2010-08-29 | 06:45:17

Birthday

Hej igen!

Vaknade för en liten stund sen, KLOCKAN 5. Detta är INTE ok alltså. Den senaste tiden har jag vaknat runt 8 av mig själv varje morgon, vilket jag kan Känna är väldigt skönt för då vet jag ju att jag inte kommer försova mig, men att vakna klockan 5 är väl lite väl dramatiskt?

Det är väl nån kris antar jag.

Min lilla rosa bebisdator som hade fått virus mår bättre nu, jag tog till med stridsyxan och formaterade skiten ur datorn, som nu är HELT tom på allt från musik, bilder och filmer. Är lite småsur över dessa hundratals timmar av underhållning som har gått förlorade men jag antar väl att det var menat att det skulle hända.

Idag är det simones födelsedag som jag har fått äran att ordna, för seeda och överaska. Ja, anordna helt enkelt. Jag ogillar verkligen att planera liknande events HAR JAG SAGT MEN LYSSNA NOGA NU.. haha jag älskar det verkligen.

För om bara jag gör det då vet jag att det kommer bli bra, (jag vet det låter illa att säga så men det är sant) det blir som jag vill ha det helt enkelt.

Så planen för dagen är att möta upp Luke och Simone klockan 12 i camden, för att åka på en liten båttur på kanalen. Jag ska stå där förberedd med två flaskor svindyrt Barbera, ostbricka och en tårta. Sen ska vi under 90 min dricka och äta gott samtidigt som vi njuter av den fina omgivningen från Camden, upp till något som heter little venice, paddington, London zoo, regents park och sen tillbaka till camden igen.

Från camden tar vi tunnelbanan till notting Hill där det vankas carnival, en av Europas största där vi intar lunch från något av småstånden som säljer exotiskt Karibisk mat.

Ett par drinkar på det medans vi njuter av den goda stämningen. Efteråt åker vi vidare till antingen Covent Garden eller Angel för middag men jag är inte riktigt klar med middagsplanerna än så vi får se vad som händer.

Jag har en himla bra känsla över denna dag och det ÄNDA som kan gå fel r är om det regnar, men det kan jag ju inte riktigt styr(tyvärr fick kac inte jobbet som vädergud) men det står 17 grader och sol på prognosen fortfarande så jag litar på det.

Jag ska väl försöka somna om nu, måste stiga upp vid 8.30 och vara klar att åka vid 10.

Mmm. Tror detta blir en bra dag.

Har fortfarande inte listat ut hur man lägger upp bilder,kanske är det bara jag som är dum men jag tror faktiskt inte det går.

Ni får ha ensån himla bra dag, mamma jag ser fram emot ditt samtal som vanligt på söndagar!tycker det är fin tradition.

Älskar er! Puss
2010-08-27 | 11:40:11

Yippi!!

Nemen kolla här! Hah tack Anna! :) Ja, hade ingen aning om att man kunde blogga från en iphone men det går ju hur bra som helst! Va skönt, då stannar jag nog här, det är så jobbigt att flytta runt! Jag har fått virus på datorn så det är därför jag inte hae bloggat, dumma virus det är så himla irreterande. Plus att jag har inte hunnit för över massvis av bilder till den externa hårdisken än så typ bilderna från Edinburhg kommer försvinna..:( Har försökt få in en ny rutin på morgonen,, äta frukost! Uh det är så himla jobbigt men det är ju sagt att det är det viktigaste målet om dagen, så i 3 dar i rad har jag ätit en skål med naturell yoghurt och färska jordgubbar! Så himla gott även fast jag mår illa i säkert en timme efteråt. Men idag hat jag ingenting hemma så det får bli att äta ute istället men det gillar jag faktiskt bättre. Sitta på nån servering och läsa en bok och kolla på människor springer förbi ute! Mhm. Ska göra mig iordning och åka till jobbet nu, fast först frukost förstås! Skriver lite senare. Ska försöka se om man kan lägga till bilder också! Älskar er! Ha en fin helg!
2010-08-17 | 02:28:25

f a s h i o n.f u t u r e


Godkväll!

Dagen gick snabbt vilket var skönt för jag hade verkligen ingen lust att gå till jobbet imorse. Sov max två timmar då jag bara låg och tänkte på framtiden, från det att jag la mig under täcket vid 2 tiden tills jag vaknade vid 7 imorse.
Förjävligt.
Men jag är nervös på ett bra sätt. För jag känner hur jag verkligen vill göra det här.

