2010-10-29 | 01:59:13

a new error.

Hej min fina rara familj!

Ville bara säga att jag saknar er alla otroligt mycket, varenda ledig sekund tänker jag på er där hemma. Gråter lite ilband också, är lite ledsen över att jag inte har sett eller kommer kunna se er på en så lång tid.

Hjärtlösa jävla idioter är de jag jobbar med, cheferna, kollegorna, alla de jag trott brytt sig under dessa två år.
Låter mig sitta själv på julafton.
Ingen bryr sig.

Saknar er att det gör ont ända in i benmärgen. Fan va ont det gör. Jag tycker inte om julen men inte fan ogillar jag den så mycket så att jag vill "fira" den ensam.

Det är vad jag är.

Ensam.

På måndag lämnar jag London och sticker till Wales i två dagar. Ska ta in på hotell..måste komma ifrån London ett tag.
Det är för mycket som pågår just nu, jag vet varken upp eller ner. Helt plötsligt är det kallt igen...Snart min födelsedag, snart den där förbaskade julen som jag bara vill glömma, snart ett nytt år.
Tack och lov.
2010 har inte riktigt varit mitt år.. fast jag har insett vilka som är mina vänner och kan lita på, prata med när det som helst behövs, som alltid finns där för mig och vice versa..men det har varit otroligt jobbigt. Behövt säga hej då till många jag älskar och lärt mig att istället för att säga just, hej då...så är det mycket bättre att säga ,vi ses snart igen. Otroligt jobbigt.

Gick  hem från jobbet tidigt idag, mådde inte bra alls. Jag skyllde på feber men jag vet fortfarande inte varför jag mådde som jag gjorde. Gick runt på golvet och kollade att alla servitriserna var på plats när allt plötsigt började snurra, det blev suddigt och jag höll på att svimma. Nästa sekund mådde jag skitilla och jag blev tydligen helt röd om hela kroppen. Efteråt kände jag mig bara jättedeprimerad.

Nu sitter jag här, borde egenltigen gå och lägga mig då jag måste upp tidigt imorgon och åka in till staden och köpa en bikini (det finns spa på hotellet) men jag känner för att öppna en flaska vin och bara sitta här, kedjeröka och lyssna på den bullrande trafiken utanför.




Allt blir nog bra.
Fredag, lördag..söndag...Oh 3 dagar..Sen förtjänad minisemester i Swansea. Vettefan vad man ska hitta på där men det är väl det som är meningen antar jag. Magsåret är på G och klarar inte av stressen längre. Då åker man till Wales. haha.




Ne, det blir ett glas rött, bläddra i tidningen och sen sova.

Godnatt mina käraste!!!!!!!!!!
Älskar er mer än någonting annat!
Snälla skriv en kommentar. Vad som helst, en dikt, Hej!, vad du/ni åt till middag, hur katterna låter på morgonen, dra ett skämt, favoritfärg..etc etc....Skriva bara nånting så att jag vet att ni läser. Vad somhelst! Jag ber er! :)

2010-10-25 | 18:49:43

Treat me like your mother!

Hej hej allihopa! Haha måste väl erkänna att "dejten" var jättebra. Haha men måste också erkänna att det inte var en dejt. Bara lunch och bio med en vän. En hemlig vän. Haha.
 
det blir nog bra! 
  
idag mår jag sämre än sämst igen, men var tvungen att ta mig ur sängen för att åka in till Oxford street och byta ett par skor som var för stora.   

Skitsnygga boots med kilklack o snörning. Det pirrar lite i magen när jag ser dem. Oh så fina. Förstår inte hur man kan vara kär i skor. Förut hatade jag skor. Nu är det fan de bästa jag vet!   

. Ikväll ska jag och simone ha tjejkväll, inte ofta vi får vara ifred inte, alltid massa män ivägen.  
 
vi ska dela på en flaska rött, något tjusigt italienskt givetvis och så en ostbricka på det. Och en förjävla massa skitsnack.   

Jag o frugan!  
 
 så nu ska jag försöka vara en bra sambo, handla mat och andra nödvändigheter och sen städa hemma så hon kommer hem till ett rent och fint hem.   

jag kan om jag vill!! 
 
:)  
 
det är synd att jag inte kan lägga upp bilder från mobilen till bloggen för jag tar alltid sjukt mycket bilder med denna telefon för att kameran är så sjukt bra!  
 
men jag får lägga upp bilderna senare antar jag!  
på skorna! :) mjau 
  
hur har eran helg varit?  
 
nu ska jag försöka ta mig av tunnelbanan som är helt full av folk. Fan vajag hatar tunnelbanan   asså. Panik!!!!! 
 
känner att jag börjar bli äldre, att jag inte kan springa ute o ränna 7 nätter i veckan längre.   
 
det gör förfärligt ont i kroppen att bara vakna upp efter en utekväll så jag fattar inte hur jag orkat med varje natt i ett par månader nu..  
 
