2010-05-29 | 11:09:43

mellanmjölk.


Godmorgon godmorgon!

Skriver från svensk mark denna gråa lördagsmorgon, fortfarande lite svårt att förstå att jag faktiskt är "hemma" igen efter sån lång tid. Ett helt år var det sen jag var här sist.

Blev boktstavligt talat släpad ur sängen imorse, något jag inte är van vid. Något som inte har hänt sen jag var 18 och fortfarande bodde hemma. Jag sattes på en stol och blev serverad frukost, detta tycker jag däremot ska hända VARJE morgon oavsett om jag bor hemma eller ej.
Det borde finnas nykokat kaffe och smörgåsar när man vaknar. Utan att man behöver göra det själv.

Nu har jag fått mer uppgifter tydligen. TÅRTBAKNING!

Att bo hemma igen är jävligt skönt faktiskt, även fast man måste vakna innan gryningen och blir ompysslad som om jag vore invalid i permobil.
Eller, ja det är väl bara permobilen som fattas egentligen men jag kan verkligen se mig själv här i ett par dagar till.
¨
Nästa på schemat är TÅRTBAKNING. 

Sen ska jag försöka smita ifrån ett tag och kila ner på söder för lite shopping innan klockan slår 4 och festen början!

VI ses sen!

Puss
2010-05-26 | 03:11:39

hoppipolla.


Jag vet liksom inte var jag ska börja. har suttit här i snart en timme och försökt få tankarna bli till ord. Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag har haft det de senaste dagarna.
Vad jag har varit med om. Vad som har hänt.

Fällde precis en tår för att jag är så förbaskat lycklig.
Kaffet bredvid mig har kallnat och smakar beskt men alldeles för sött på samma gång.

Vi sattes i en taxi och blev guidade runt genom den lilla staden utanför Manchester där Rusty vuxit upp. Redan då förstod jag att denna helg kommer bli något att minnas för en lång tid. Jag kände något ändras inom mig.
I baksätet, rebellisk utan bälte med nerdraget fönster. vinden i mitt hår. Nyklippt gräs och koskit.
Jag har nog aldrig sett så många nyanser av grönt.

Vi kom till hotellet och både jag och Emma blev helt fnittriga när vi kom in i receptionen. Har nog aldrig kännt mig så missplacerad i hela mitt liv. Där stod vi, bakfulla som djur, oborstat hår och gårdagens smink. Brungrön andedräkt värre än en huggorms staplade vi igenom det mest 5stjärniga hotell jag någonsin sett, läst eller hört om.
Spa, roomservice, tofflor och badrockar i vit mjuk bomull. Frukost på sängen, massage, svindyrt rött vin och en liten å som rann precis utanför fönstret.

Vi åkte iväg på hans grillfest och träffade några av hans vänner och senare på kvällen åkte vi iväg in till Manchester och festade på en av de få nattklubbarna i staden.
Kvällen slutade aldrig utan den övergick i söndagsmorgon, kedjerökandes på en balkong i solen, mitt i stan hos en av hans kompisar och drack rödvin tills någongång på eftermiddagen då vi tog oss tillbaka till hotellet och drack ännu mer av några av de bästa rödviner jag någonsin sprungit på.
Tillsammans satt vi där framför brasan i hotellloungen och snackade skit tills solen började gå upp igen, då vi begav oss ut till jacuzzin ute i trädgården där vi satt och kollade på soluppgången tills vi alla kände att det var dags för frukost.

I jacuzzin den morgonen bestämde jag och Emma oss för att vi inte hade fått nog av Manchester och verkligen inte ville åka tillbaka till London, så jag ringde jobbet och förklarade att jag verkligen behövde en dag till och sen bokade vi om våra biljetter tills dagen efter.
Hela dagen spenderades i parken bredvid sjön, där får, kor, hästar och rådjur sprang omrking VILT. Vi drack öl och lekte lekar. Vi skrattade tills vi grät och njöt av livet på ett sätt jag inte gjort på flera år.
Vi alla fyra somnade på rad i gräset i solskenet, brände oss på näsan och vandrade iväg i solnedgången till puben på hörnet och satt ute och njöt av kvällsvärmen, mygg och flygor överallt.

Efteråt gick vi hem till Rusty och drack baileys framför en öppen eld ute i hans trädgård och jag vaknade i en varm famn vid 6 tiden av att solen gick upp ännu en gång.

Jag vet inte hur jag ska förklara den här känslan. Av att känna så här avslappnad, lycklig, lite småkär i livet, den softistikerade mannen med mustash som fick det att pirra annorlunda i magen.

