkligen alla ska se den. Får en verkligen att tänka vad fan som pågår och filmens mening. Sen såg jag en lite lättare film Grown Ups, asrolig.haha. Älskar Adam Sandler.
Och nu ska jag se Pineapple Express. Har ingen aning om vad den handlar om men jag läste att det var en komedi. Jepp, och sen ska jag sova för imorn har jag bestämt att jag ska ta mig ur sängen och gå på museum!!

Och lyssna på RHCP. Det spelar ingen roll vilken typ av genre dem spelar, dem kommer alltid spela som gudar.



Varje gång jag hör den här låten får jag lust att bara ta mina vänner i händerna och fly tillsammans till en värld utan problem. Jag älskar mina vänner men jag saknar de jag inte har nära.
Kristina, träffas snart igen?
Det var så himla fint att få skratta tillsammans igen, att veta att du mår bra och är lycklig. Att livet går bra för dig. Jag borde veta sånt liksom.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, röka och kolla på film.

Har ni några film tips? Jag kollar på minst en film om dagen men jag börjar få lite ont om fantasi...
jag såg föresten en svensk film häromdagen, Låt den rätte komma in(?) tror jag översättningen är.. Skitfilm om en vampyrtjej i stockholms förort. Rekomenderar den inte.
Ja, men om ni har sett något bra, behöver inte vara nytt så skriv gärna. (obs!! inte Stieg Larsson filmerna..Girl with the dragon tattoo om ni vet vilka jag menar..)

Ok.

Kul att ni gillade bilderna från Skottland! Tack Eva och Hampe för bilderna på Theo. Så himla söt verkligen. Jag vill nypa han i kinden. (Men gud, vilken tant jag känner mig som nu.haha) Nåja.

Älskar er.

PUSSSSS
2010-07-23 | 04:54:36

EDI

Här är några av bilderna från Edinburgh, de flesta kommer säkert hamna på Facebook så kolla där sen om ni vill se allt... Men det här är det mest intressanta jag har på min kamera iaf. Godbitarna finns på Emmas kamera.



Om Darth Vaders ansikte är vackrare än ens eget då har det gått långt. Här på bussen från flygplatsen in till Edinburgh City.


Edinburgh, nya delen av staden tagen uppe från slottet.



En skotte, alltså jag måste erkänna att jag tycker det är rätt hett med kilt. Man blir ju nyfiken, MEN NEJ MAMMA jag ska inte kolla vad som finns under kilten, jag lovar..


Lite buskar.


Solen sken så då gick vi till parken.


Sen gick solen i moln så då gick vi till puben, här med "Kartong Kara". Kara kunde inte följa med till EDI så vi bestämde oss för att göra vår egen version av henne.



Finn ett fel!!! (norrmannen ovanför min säng) 



Vet icke vad som pågår. Norrmannen igen.



ÖL nummer 344 i Edinburgh. Den tog lååång tid att dricka upp måste jag erkänna.



Emma dog bara hon kände lukten av alkohol.

Slottet.


Eftersom Emma vägrade ta kort på mig fick jag göra grovjobbet själv. Det gick ju sådär.




Jag och Emma SPPRANG in på den här puben.
2010-07-20 | 00:16:57

the dead weather.


Hej raringar!

Har inte skrivit på ett tag ch den ända andledningen är att jag inte haft så mycket att skriva om.

I Lördags var jag himla trött efter att ha kommit hem vid 8.30 tiden och gick till jobbet vid 10, men dagen gick bra och efter jobbet bestämde vi alla att vi skulle gå och spela några oskyldiga matcher biljard och dricka ett par öl. Men planen gick ju i lås efter första ölen kan jag säga.

Jag vaknade vid 12 på söndagen med grov huvudvärk och hade ingen aning om jag fortfarande var i livet. Jag hade gårdagens kläder, smink och skor kvar och bredvid mig en tom mcdonaldspåse. Ingen aning om när vi lämnade stället.
Men kul hade vi iaf. Det vet jag.

Sen fortsatte jag sängliggandes till 7tiden då jag mötte upp med Luke, vi åkte upp till Angel för en mojito och lite oliver för att snacka om livet igen. Luke är en bra människa att prata med. Man blir liksom full av hopp om att livet kommer bli fantastiskt en dag. Han har bestämt att han ska bli rockstjärna, coolt.

Efter drinken gick vi på bio och såg filmen Inception, oh jävlar vad bra den var. Jag ryste flera gånger under filmens gång och nu vill jag bara se den igen och igen.

Kom hem och kollade på nya twilightfilmen Eclipse, den var ju sådär.

Och idag har jag haft världens slappardag, gick till Sainsburys och handlade kaffe, choklad och glass och nu har jag suttit och kollat på säkerligen 100 avsnitt av LA Ink. GUD Kat Von D är så förbaskat vacker.


