2010-11-27 | 10:58:23

a sinister kid.


Hej mina fina!
Hoppas ni har det fint. Jag har gått och blivit sjuk igen, attans va jobbigt det är. Det är ALLTID något fel på mig. Jag fattar inte. I somras pajjade jag ju foten min så att jag fick hoppa runt på kryckor och den har ännu inte läkt, sen var jag lite smådeprimerad, sen asförkyld och nu ännu mera förkyld. Och så har det varit i flera veckor nu.

Hur kan mitt immunförsvar vara så dåligt, speciellt nu när jag har har ändrat hela min livstil så pass mycket att inte ens jag känner igen mig själv.

tex, mer än halverat mitt alkoholintag, det var nog det lättaste faktiskt. Försöker äta 3 mål om dagen, men oftast blire ändå bara två iaf när jag jobbar för att jag inte har tid, jag äter mer frukt och grönt..en mer balanserad kost, inte pommes och friterad kyckling varje dag, utan jag lagar faktiskt min egen mat. :) Mer sömn, jag är lycklig och känner mig förvånansvärt stabil för att vara jag.
MEN ÄNDÅ så är jag alltid sjuk.

Förstår verkligen inte vad det är för fel på mig. :(

Jag har ett litet Dilemma...på min födelsedag fick jag ett halsband från Polacken och det är nog det fulaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag har rådfrågat Simone också och hon instämmer. Det är skitfult.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, för det finns inte ens chans att jag sätter på mig skiten,men då kommer ju han bli ledsen eller arg eller va fan...eller ska jag bara säga att jag tycker det ser ut som en sketen liten plastbit med fejkdiamanter och kostade säkert en tia? det kan jag ju inte säga.

När han inte ser så ska jag fota fanskapet så får ni se hur fult halsbandet är. Inte alls min stil.
Och ljus, vem fan köper ljus till sin 22åriga flickvän. Med kaktusdoft. Alltså känner mig nästan lite förolämpad..jag fyller inte 42...Eller jag vet inte. Jo ljus är ju mysigt men tillsammans med halsbandet så klassas dessa som de sämsta födelsedagspresenterna NÅGONSIN. Jag förstår inte. Men jag antar att det är tanken som räknas...hummmm


Nu sitter jag i soffan och funderar på vad för musik jag ska ladda ner, internet går ju sjukt fort nu så jag kan ladda ner vad jag vill.
The Black Keys och Crystal Castles är verkligen mina två favoriter. Otroligt olika band men ohh. Crystal Castles är bäst. Dem spelar den 19Feb så jag hoppas vi kan få biljetter. ohhoho..

Är lite besviken på mig själv, det finns ingen frukost hemma, eller det finns yoghurt o musli, men jag vill ha ägg och kaviar macka..:(
Men har inget bröd eller smör. Känner mig lite dum.

Ajuste, Jari...

Nu har vi fått igång internet och allting, allt går som det ska och trådlösa funkar jättebra..FÖRUTOM på min dator. Datorn hittar nätverket, och lösenordet är inskrivet rätt, den försöker ansluta men det går inte. Fick upp ett fel meddelande där det stod något om IP adressen, men jag har ingen aning om vad jag ska göra eller hur jag ska göra det.
Känns trist att alltid behöva sitta med sladden i datorn när jag vill ha internet. Kanske du vet vad som är felet?

Idag blire jobb jobb jobb. Uhu. Jag hatar att jobba lördagar.  Jag tror det har att göra med att en hel dag stå och stirra på folk jag inte känner, vänner och familjer, ALLTID stora sällskap komma in, ha roligt, äta middag, ha det mys, lite dricka, trevligt,ohja...och jag får inte vara med. Jag måste servera dem där idioterna som njute av en fantastiskt solig och fin lördag med familjen.
Uh.

Fick ju iaf förra lördagen med mormor och morfar! Det va fint!! :)

Nu måste jag göra mig iordning.Jag vill inte. Jag är trött, förvånansvärt nog är jag inte bakfull, vi alla gick och tog att par drinkar efter jobbet, inget alltför galet, jag och Simone buggade och twistade i baren och hade det roligt. Det var en väldans bra kväll och bättre blev den med en kycklingkebab i magen! :) haha. Och taxi hem givetvis.


Älskar er mest.

Puss puss

2010-11-25 | 01:11:06

ÄNTLIGEN INTERNET!


Hej mina fina!