NÅJA! :)  
 
igår köpte jag en massa akrylfärg, dukar o penslar så jag ska försöka börja måla lite igen!! Nu är jag framme! Skriver mer lite senare!! Puss älskar er mest!  
 
2010-10-24 | 04:57:09

biff

hej sötnosar!

Ligger här i sängen efter en hård dag och en väldigt hård vecka. Försäljningsrekord har slagits, regler brutits, band har knytits och misstag har gjorts.

Denna vecka har varit bland den värsta på länge. Jag har varit sjuk så det är säkert därför, och hypokondriker som man är har jag dagligen varit döende. Jag har nog googlat varenda litet symptom jag har hittat och har haft varenda möjliga konstiga sjukdom. Lungorna är helt utbrända av allt hostande och varenda muskel i kroppen värker. Feber och snorig. Så himla synd om mig. :(

Så efter en lång dag på jobbet, kom hem, satte på den första löjliga kärlekskomedin jag hittade, drog datorn in i badrummet(jag vet, LIVSFARLIGT!), öppnade en flaska rött, lite choklad...ooohhhhhhhhhhh. Fan va gött asså.

Nu ligger jag här helt mör.

Kan inte sova dock viket är himlans lustigt, rödvin och utarbetad brukar leda till höga snarkningar i vanliga fall men icke idag. Vill ni veta varför?

Kan det vara för att jag är lite nervös kanske, för att jag kanske ska på en dejt imorgon?
Haha.

Ne men ingen riktigt dejt...bara lite på låtsas.

Vi får se.

Älskar er mest.

PUSS
2010-10-21 | 12:21:34

The most Punk non-punker!



Godmorgon mina hjärtan!

Tog med datorn till jobbet och tänkte att jag skulle lägga upp bildena på lägenheten..ÄNTLIGEN.haha såhimla seg alltså.
Ne, men jag har haft så förbaskat mycket att göra de senaste veckorna...jobbat 7dar/vecka, jätteförkyld med feber, asförbannad på jobbet som vägrar ge mig ledigt över jul..ahh allt...

Men här har ni typ en miljard bilder..hah alla är som ni ser på nya lyan.ÄNTLIGEN ett riktigt hem. Det ärså skönt att få komma hem, hänga upp jackan, slänga av sig skorna och slänga sig ner i den vanliga platsen i soffan medans frugan lagar ställer sig framför spisen och fixar krubb. haha. Jag och Simone har verkligen gått in i två roller, hon är frun och jag är mannen i hushållet. Hon gör små matlådor med färsk frukt i, skriver små lappar, skickar fina sms, håller middagen varm tills jag kommer hemfrån jobbet etc etc..och jag monterar upp möbler, kommer försent, glömmer bort, grisar, svinar, lyssnar inte etc etc.
Men det går bra faktiskt. :)






Kolla min babyananas!!!! haha såjävla häftig!






Och såhär ser jag ut just nu...lite trött men det fixar nog ett par koppar kaffe. Tänkte att ni skulle få se min nya hårfärg, jättejätterött men sålart så kom ju INGET av det röda me dårå.hah :) men jag trivs..eller det är mörkrött. men väldigt rött. SKITBRAO.

Måndagens inflyttningsfest gick galant. Alla hade en skitkul sa dem såfler fester ¨kommer det ju givetvis bli. Skön blanding av folk, det är bra när det är lite blandat. Skönaste kommentaren var från Mathias, en dansk kille som jobbar med Emma..han beskrev mig som "Your the most Punk non Punker ive ever met!" haha. Tydligen började jag kasta glas men det förklarar ju iaf varför det var så mycket krossat glas överallt..:)
Tog 2 timmar att städa..men de vare värt.  Nästa fest blir Halloween! YEYY!!!!

Älskar fester. Min sangria var superpopulrä också.. haha men fan va stark den blev.Inte konstigt att folk somnade lite varstans. INTE en ända bild dock.Men det är ju ett tecken på en bra fest tyckerjag.


NNu ska jag dricka upp min cappucino och börja denna dagen....