Jag ska plugga Fashion Marketing,..Modemarknadsföring, låter jättelöjligt på svenska men kursen innehåller bla historia inom modebranchen, media och internationella relationer. Även delar av journalism och design och jobb i framtiden kan vara stylist, inköpare eller jobba inom PR.
Jag kan se mig själv om 3-4 år. Jag vill gå på modeveckorna, jag vill resa och uppleva mer, jag är flexibel och älskar mediebranchen.

Dock vet jag att detta är i stort sett varannan tjejs dröm, att få jobba i modebranchen, med kändisar, röda mattor, premiärer osv osv. Men industrin är i stort sett oändlig och jag anser att mode är vad du gör det till. Jag kan tänka mig att jag kan göra det här.

Jag tänker på min framtid, jag har alltid jobbat hårt och jag tror att om jag jobbar lika hårt inom denna branch kan jag nog gå långt, ge mig själv en trygg framtid.

Jag vill vara ekonomiskt oberoende. Jag vill inte behöva köpa en affärs egna pasta märke bara för att det är ett par kronor billigare istället för att kanske köpa något som jag vet är en fairtrade produkt eller ekologiskt odlat.
Jag vill kunna njuta av livet utan att vara begränsad pga ekonomi, var jag bor eller kommer ifrån, mitt jobb eller hur jag ser ut, eller va fan det nu kan vara.

Allt jag behöver är någon som kan hjälpa mig med min ansökan och förklara för mig hur hela grejen med studielån fungerar.

YEY, nu ska äntligen skuldsätta mig.

Tror jag får prata med både Kristina och Simone om det.

Imorgon är jag ledig.

Vi får vad jag hittar på.

2010-08-15 | 18:52:16

Söndag.


Hej hej!!

Nu är det söndag igen, jag kan inte förstå att dagarna går så himla fort. Veckorna bara rusar iväg och det känns som att jag inte hinner med mig själv eller något annat heller för den delen.

Så vad har hänt sen jag sist skrev?

På söndagen mötte jag upp med Simone och Luke, dem försökte muntra upp mig eftersom jag hade hamnat i lite trubbel när det kommer till att betala Council Tax. Vilket i slutändan visade sig vara ett ända stort missförstånd och alla hot om böter och rättegång var inget jag behövde bry mig om. Väldigt förvirrande! Vi spenderade halva dagen på Brick Lane och köpte med oss en jordglob, som kommer bli vår lägenhets första möbel!!! :) Så himla fin.
Sen gick vi till ett par olika barer i Shoreditch och sen begav vi oss upp till Angel där vi hittade en medelhavsrestaurant som var jättebra, (precis bakom den turkiska vi var på mam&pap).

På måndagen följde Danny med mig och hjälpte mig reda ut var som var fel med min skatteskuld, tack och lov att man minst EN "vuxen" person i sin närhet som kan hjälpa en när saker och ting inte riktigt är som det ska. I Sverige hade jag inte haft problem att reda ut det på egen hand men i ett annat land, när det inte är ens första språk, inte samma lagar och regler. Ja fyfan vad jag fick panik, men det löste sig och som sagt, allt var ett missförstånd eller ett misstag från någons sida. Så jag är inte betalninsskyldig, ingen böter och jag behöver inte gå till rättegång. Yey! haha

Resten av veckan har jag bara jobbat, fick en varning på onsdagen för att jag kom försent. Känns fel att skylla ifrån mig på min mobil men alarmet ringde aldrig. Alla trodde att jag kom försent för att jag hade varit ute men jag hade inte ens varit ute kvällen innan och jag blev skitförbannad att dem bara tog för givet att jag kom försent för en sådan sak. Dem trodde mig iaf inte när jag sa att jag gick raka vägen hem efter jobbet och jag fick en varning.

Börjar hata jobbet mer och mer faktiskt. Det var kul i början men nu känns det bara jobbigt.

MEN, jag har börjat kolla på Universitet och jag ska nog söka in så fort jag tid att sätta mig ner och kolla igenom vad det är jag faktiskt söker in till. Kanske ikväll?

Måste iaf få ändring i mitt liv.


KÖPTE EN NY MOBIL IGÅR FÖRESTEN!!!!!!!!!