NU HAR VI ÄNTLIGEN FÅTT INTERNET!! JAAA. Måste fixa en telefon bara så kan vi ha trådlöst, så nu sitter jag som på den gamla goda tiden med sladden i datorn. :)

Ville bara säga en till sak. TACK SÅ JÄTTEMYCKET MORMOR OCH MORFAR FÖR DEN FINA ÖVERASKNINGEN I FREDAGS. Att ni kom och hälsade på var den finaste presenten jag fått! Tårarna sprutade och jag visste inte vad som hände.Fan va lycklig jag blev!!!

Tack!

Nu sitter jag och Polacken, Mariusz...min pojkvän. Ja nu är vi officiella och eftersom mormor och morfar både träffat och ätit middag med honom så käbbs det nu som att det är dags att komma ut ur garderoben. :)

Gillar honom jättemycket!!!

:)

Nu ska jag äta en ägg och kaviar macka, kolla på ett avsnitt av den bästaste serien Big Bang Theory och sen sova.
:)

Skriver imorgon bitti älsklingar!

:)
Älskar er.

Godnatt.
Pusspuss
2010-11-16 | 01:54:15

Kärlek.


Hej mina fina!

Hoppas ni har det bra, för det har jag. Mamma, jag ber om ursäkt för den alldeles för korta samtalet i söndags, helt plötsligt blev det det jättemycket att göra :(

Iaf. Som sagt. Jag har det jättebra verkligen. Kär och galen. :)
Haha.

Hemlig vän blir allt mer och mer som en pojkvän än vän vilket känns väldigt lustigt med tanke på att jag har varit singel till och från i över 4 år nu.
Läskigt och spännande på samma gång.

Det är så fint att vakna upp bredvid någon, ha någon som kysser ens kind, håller ens hand, öppnar dörrar, drar ut stolar. Tar en ut på dejt, middag, bio, blommor och choklad.
Det är fint att känna sig omtyckt.

Nu ska vi sova. Imorn är jag ledig och då är det städdag igen :)

WO.

Skriver mer imorn.

Älskar er mest

Puss puss <3
2010-11-11 | 01:30:59

Saknar er så jävla mycket!

Hej och hop! Hoppas ni har det bra! SaknR er sjukt mycket. När jag läste mammas kommentar så kändes det i hjärtat måste jag erkänna. Riktigt jobbigt är det att vara ifrån er alla! SaknAr er så mycket. Tänker på er varje dag, varenda ledig minut!! Älskar er mest! Xx
2010-11-10 | 15:40:20

Måndagsklubb.

God eftermiddag mina fina!!!

Har legat och latat mig i sängen hela morgonen.  Gillar mitt nya schema, ledig Mondag och Tisdag och börjar inte förens kl 5 på onsdagar.
Började morgongen med en film och frukost i sängen, Pannkakor med hallonsylt. Fan va länge sen jag åt pannkakor.
Jag tror faktiskt att senast jag åt det måste ha varit i Barcelona..
Det tog ett jäkla tag att steka alla men gott blev det iaf.

De senaste dagarna har varit supermysiga, söndagskvällen spenderades i soffan med Hemligvän, Luke och Simone. Jag lagade mat, wok, färska nudlar med, wokgrönsaker och en sås gjort på kokosmjölk och pesto. Och kyckling. Haha, blev faktiskt skitgott.
Mina matlagninsskills blir bara bättre och bättre, jag har ju fan glömt bort hur man lagar mat efter så många år på vift och endast käkat snabbmat. Men nu jävlar.
Stekte lax med ungstekta potatis klyftor och hemmagjord vitlökssås. MUMs. Fast jag brände fiskjäveln lite.

Efter wooken hade HemligVän gjort hallonpaj med vaniljsås, så det njöt vi av med lite vin och lite gin..och lite mer vin,och lite mer gin. haha Inget alltför galet.

På Måndagen var det kocken på jobbets födelsedag, så vi tog med han ut för lite mexikanskt uppe i Angel. Väldans trevligt. Färgglada drinkar och mycket god mat.
Här har vi Lukes skäggiga ansikte.
Det är ju Movember nu..kör dem de i Sverige också? Att alla män behåller mustaschen för välgörenhet för Prostatacancer? Nåja. ALLA män här har iaf mustasch nu..VÄLDANS trevligt tycker jag.

Luke och Kocken..Marius.


Vi var nog alla lite glada i kanten redan innan middagen...ser jag nu...

Efter middagen åkte vi till jobbet och drack massa champagne och klädde ut oss till tyskar.



Kan verkligen aldrig vara seriös på kort.




Simone och Ian,


Ian ville också prova på att vara tjej. Himla gullig han blev.


Efter säkerligen 10 drinkar till blev jag attackerad av kocken som hängde sig fast som en igel...eller ryggsäck..vettefan. haha.