Men nej, jag ska inte gifta mig. Vi pratade om det, haha. Det är sant. Vi satt där i ett stim av flugor,bredvid elden med en varsin gammal smutsig tekopp full med baileys och erkände att vi aldrig träffat någon som det bara har klickat med på det här sättet.
Att vi båda kände oss dumma för att vi just träffats och inte känner varandra överhuvudtaget men ändå kände att "lets run away and get married"

Mannen i mustash som försiktigt tog min hand i sin, som bjöd mig på glass och försiktigt drog bort håret från mitt ansikte.
Som kollade på mig med sina stora bruna ögon, skrattade lite och sen drog mig tätt intill sig där vi gick i solskenet.
Glass i hela mustashen, de måste vara ett heltidsjobb att hålla denne ren tyckte jag. Han skrattade ännu en gång och sa att en dag så ska han visa mig allt han kan. Han ska visa mig staden om jag visar honom världen.

Vi sa inte hej då utan vi ses sen. För jag tror verkligen att jag kommer träffa mannen i mustash igen. Det känns som att det är meningen på något sätt.
Det har nog ingenting med mustashen att göra, det kändes bara rätt från första början.

Tillbaka i London igen och jag är trött som ett djur, hela kroppen värker och jag råkade räkna ut att jag har sovit ungefär 6timmar på 4 dagar.

Men jag är ändå så förbaskat lycklig.

Förlåt mamma för att jag inte hade mobilen på. Jag lever som du kanske ser...
Testa imorn igen eller skicka ett mail..

Älskar er alla. Snart så ses vi min kära familj!

Då ska vi vara lckliga tillsammans!






2010-05-21 | 11:59:59

Jonsi

Hej hej god morgon god morgon!

Har varit uppe med tuppen idag, virrat runt i lägenheten och rummet och egentligen inte fått ett skit gjort så kunde nog lika gärna ha sovit ett par timmar till.
Har försökt packa inför Manchester som jag beger mig till imorgon, men det är så jävla svårt att packa för bara ett par dagar.
Så det blev mest ett ar underkläder och myskläder att ha på bussen...och sen normala kläder som jag har varje dag.
Har säkert packat för mycket. som alltid.

Veckan har bara sprungit förbi, och vädret har ju varit helt fantastiskt. Öl i solsken, åhhh det är sommar nu. Igår svettades vi så mycket att vi fick sätta på ACn..
Jätteglad över att sommaren är här och det ska tydligen hålla i sig ett bra tag också. YEY!

Ja, men så imorgonbitt kl 8 sätter sig jag och Emma på bussen upp till Manchestter alltså. Jag är så himla uppspelt och kan knappt vänta.
Först komma ur London ett par dagar och sen världens brakfest OCH hotell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är nöjd.

Lyssnar på Sigur ros och Jonsi just nu,  känns jävligt lägligt med tanke på vulkanutbrottet på Island. Man måste ju hålla sig aktuell.

Nu måste jag kila iväg till tåget, jag har fått EN uppgift idag på morgonen, komma in en kvart tidigare OCH att ta med mig kaffe.

Som om jag vore någon jävla slav.
haha, men jag antar att när man är på tredje plats i hiearkin så har man alltså slavuppgifter. ..


Skriver på måndag när jag kommer tillbaka. Om jag fortfarande lever. Eller om jag inte hittat mig en fin man. De vet man aldrig.

Ha en fin helg nu allesammans!


Älskar er
Puss

2010-05-18 | 02:29:43

Lets dance to Joy Division and celebrate the irony!


Hej älsklingar!

Hur har ni det? Haft en bra helg?

Min helg har varit himla lugn och fin för en gångs skull. Inte ofta det händer att jag är nykter en fredag+lördag. Drack gjorde jag men jag var inte onykter och drack redlöst som jag alltid gör. Jag drog inte in 20 jägers och halsade 3 G&Ts inom loppet av en timme. Utan jag nöjde mig fan nog bara med en drink under hela kvällens gång.
Var riktigt skumt att se sina vänner gå från halvflirtiga, fnittriga, oskyldigt sjungandes med i låtarna, till att skrika med i låtarna, någon somnar i soffan och ett par hånglar i ett hörn,
Haha, tror att man måste ha en sådan här kväll och inse hur man som "liten vuxen" faktiskt kan se ut när man full.