En liten Iphone 4. Var så förbaskat trött på min gamla mobil som vägrade fungera, kunde inte ta några samtal och folk hörde knappt vad jag sa när jag väl lyckades ringa med den. SÅ nu har jag den här godbiten. Den är så fin och skiner som en liten diamant. Har helförsäkrat den också så det spelar i stort sett ingen roll vad som händer med den, jag kan alltid få en ny!
Jag kan nog göra allt med den här telelfonen, tror tom. att om jag skulle sätta i halsen så finns det en "app" för det.

Ne, men sjukt bra telefon och jag är väldigt nöjd även fast jag fick spendera lite pengar på den.

Mitt nya nr är 07837188912, så +447837188912. Yey!

OCH, jag har tänkt på en sak. För jag kan blogga från mobilen MEN INTE till den här bloggen, så jag har gjort en ny där jag kan. MEN det är upp till er om ni vill följa med mig dit. Vet att jag har bytt blogg rätt många ggr men jag tänkte bara om ni vill att jag ska skriva lite oftare så kan jag ju göra det från telefonen också? Lägga upp massa bilder och sånt också.

kolla in den bloggen, jag skrev ett provinlägg där igår...http://www.xcuz.blogspot.com

OCh sen kan ni väl låta mig veta vad ni tycker är bäst. :)

SÅ himla irreterande, jag sprang iväg till affären för ett tag sen för att handla middag, kom dit och dem var påväg att stänga men det var inga problem, fyllde min korg med en massa smaskens och såg verkligen fram emot middagen.
Men sen när jag kom till kassan så upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma. Så jävla dumt. Och nu är affären stängd.

Hrm, Väldigt irreterande.

Mjaa.

Ska göra mig en kopp kaffe, mmmmm


2010-08-08 | 13:00:17

im in love with your brother, whats his name?



Gomorron!

Hoppas ni mår bra för det gör jag. Ska möta upp Simone om lite drygt 4 min...ville bara säga hej först.

Vi ska ta tåget upp till Shorditch och gå till Brick Lane marknaden och leta efter vår lägenhets första möbel. Jag ska försöka ta kort!!

Älskar er.



2010-08-08 | 03:51:35

you know I look like a woman, but I cut like a buffalo.


Håret är blött och droppar av rött balsam som jag inte hade orken att skölja ur ordentligt. en halvrökt cigg i mungipan och sippar på mitt ljumma kaffe med alldeles för lite socker i. Blir aldrig perfekt med sockret.
Låtsas att det är ett svindyrt italienskt istället för de 3 skedar Nescafe som blandats till en brunsvart sörja i en smutsig kaffekopp stulen från Starbucks.

Tänker tillbaka 10 år, vid 12års åldern var jag fortfarande rätt normal. Hade inte berörts av livets lustar och aldrig fått känna på hur det känns att leva. Jag ville jobba som advokat i New York.

Om 10 år vill jag vara lycklig. Njuta av livets goda. Men jag kommer aldrig komma dit om jag inte sätter lite fart.

Så nu har jag stoppat upp 3 duracell, en raket, och ett par små granater i arslet för nu jävlar ska det bli fart på mig.

Mailade 25 st olika mäklare idag. Vi borde få napp på något. Jag ska i veckan kolla upp universitet för det är nog det man måste göra, plugga, om man vill bli något här i världen. Försöker få tillbaka mina gamla ambitioner om att ta över världen igen. Det var en bra period i mitt liv.
Jag har ju alltid sagt att jag kommer bli berömd när jag blir "stor".

Kanske kommer jag som de flesta stora konstnärer att bli känd efter min död.

Allvarligt talat här, Numero uno på listan av prioriteringar när det gäller framgångar i mitt liv:

1. Flytta hemifrån. Igen. För femte gången på 3 år. Denna gång på riktigt och nu jävlar ska jag få ett hem.
2. Byta jobb. Jag ser mig själv om 10 år, fortfarande jobba som servititris, kedjerökandes med 5 odugliga barn och en man som lämnat mig för en sommarjobbande 18åring från något av våra exotiska land i Skandinavien. Jag måste UR resturang/barbranchen snart. Jag struntar i dricks. Jag vill ha ett liv.
4.Plugga. Ansöka till universiteten här i London. Inte för att jag vill utan för att jag tror faktiskt att jag måste svälja min stolthet här och nu.
5. Sluta röka. Har ju redan slutat bita på naglarna. Nu gnager jag mest utan att faktiskt bita av naglarna. Skithäftig känsla att klia sig själv i huvudet och det känns NÄSTAN som när någon annan gör det. Det här kommer jag hålla, det känner jag på mig.
..................
jag ger mig själv ETT ÅR. Innan nästa sommar är slut ska jag ha uppfyllt dessa. 