Ah, blodet i mina ådror känns som tusentals myror så fort jag tänker på min nästa tatuering. Jag vill göra den NU, men jag ska vänta kanske en månad till. För att få till det perfekt.
Jag har gett upp iden om att göra en Full-sleeve (hela armen) och helt ärligt så tror jag inte att jag är redo överhuvudtaget för det. Jag kan tänka mig att jag skulle kunna ångra det nu och väntar nog hellre ett par år till.

MMHm. Tatueringar är typ det ända jag och Luke pratar om. Vi börjar med tatueringar, sen går det över till musik, rockstjärnor, tatueringar, musik...ja och vi kan sitta i timmar.


Imorn ska jag möta Kristina igen, det var alldeles för länge sen vi träffades, måste vara mer än två månader sen må jag tro. Ja, när hon, Dave och Birgitta kom förbi Katz. Lustigt. Ja men vi ska iaf träffas för lite lunch, shopping och förhoppningsvis lite middag också.
Vi har rätt mycket att prata om.

Jag har laddat över de flesta bilderna från Edinburgh så jag laddar upp ett par stycken här lite senare så får ni se. Emma har alla "roliga" bilderna på hennes kamera, jag tog bara dem "fina" med min kamera. Nåja.

Ursäkta men jag måste skriva det här även fast jag hoppar från ett ämne till ett annat., Jag hatar att bo här. Allt är dåligt med att bo här. Jag vägrar att använda köket om någon är där, det är ALLTID nån jävel på toa och jag måste verkligen bajsa och är verkligen kaffesugen men BÅDA rummen är ockuperade. OHH. Jag måste härifrån. 2 mån kvar..

Vi har pratat om en Roadtrip genom USA om ett år eller så. Det vore skitkul, men jag känner att jag inte riktigt kan vara 100%  delaktig i planeringarna eftersom jag icke har körkort och tänker inte skaffa ett heller. Men så länge 3 eller fler har så kommer det bli kanon. En stor van, från New York till LA. Jag skiter egentligen i Amerikat men den resan skulle nog bli den bästa någonsin. Jag tror det.

Färgade håret idag och det blev nog rött, lite oranget i botten men fan det gör nog inget. Jag har verkligen slutat bry mig om allt. Haha, Jag och Emma pratade om det för ett tag sen. Visst självklart bryr jag mig om mitt utseende men inte alls på den nivån att jag bryr mig om vad någon annan tycker om mig och hur jag ser ut. Jag tycker om att se bra ut helt enkelt, men vad jag ttykcer är fint kanske alla andra tycker är hemskt. Men  men.

Måste försöka lista ut hur jag kan göra mina liiiite förståra klackar liiiite mindre, om man kan lägga in nåt typ av hälinlägg, har inget men kanske kan göra ett?

Nu ska jag kolla på film och äta glass och choklad och sen sova!  Men först hänga upp tvätten och fortsätta lyssna på The dead weather. Måste vara det bästa som gjorts på länge. Jack White, will you marry me?



KYSS!
2010-07-17 | 09:35:07

8.30 am



Jag tycker inte om att bli bortglömd. Eller bortvald. Icke inbjuden.

Kom precis hem, klockan är 8.30 och jag har spenderat hela natten på puben och pratat med Luke. Trodde aldrig att vi kunde komma varandra så nära, vara ärliga och förstå på ett helt annat sätt.
Vänner.

Vid 7 tiden gick vi och hälsade på våra vänner som jobbar på marknaden, stackarna, vi är påväg hem för att sova och deras dag har precis börjat. Sen gick vi och åt en stor frukost och pratade vidare om nästa tatueringen, förhållanden, vänner, jobb, framtid. Ja, allt. Det finns tre personer som vet mer om mig än ingen annan här på jorden. Tre personer jag aldrig trodde skulle få en plats i mitt hjärta.

Jag är ledsen.
Jag tror inte du förstår.

2010-07-12 | 19:27:13

Edinburgh



Hej hej!

Sitter har och varmer mig pa hostlet. Det ar inte direkt en solsemester vi ar pa har i Edinburgh MEN GUD SA VACKERT.
Varje steg man tar, at varje hall man kollar sa ser man nagot som far en att ga med hakan nere vid knana. Sa fascinerande arkitektur. Alla gamla byggnader, slott, sma gator och grander. Ja allt ar jattefint och vi har det bra.
Ett par saker har val gatt snett, typ som att var van Kara inte kunde follja med for att hon inte kunde fa ledigt fran jobbet. Sa orattvist att saga det EN dag innan man ska ivag.
Sen ar val maten inte den basta heller, jag tror inte vi har atit nagot har en som har varit gott. Sa vi forsoker halla oss pa en flytande diet.  Haha men det behover vi inte forsoka med speciellt mycket. Vi har druckit skotts whiskey, fanns att valja mellan sakert 100 olika sorter och jag och Emma tog en som verkligen inte var god. Ne men jag tankte pa Morfar, Jari, Conny och Totte nar jag drack den. Tydligen var den fin och bra. Men jag ar inte sa saker pa det.