Köpte en massa nytt smink idag, jag hatar att köpa smink när det faktistk är så att allt har tagit slut. Och när man måste köpa allt nytt på samma gång. Blä. Köpte mig ett jättetjusigt blodrött läppstift också. Och ett korallrosarött. Och tights, och en tshirt.
¨

Så jävla fin dag idag och har bara njutit av det soliga London, det var säkert över 20grader i solen och jag älskar hur det gråa förvandlas och alla möjliga olika av stadens färger kommer fram. Folk tar av sig kläderna, på med solbrillorna det största leendet man kan ha.
Jag älskar sommar i London! Idag har jag struttat runt och varit så där alldeles för glad, i en ny jacka som jag köpte i nog den bästa Vintage butiken jag satt min fot i hela mitt liv. £22 kostade den så självklart dyrrt för second hand men fan va fin den var. UHM, (bild nedan) Undra vem som har dansat runt på Londons gator i denna skapelse innan mig? Passformen är alldeles oslagbar och axelvaddarna tog ett tag att vänja sig vid men ack så fint rutig den är.
Ja mamma jag vet att för 5år sen skulle jag aldrig ens kolla på en axelvadd men nu har jag växt up och skaffat mig lite sunt förnuft! Sådeså! Jag vet att du sitter där hemma i soffan och beklagar dig över att jag hatat vaddar.HAHA



Mina converse har äntligen blivit sådär perfekt smutsiga. Känns inte längre jobbigt att gå runt och glänsa i ett par nya vita skor. Ni vet när man bländar folk på stan för att dem är så nya. Ne.
Kan inte fatta att den här kommande helgen är början på min semester. Först Manchester och sen helgen efter Stockholm.
I Manchester ska vi tydligen spendera mestadel av tiden på ett 5stjärnigt hotell som Rusty fick bokat av sin chef. Så först blir det 30årsfesten, kommer säkert spåra ur rejält om jag känner den rödhårige mannen rätt, men jag är beredd på att go nuts! haha för sen hela söndagen och måndag morgon kan vi spendera i SPAAAAAT. Åh, kommer bli helt underbart. Och så lite sightseeng också såklart.


Min nya bebis, älskar mönstret och färgerna som verkligen passar riktigt bra ihop. Men kolla näsan? Vad hände där egentligen. Det är inte ofta jag tänker på min näsa men nu blev jag verkligen orolig här.Ok, men kolla på jackan och inte näsan. Deal?
Och så lilla Casioklockan på det.

Alltså med denna kavaj så kan man istort sett ta på sig vad som helst, kavajen, casion och converse. Jag menar det är en oslagbar kombination.

Nu hade jag tänkt mig att kolla på Trainspotting men den har inte laddat klart ännu så jag ska se Kick-Ass istället. Det blir nog kul!

Godnatt mina fina!

Puss

(ajuste, var tvungen att ta bort headern med alla bilderna..blev tokig! Men det här blev också bra.)
2010-05-13 | 10:47:41

TÅG!

 

Hej alla fina!

Känner verkligen i hela kroppen att det slutet av veckan börjar närma sig, så jag tog dagen ledigt idag. Tyckte att jag kunde göra det.
Så uppe med tuppen, ska snart åka iväg och möta Emma. Vi ska nämligen ut på äventyr i England. Vi ska köpa med oss lite frukost och sen hoppa på första bästa(självklart billigaste) tåg någonstans och se vart vi hamnar. Jag är jätteuppspelt och tror att denna dag kommer bli ritkigt bra.

Emma är lite seg bara, blir lite arg.

Sen blire nya friska tag imorgon.

Hoppas ni får en fin dag!!

2010-05-12 | 11:44:42

i dont care what nobody says im gonna be his lover.

Godmorgon barn!

Wow, ni skulle se mig nu. Rödstprängda ögon orsakat inte endast av alkohol, snuvig som en 5 åring, alllt rinner. Gråter mestadels av tiden, halvt frivilligt.
Skulle helst vilja dö just nu.
Förkylning. Jävla förkylning. Jävla Gin&Tonics igår. För hade det inte varit för dem så hade jag faktiskt kunna komma undan med att jag var förkyld idag. Men nu så skulle dem endast se Årets Baksmälla 2010.

Nej det är lugnt, Baksmälla 2010 var i måndags. Nee jag mår inte så farligt faktikst. Bara jävligt förkyld.

Förstår inte varfö varje tisdag blir så jävla messigt, förra veckan stod jag och Luke och skrek och grät åt varandra. Bråkade. Blev förolämpad, tyckte inte om det alls.
Och idag, alla blev dyngraka och vi tog med oss ett par stycken på vägen ner. Vi dansade i barer som aldrig borde dansas i, vi shotade shots som aldrig borde bli shotade och vi gjorde saker som aldrig borde göras.
Men vad gör man inte för en bra tisdagskväll hurni?

Förutom det så har min vecka varit väldigt rolig. Jag har haft skitkul på jobbet även fast jag har fått jobba stenhårt för det. Tycker inte om att en man på 27 från norr kommer och säger till mig vad som ska göras när jag gjorde det för 10 min sen. Är det jag som är effektiv eller han som är långsam? Ska bli till att listas ut!!