Iaf på boende, jobb och nagel fronten. Vill verkligen inte plugga. Känner ungefär samma känsla som när jag var 11år och blev mobbad för min usla klädstil som jag i början var jävligt stolt över men ångrade mig snabbt. Gröna manchester byxor, polotröja och en jeansväst över det med ett orange diadem som spännde över min stora, tjocka skalle. Kläderna ärvda och det ända som skulle kunna anses som trendigt på mig var mammas gamla gympaskor i märket Fila i marinblå fuskmocka. 
Jag vill inte gå till skolan. Försöker komma på en ursäkt. Ursäkter funkar aldrig. Man ska låtsas att man inte bryr sig, för man är ju fin ändå och alla andra är säkert bara avundsjuka för att dem inte vågar klä sig som dem vill.

JAG VILL HA PRASSELBYXOR MED ETT NIKEMÄRKE PÅ, STRING OCH PLATÅSKOR.

Så med den livsfilosofin har jag försökt köra med de senaste åren. prasselbyxor, string och platåskor. Hah det skulle säkert funka i dagens mode. Jag lovar. hah. BRING BACK THE 90´s!!!
Ne men skämt o sido.

Jag vill inte plugga, men jag antar att det finns inga ursäkter nu heller som kan låta mig slippa undan. Underverk kan ju hända. Jag tror inte att jag i denna situation kan glida omkring och låtsas som att jag inte bryr mig, är fin ändå och att alla är avundsjuka....

Jag funderar på fotografi, journalism eller något som har med textil att göra.

Mitt liv är på paus med några enstaka tillbakaspolningar då och då medans alla andra kör stenhårt på framspolningsknappen, och någonstans i framtiden, dåtiden, nuet..där står jag kvar och väntar på att något intressant ska hända.


Det är dags nu känner jag. Min vad som har kännts som en oändligt lång samling av vuxenpoäng är äntligen avklarad. Jag nådde 50000poäng och har avancerat upp till nästa nivå. Jag kan tvätta, diska, laga mat, komma i tid 7 dagar i rad, jag har sårat och blivit sårad, jag gråter till alla avslut i filmer om jag kan hålla mig vaken så länge, jag känner ibland en konstig pirrig känsla i magen när jag ser en bebis och jag tycker det är fullkomligt normalt att betala skatt. Jag har respekt och jag blir respekterad, jag kan hålla igång en konversation med en person 20 år äldre än mig i mer en 30 min utan att dö av uttråkighet och jag har lärt mig äta alla de maträtter som jag under min uppväxt hatat. oliver, svamp, rödvin etc. Jag föredrar kvalitet över kvantitet och jag tror jag börjar förstå meningen med livet.
Jepp. Jag klarade det.



Och med ett stort kliv så kliver jag upp ett steg på livstrappan och tar min plats i vuxenvärlden.

God natt mina kära!






2010-08-03 | 01:31:36

anything to make you smile.


Hej hop.

Den här dagen blev inte alls som jag trodde att den skulle bli, vaknade vid 11 och kände att jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen, beställa hem pizza och kolla på film och sen somna tidigt. Men visste ju att jag och Simone hade en dejt så jag fick inte sova allt för länge.
Vid 12 smsade Luke mig och frågade om jag kunde jobba åt honom för att han inte mådde bra, så det var bara att göra sig iordning och gå till jobbet helt enkelt. Det tog mig två timmar att dushca, klä på mig och sen ta mig till jobbet. Var tom. tvungen att slå mig själv på käften så jag skulle vakna till. Herrejösses.

Så hela dagen har spenderats på jobbet, städat städat städat. Uhu.

Nu ska jag koka en kopp te, tvätta bort sminket och sen kolla på Inglorious Bastards.Yey!


Imorn blir det jobb igen men vet ni vad?

Jag har HELA lördagen ledigt. WOHO!

Funderar på att åka upp til Notting Hill och gå på Portobello Market. Det blir nog bra.

God natt!

Pyss
2010-08-02 | 05:13:19

Sunday club #5

Hej mina fina!