Älskar er.
pusss
2010-10-20 | 14:16:45

Feber

Hej mina kära! Ville bara säga hej hej, hoppas ni är friska o har det bra. Jag ät jätte förkyld med feber och hela köret. Känns som att jag är döende. I måndags hade vi inflyttningsfest, så enormt lyckat! Galen fest. Hoho tyvärr togs inte en ända bild men det tar jag som ett tecken på att alla hade för kul för att ta kort. Nu ligger jag här o storfryser, åkte till jobbet imorse o trodde jag jobbade men började inte förens kl 5, fan va sur jag blev. Feber o allt. Skriver senare. Puss älskar er
2010-10-16 | 14:36:29

2år

Håll ut kära familj! Jag lovar att börja skriva mer normalt så fort vi har fixat internet. Vi har lite problem att hitta nypt som passar bådas behov och som vi faktiskt kan ha. Men det blir nog bra till slut. Jag är helt död, jobbar 7 dagars veckor för tillfället, igår slog vi säljrekordet igen och det var min 2 årsdag i london. Det firades ju givetvis. Mångs drinkar, senA timmar. Kan verkligen intr fatta att det har gått 2 år. Fan va gammal jag börjar bli! Nu ska jah städa och tvätta och sen gå till jobbet. Fyfan. Kroppen orkar inte denna stress mycket längre. Ajuste. Jag får inte ledigt över jul. Jag är asförbNnad. Detta betyder att jag kommer fira jul HELT SJÄLV. ingen. Bara jag. själv. På julafton. Jag sa till min chef att jag förmodligen inte kommer tillbaka efter jul. För jag kommer nog ts livet av mig. Själv på julafton. Fan va misslyckat. :( Älskar er! Puss
2010-10-04 | 03:22:57

ILOVEMYLIFE!


Hej mina kära!
Hoppas ni har det fint..det har verkligen jag.
Mår helt fantastiskt faktiskt. Allt går som det ska.

Men det har varit mycket att göra den senaste tiden, speciellt den här senaste veckan som har varit kaos. Vi skrev på alla papperna, jag flyttade in i måndags, vi hade varken varmvatten, sängar eller en fungerande tvättmaskin, vi hade kackerlackor i kylskåpet och gulfläckiga väggar.
Jag duschade i det iskalla och klev ut alldeles blå om läpparna, skitläskigt.

Försökte borsta håret häromdagen men efter många tårar och kramp i armen gav jag upp och hämtade saxen..så för tillfället är mitt underhår vääääldans kort...menmen. Tar man inte hand om det så finns det inte mycket man kan göra.

Idag har vi varit på IKEA..var nästan lite nervös innan...som att åka hem till Sverige igen. Haha.Började med en räckmacka, kaffe och chokladboll för att få lite energi innan vi gick lös på alla miljoner prylar. Och om vi gjorde. haha.
5000kr fattigare lämnade vi IKEA med fyra vagnar full lastade med möbler. Vadd vi inte tänkte på var HURIHELVETE vi skulle få hem allt..Så det fick bli en taxi. Och vad vi inte heller tänkte på var HURIHELVETE vi skulle få upp skiten för trapporna. Varken jag eller Simone är rätt starka, smidiga eller speciellt vettiga när det kommer till att lösa ett problem snabbt...men vi lyckades faktiskt.

Sen käkade vi pizza, drack lite rödtjut och kollade på gamla avsnitt av OC och bara andades in lukten av nya möbler. Ett nytt hem. Ett nytt liv.
Och nu ligger jag här. Hittade precis gratis internet..haha dricker resten av vinet och bara njuter av min Kingsize säng med miljoner kuddar och ett stort tjockt duntäcke. Livet är allt bra ibland.



I fredags slog vi säljrekordet igen på jobbet, så sjuktmycket folk. Vihade också vårt första slagsmål, eller det var inte ens ett slagsmål utan en kille tog ett Steinglas och smällde den rakt ner i en annan killes huvud, glaset gick sönder,huvudet gick sönder. Blod överallt. UH. SKA ALDRIG MER KLAGA PÅ ATT TORKA UPP SPYOR..Blod är fan DET VÄRSTA jag torkat upp i hela mitt liv.. Det luktade tom blod. En röd sörja över hela golvet. Jaaa,, fint att man är ansvarig..hade hellre velat gömma mig i ett hörn och gråta en skvätt istället för att försöka lugna ner någon som är täckt i blod,i chock tillstånd, försöka ringa en ambulans, lugna ner folk runtomkring, försöka att inte svimma eller spy, få personalen att göra sitt jobb...GUD. Jag höll på dö jag med där en sekund.
Var tvungen att gå ut i köket och sätta migner för att jag mådde så dåligt. Så jag tog rast, gick och drack mig så apfull det bara går på 30min och sen gick jag tillbaka och stängde baren, slängde ut varenda full dåre som vägrar lyssna och sen hade vi fest. Helt fantastisk fredag. haha :)

Igår hade vi lite folk över, drack vin och lyssnade på musik..åt lite mat..ja fin kväll. Trevligt att kunna gå hem ochdricka lite vin och inte alltid behöva gå ut.

Nu somnar jag snart.

JAG LOVAR att lägga upp bilder så snart allt är färdigt här  hemma. Det blir innan helgen.Jag looooovar.

Älskar er!!