Imorgon ska vi klattra i bergen, det finns en stort berg som ar kvarlevor efter en 35miljoner ar gammal vulkan som vi ska klattra upp pa imorgon. Haha vilken syn va. Jag och Emma. Atleterna.

Men vi har det bra och det ar verkligen semester vi har. Jatteskont. Ar mycket imponerad av Skottland faktiskt!!!

Ja, nu rinner tiden ivag. Far se vad vi gor ikvall.

Alskar er!!

Pusss
2010-07-07 | 01:01:01

its better to be hated than loved for what your not.


Hej mina fina!

Hoppas ni hade en jättefin helg, det har nämligen jag haft. Men gud var trött jag var idag, min första RIKTIGA lediga dag på 13 dagar. Klockan ringde vid 1 tiden men jag brydde mig inte överhuvudtaget, hade inte planerat in något idag så att jag bara kunde ligga och dra mig hur länge jag ville. Klev upp ur sängen efter 7tiden ikväll och gick och handlade lite middag. Blev pizza och sen jordgubbar med glass till efterrätt och apelsinjuice.
Perfekt dag verkligen, haha inte rört mig överhuvudtaget.

På fredagen firade vi Emmas födelsedag, vi hamnade på Belushis och drack en massa jägerbombs, vandrade hem vid 6tiden, ramlade ner i sängen och vaknade 3 timmar senare då det var dags att gå till jobbet igen.
Fotbollsmatch och alla var grymt taggade, fan vilken stämning det var, ohhhoo. Tyskarna är fan härliga människor ändå, så trevliga och glada. Vi hade inga problem överhuvudtaget., MEN det var så sjukt varmt att jag trodde jag skulle dö. Det var säkert 40grader och svetten RANN på alla därinne.

Slutade vid 5tiden och mötte upp Emma och Kara, vi åkte in till Covent Garden och hamnade på en liten familjeägd italiensk restaurant. Maten var helt ok och vinet var gott, ägaren kom och satte sig ner och pratade med oss, skittrevlig var han och innan han gick så bjöd han oss på en till flaska vin. Hur trevligt som helst! Kommer definitift gå tillbaka dit igen.
Efteråt gick vi för ett par drinkar och sen begav sig jag och Emma till London Bridge där vi skulle gå på Rave. Haha, så jävla kul, jag har nog inte mått så där bra på läääänge. Vi dansade från 12-7 och det var det häftigaste jag någonsin sett. Álla människorna var så öppna och trevliga och inredningen hur häftig som helst.
Så jävla bohemiskt. Hade svinkul och kommer definitift gå nästa gång!!!

Kom hem halv 8 på söndagmorgonen och somnade på en gång. Gick upp vid 1 då jag åkte in till staden för att möta upp Simone för lunch och vin. Vid 4 mötte vi även upp med Luke och Ian och åkte till Angel för en massa mojitos och oliver. Älskar oliver nu förtiden, kan inte få nog. Jag kan helt plötsligt få för mig att jag MÅSTE ha oliver. haha så jävla gott. Gröna vitlöksmarinerade är bäst!

Sen gick vi till våran lilla italienare och beställde in det godaste vinet och en massa pizza, haah VARJE gång vi går dit är det något som går snett, förra gången somnade Luke i pizzan för att var så jäkla full och ahh..haha jag tänker inte ens berätta resten men kul är det iaf. Och den här gången när vi precis hade fått in vår mat,  skålat och skulle börja äta kom Fanny 1 och Fanny 2, så då var vi tvugna att byta bord och stoja och ha oss, Simone spillde ut rödvin över hela mig, servitören tappade Simones Pizza i golvet..haha. Åh ja. det var roligt, men ack så stökiga vi är. Men nu har vi lärt känna ägaren där, Guiseppe och han pussade mig på kinden och sa att han gillar att vi kommer hit varje söndag och livar upp stället lite. Tur det. haha

Efter det gick vi till en bar som jag verkligen gillar men som var helt DÖTT just då såklart, Slim Jims heter det...så vi gick till en tapasrestaurant vi gick till förra söndagen och drack en massa Sangria.

Hade problem med nattbussen så jag kom hem vid 3tiden och var så himla trött. typ 10 tim sömn på en vecka. Gahh.
Vaknade på måndagen och brydde mig inte ett skit om att jag var 20 min sen redan.