Jag känner inte för att skriva just nu. Fick ett sms som jag blev ganska upprörd av och jag kan inte  sluta tänka på det.
Så jag hittade det här på nån blogg, en liten lista...
Har ingen som lust att göra någonting just nu. Känns som att jag förlorat det största och vad som brukade vara det viktigaste i mitt liv ikväll. Kanske överdriver jag bara. Snälla säg åt mig att jag överdriver, snälla. PROVE ME WRONG.

Iaf.....



Du heter:  Jennifer Maria Hansson

Smeknamn: Jen, JenBen, Jenjen, Jennie....

Låt som när du är ledsen sörjer till?  vad som helst med Band Of Horses

 Beroende av: Cigaretter. Funderar dock på att sluta inom ett halvår-år sisådär.

 Vad tror folk om dig? Jävligt ostabil typ som alltid ser ut att ha kul utan att bry sig om någon/något som kommer omkring. Det fick jag höra ikväll.

 Stämmer det? Har egentligen ingen aning. Önskar att jag iaf vore stabil. Hah. Men jag bryr mig faktiskt om de personer jag tycker om.

 Vad får du oftast komplimanger för?  Har alltid fått höra att jag är snäll och rolig och har fina blå ögon.

 Hur imponerar man på dig? Humor...Och en stor mustasch.HAHA :)

 Brukar du skratta för dig själv? Om ingen annan skrattar åt mina skämt så skrattar ju naturligtvis jag.. Skrattar alltid åt mig själv.

 Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "well spain wasnt really something i could invite you to cause its Patris house, not ours. But I am sorry about friday. I was so excited i didnt even think."
Ett sms jag egentligen känner att jag inte vill dela med mig av för det fick mig att börja gråta, men nu känns det som skit samma. Var tog vänskapen????? vägen. Ledsen men det här var det.... Jag kan inte göra det här mer. Kämpar för att hålla det vid liv och frågar om vi ska träffas, ringer men du är upptagen, vill göra nåt bara du och jag men du har andra planer. Det går inte längre. Verkligen ledsen. Tårar. Oändliga tårar. Förlåt om jag gjort något fel men det är uppenbart att du inte vill inkludera mig i ditt liv. Let me know when your ready for a real "best friend relation" again...inte en gång varannan månad. Ledsen att vi är så jävla upptagna att vi inte ens kan vara bästa vänner längre....

Hur svarar du i mobilen:
Yeaaapp?

Vem ringde du senast?: Fanny

 Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mamma frågade vad jag gjorde och vad jag skulle göra, vad jag gjort och hur jag mår, sa att hon älskade mig, saknade mig och ett puss på slutet. Ett vanligt söndagssamtal med mor min helt enkelt. Förlåt om det blev kort föresten, blev lite anfådd efter att ha klättrat upp på den där förbaskade kullen. Fint var det, osten var god och vinet ännu godare..

 Antal timmar sömn inatt: Sover nästan aldrig mer än 5 timmar, men jag tror jag fick runt 4 inatt.

 Sov du ensam: Jaa, mestadels av tiden men ibland kan det bli lite ensamt.

 Brukar du komma i tid: Brukade alltid vara 10 min tidigt vilket alltid gjorde folk förbannade för de var alltid sena och då blev jag förbannad tillbaka men nu är jag alltid sen och folk blir förbannade på mig. Jag vet inte. Jag försöker, men jag tror det handlar om respekt faktiskt. Nu har jag inte mycket respekt för det jag har i mitt liv och känner mig omotiverad till det mesta, speciellt jobbet. Sa nästan upp mig ikväll, efter 2 mojitos.

 Hur känner du dig nu: Halvfull, deprimerad, ensam

 Vanligaste färg på dina kläder: Svart

 Vad tycker du om fötter:  Ne fy fan. fötter ska hållas för sig själv..tror jag fått det från Mamma....

 Vad saknar du: Familjen, närhet...Kramar...Jag älskar kramar.

 Hade du en bra kväll igår: Ohja, Först picnic på eftermiddagen i Hampstead, sen mojitos följt av jordgubbscider och en massa "strawpidos?". (jag förklarar senare) 

Favorit dryck på morgonen: Kaffe, svart 2 socker.

 När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 4-5...sömnproblem..

 Är du blyg?: Inte längre, jag brukade vara jätteblyg och vågade aldrig prata med okänt folk men nu pratar jag med det mesta.