På tisdagen ville jag bara ta det lugnt..så jag och HemligVän gick på bio och såg filmen Due Date, som var hur rolig som helst. Sen käkade vi lite italienskt på en liten resturang i Canary Wharf, då gick vi förbi denna. Nån sorts vatten installation, det är ett rör som sprutar ut vatten droppar som är upplysta, så att vattendropparna bildar ord. Så jävla häftigt och svårt att få med på kort,men här står det iaf America.


Jaa, det var min helg, mysigt som sagt var. Det är skönt att få ta det lugnt ibland. Jag har dragit ner otroligt mycket på mitt alkoholintag och jag måste ärligt säga att det är skönt att inte vakna upp bakis varenda morgon. Att faktiskt kunna ta sig ur sängen kl 9, göra frukost, dushca och göra sig ordning i lugn och ro istället för att försova sig och stressa iväg och sminka sig på tåget.

Det är förändingarnas tid just nu kan jag säga er. Det är bra. 2011 kommer verkligen bli ett år fullt med nya spännande saker och ting.

Men den hemlige vännen då? Han kommer förbli hemlig ett tag till. Det känns bra så. Det är bara ett par få som vet vem han är och det är inte alltför seriöst ännu men jag är lyckligare än vad jag har varit på länge och det tackar jag honom för.
Det är fint att ha någon nära, speciellt nu när det är mörkt och kallt.

Så ni får vänta lite till. Jag vill inte förstöra något genom att rusa in i någonting för snabbt, därför inte göra något officielt heller. Tex, ingen från jobbet,förutom Luke vet någon ännu..Så. :)

HAH.
Ne, men ni får snart veta.

En liten uppdatering angående Julen. Vi anar att ALLA tre servitriser kommer gå innan jul för att dem inte kommer få ta julen ledigt.Vilket betyder att vi innan och efter jul endast kommer ha Managment kvar..haha. jag, luke och Ian.Det blir nog jättetrevligt.

Dem kommer få det jättekul om det blir så som vi har pratat om. jag går, Luke går OCH kocken går. hah. Skulle vilja se Ian köra resturangen helt själv.

Nåja.

Nu ska jag fortsätta städa och tvätta. En av nackelarna med att vara ledig, man måste sköta hushållet. Men det är helt ok, hellre rent och fint än stökigt och äckligt.

Älskar er mest.

Pusss

2010-11-04 | 12:29:59

if u got no kind words to say, u should say nothing more at all.

Hej hej mina fina!!

De senaste veckorna/dagarna har varit fullspäckade, jag har haft hög feber och snuva, jobbat 7 dagars veckor..men sen återhämtat mig, (ÄNTLIGEN). Så tänkte ine skriva så mycket men lägger upp massa bilder istället.

Så här såg tex vårt kök ut efter vår inflytnningsfest, det ser faktiskt inte så hemskt ut på bilden men det var nog det äckligaste jag sett i mitt liv. IHUU..gammal frukt från sangrian ÖVERALLT. haha.krossat glas, fimpar..uh..2 timmar tog det att städa.



Och så har jag ju givetvis shoppat en massa. Dessa raringar. MHM. Tycker om dem så mycket!



Träffade på Emma en kväll, hon var utklädd till vad hon kallade "En röd panda" Men jag vet inte om det ens existerar men fan va gullig hon var. haha :) Lätt bästa halloween utklädnaden!



Innan jag for iväg till Wales spenderade Luke nån timme på golvet och gjorde detta fina avsked utav UNOkort. :) haha. Vi satt uppe till 4 på morgonen och drack Gin och äppeljuice för att alla Tonic var slut.



Mina ögon fick en chock när jag såg allt grönt. Livsfarligt.



Jag hade ingen aning om att Wales har ett eget språk, alla skyltar var dubbelspråkiga och folk pratade på ett lustigt låtsasspråk.



Jag älskar att bo på hotell, speciellt när det är ett fint hotell. Kom aldrig till Spat för det finns inte en enda jävla bikini i det härdumma landet. Inte ens på HM hade dem bikinis.



Ätit på mysiga små resturanger. Denna var en liten spansk sak, hela 9!! rätter tog vi in och en flaska rött och notan hamnade på £33...(kasnke 350kr??). helt galet mycket mat. Värsta matkoman på länge kan jag lova.



Nu undrar ni ju säkert vem jag åkte till Wales med??
HHAHAAH.

moha.

Den hemlige vännen igen..

haha.

Ne, jag har försökt att hålla det på en lagom nivå..ni vet ju hur jag är. Träfffar en man, nåra veckor senare ska vi gifta oss och dagen efter är det slut. Måste tagga ner lite.
Men denna man har jag väldigt roligt med och vi har båda bestämt att vi ska tare lugnt och fint.

:)

Älskar er¨

Puss