Simone kom in på lunchen  och sa hej då..hon åker först till Danmark i en vecka och sen Egypten med familjen i två veckor. Då slog det mig att jag har inte varit på familjesemester på Flera år. Det har varit skitmysigt.
Kommer iaf sakna henne jättemycket.

Eftter jobbet igår följde jag med kocken på jobbet och spelade biljard. Fan va kul det är, hade helt glömt bort hur mycket jag tycker om att spela. Och jag är fakstiskt inte sådär jättedålig. Efter ett antal öl och 4 timmar så blev vi utslängda och jag tog bussen hem och slängde mig i sängen igen.

Nu ska jag kolla på en film och sen sova, se om jag kan nån sömn efter att ha sovit hela dagen.

Imorn ska jag till ett galleri och se Sally Manns utställning. Såg den i stockholm för ett par år sen med skolan och gillade den skarpt och ska bli intressant att se om hon har något nytt att komma med.

Efter det blir det jobb, Tyskland spelar ju. Jag är lite rädd faktiskt. Men men. det blir nog bra!

Godnatt.

Älskar er
PUSSSSSS
2010-07-01 | 03:46:13

moviestar.


Mina älskade!

Nattens inlägg blev i slutändan väldigt känslosamt men mina vänner är det som gör livet värt att veta och jag hoppas att alla dem vet det. Speciellt du Kristina. Hör av dig snart!

Dagen har också varit mycket känslosam men jag fick prata ut med en vän jag inte har sett på länge. Det kändes fint att efter allt som hänt och alla dessa dagar, veckor fortfarande ha samma härliga gnista

Jag är fast i mitten av många beslut. Vill så gärna sluta i bar/resturangbranchen men samtidigt inte verka olojal och svika min "familj".
Någongång kommer jag ju göra det men just nu känns verkligen som helt fel tidpunkt. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Alla säger att jag ska satsa på fotograferingen eller att jag ska börja måla igen. Jag älskar ju foto. Men räcker det?

Sitter här i min obäddade säng med skrynkliga satinlakan som jag låtsas är äkta siden. Halsar Cola direkt ur flaskan och önskar att det var Champagne. 
Har spenderat hela kvällen inlåst på rummet, möblerat om (vilket jag gör ständigt, har alltid gjort, vet ej varför men det är känslan av att komma in i ett nymöblerat rum för första gången och känna att det är helt nytt och fräscht). Jag har tvättat, vikt och hängt upp. Sängen fortfarande obäddad, Det är det ända tecknet på liv här i mitt lilla skrymsle.

Jag måste leva "over the top" hela tiden, jag måste gå i hundratjugo för att klara av vardagen, den annars så tråkiga vardagen. Jag vägrar medelmåtta, lagom är fult. Ska det vara svart så ska det vara bäcksvart, ska det vara starkt ska det vara så starkt att tungan domnar bort. Man lever en gång och jag tänker inte leva mitt liv halvt. 

Jag ska klara det här. Jag ska komma ur den här onda cirkeln, den här bergochdalbanan som för det mesta verkar ta mig neråt. Jag ska upp. Jag vägrar misslyckas. 

På fredag är det Emmas födelsedag, jag antar att storfirandet kommer ske på lördag då vi ska ut och dansa tills vi dör. Jag måste göra något.
Söndag blir nog helhärlig, vi planerar att åka ut till Notting Hill och spendera dagen där, barer, restauranter, fik, parker. Rubbet. 

Imorgon ska jag möta upp Simone för frukost vid tiotiden, jag måste få sätta mig ner och prata lite. Och det bästa sättet är nog en frukost i solsken känner jag. Jobbar hela långa dagen men jag hoppas på att det blir bra. Jag försöker sysselsätta mig så gott det går, städa, städa lite till. 

Jag kan inte sova. 

Fick reda på att Emma flyttar snart, istället för att åka hem med mig och Kara från Edinburgh så stannar hon kvar där istället och försöker hitta lyckan där. Jävla skit. Vi som har blivit så bra vänner den senaste tiden. Kommer verkligen sakna henne. Hon har varit en stor del av mitt liv.

Imorgon ska jag leka filmstjärna. Jag ska låtsas som att det inte finns några problem i världen och vara superlycklig. Oh yes. Sen får jag bearbeta utifrån det men jag kan inte gå runt och vara deprimerad, det går bara inte. Jag vägrar vara deprimerad. Då låtsas jag hellre vara lycklig tills jag faktistk blir lycklig och så hanterar jag mina problem på vägen och utifrån allt som händer runt omkring. Jag tror det kommer gå fint.

Nu måste jag försöka sova iaf. 

God natt.

Älskar er!