 Sysslar du med någon idrott: Om springa till tunnelbanan varje morgon hade varit en sport hade jag vunnit guld.

 Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ne

 Har du spytt offentligt: Ja

 Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex såklart. Men jag skulle vilja slå ner någon också. Det är ju tydligen ok om man är "MAN".

 Är du nöjd med ditt liv: Nja. Inte riktigt. Men det är ok. Det kommer att förbättras dock. Jag känner att en stor förändring kommer att ske snart. Vet icke vad men jag är väldigt nyfiken...

 Är du bortskämd: Jag tror jag brukade vara rätt bortskämd. Alltid haft människor som älskat mig och jag älskat tillbaka.. Prylar har jag väl också alltid haft men det är inget jag någonsin varit specielt beroende av tror jag. Familj är viktigast just nu.Sen vänskap och kärlek.

 Vad gör du i morgon: Lunchar med Simone och vi ska börja planera inför lägenheten.Kontakta mäklare och ringa runt. En stor dag :)

 Vad är det värsta du vet?: När folk låtsas bry sig.

 Har du bra vänner och äkta vänskap?: Både och. Jag har svikit och blivit sviken. Jag har lärt mig att man verkligen får lära sig av sina misstag. Jag tror att äkta vänskap är något som man inte behöver kämpa för. Det kommer naturligt.

 Vad är det finaste du fått?: Jag vet faktiskt inte. Möjligheten att få vara vid liv?


En specielll dag du minns: Alla dagar är speciella..men, Studenten, Första natten i Barca, London, och Australien...Allt sånt som gör att man växer minst en centimeter till. Som får en att vilja gråta av lycka. Vänskap. Samhörighet.

 Du samlar på: Just nu försöker jag hålla fast vid ett speciellt £2 mynt(25kr) som jag hittade i kassan(och snodde) som har en bild av Darwin och en schimpans på ena sidan. Jag har aldrig sett något liknande mynt och är otroligt stolt. De flesta gör narr av mig för att jag håller så hårt i detta mynt, men jag ska fanimej spara detta mynt tills dagen då alla mynt har en bild av Mannen som skapade teorin om evolutionen och apan. Ja. Det ska vara min Totem.

 När grät du senast: Ikväll efter ett sms

 Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka till Italien, ta med mig mina vänner. Äta gott, dricka ännu godare och leva livet ute på en italiensk vingård mitt ute på landsbygden. Sen skulle jag åka tillbaka till London och spendera mina sista besparingar på en útekväll som sent skall glömmas och sen se vart jag hamnar efter det.

 Vill du gifta dig: Har alltid varit emot giftemål men jag tror jag vill gifta mig. Ett litet bröllop precis vid havet. Icke kyrkligt. Sen en fest för mina käraste, mat, dryck och dans till soluppgången.

 Vill du ha barn: 3

 Är du musikalisk?: Ohnej. 

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten,

 Bor dina föräldrar tillsammans: jepp.

 Har du någon gång gråtit dej till sömns: jepp

 Biter du på naglarna: försöker att sluta, helt otroligt vad jag har blivit besatt av att INTE bita de senaste dagarna bara. Jag vill inte längre.



Ja, där var den lilla listan..

Dagen har varit fantasisk. Picnic i Hampstead Heath med Simone, Luke, Fanny och Rose. Massa röda viner, ostar och kex. MMMM. Så himla gott. Sen lekte vi, spelade boll, sprang runt, snurrade runt, ramlade...haha hade verkligen jättekul.
Efteråt åkte vi till Angel givetvis och drack mojitos i äkta Sunday Club anda, men istället för att gå och äta åkte vi till London Bridge och gick för ett par till  drinkar på puben Emma brukade jobba på innan hon flyttade till Edinburgh. Dem har Rekordelig Jordgubb & Lime Cider där vilket jag ÄLSKAR. Kan inte få nog av den.
Efteråt gick vi till en annan bar och körde strawpidos(ingen aning med stavningen...!) som innebär att man kör ner ett sugrör i en flaska med öl/cider och börjar halsa, sugröret(som måste vara böjt över flaskhalsen när man dricker) gör att luften åker ur flaskan på en gång och man kan halsa en flaska på 3 sek. Det rinner ner i halsen på en.
Jättekul.

Nu ska jag sova för imorn blir det ju lunch med Simone. Är så himla hungrig men har ingenting hemma :(


Älskar er.

Puss