Jag har mött nya vänner, skapat nya band, kontakter, betalat hyra, bestämt mig för att jag och Simone Faktistk ska flytta ihop i September, vi har bokat vår semester..AJUSTE:

Damer och herrar:


VI SKA TILL SKOTTLAND. Haha, det trodde ni inte va.
Ne skitkul ska det bli, Jag, Emma och en vän Kara ska till Edinburgh i fem dagar och jag ser framför mig hur kul vi kommer ha.
Har aldrig riktigt velat åka till Skottland men det var en spontansak så varför inte. Jag har googlat lite bilder och har kommit fram till att jag gillar det.
Och Trainspotting är ju faktistk en av mina favoritfilmer och om jag inte har helt fel så är den utspelad i just Edinburgh.
Ja, fantastiskt kommer det bli.

Före det så blir det Manchester, också med Emma. Kommer också bli helt jävla...skitkul helt enkelt.

(försökte googla fram en riktigt fin bild från Manchester och det ända som kom upp var det här...)

efter det blir det ESTOCOLMO. Ja, underbart! Äntligen får jag pussa på alla igen!

Nu måste jag göra mig iordnign, jag vill inte jobba, jag mår lite dåligt. Kaffet går segt ner. Hela jag är som en seg grön godis råtta idag. Kan knappt skriva heller.

Men även fast jag inte uppdaterar så vill jag att ni ska veta att det är endast för att jag har förbaskat roligt och inte vill slösa tiden framför datorn.
^
denna vecka kommer bli densamma, fylld av fest och skoj. Jag ser fram emot det.
det gör jag.

Nu ska jag slänga på mig lite smink, kläder, platta håret och sen springa iväg till tåget. Jag är svinhungrig och JAG SKA HA EN BAGEL!


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

2010-05-10 | 18:01:48

holiday!


Hej älsklingar!!!

Har inte tid att skriva nu, förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin, men jag lovar att skriva ner alla mina små äventr från veckan som gått när jag kommer hem från jobbet ikväll. Jepp, jag jobbar på min lediga dag men det gör ingenting.

Klockan sju imorse hemma hos Emma skålade vi med vodka+cola för att vi tre tjejer bokat vår semester. Vi lämnar England den 10juli och kommer tillbaka den 15. Så hela 5 dagars semester med skoj och skratt. Fan det här kommer gå vilt till.

Destinationen berättar jag lite mer om senare ikväll.

ÅSA: Om jag ska kunna hjälpa till måste jag veta tid, datum och plats idag, om du kan smsa vore bra för om jag måste ta ledigt från jobbet måste jag ha en dags notis.
Mormor och Morfar: Jag mailar er tid och datum ikväll.

vi hörs snart.

Puss på er!


2010-05-04 | 12:00:06

tacky tuesday.

Godmorgon! Har inte mycket tid så med denna bild säger jag TREVLIG TISDAG!!!!!!!!!!!!!!!


GIF

 

PUSSSSSSSS

2010-05-03 | 19:14:39

en naken kock.


För ett par år sen kunde jag planera mina dagar utifrån vad som visades på TVn. Det var serier, dokumentärer, filmer. Ja, jag missade aldrig ett ända avsnitt om det var ett program jag följde.
Nu kollar jag inte på tv överhuvudtaget. Jag har inte tid och jag tycker inte det är speciellt intressant.
Men, idag har jag surfat runt hela eftermiddagen och upptäckt något nytt, webb-tv.

Och hittade det här, http://www.channel4.com/programmes/jamie-does/4od#3066895

Jamie Oliver besöker Stockholm.  Jag har alltid varit hemligt kär i denne man och har nog sett varenda avsnitt av hans matlagningsprogram. Jag tror att det var redan för många år sen förbestämt att jag skulle bli en londonbo, för jag fullkomligt älskar hans typ av brittisk charm.

Halvt igenom avsnittet så kom jag på mig själv med att gråta. Inte hysteriskt utan det rann lugna fina tårar nerför mina kinder.
Jag saknar det.
Jag saknar er.

Men den 29 Maj så kommer jag ju och hälsar på igen.  Avsnittet är iaf jätteroligt (jag hoppas att det funkar för det kan vara så att det endast gäller folk boende i UK, men prova iaf om ni vill)

NU ska jag kolla mer på WebbTv, det här var ju kul ju!

2010-05-03 | 15:48:51

bankholiday.

Världens onödigaste konversation mellan mig och Emma igårkväll, runt 20.30 tiden. Jag vet inte om jag var otydlig nånstans.

Jag"bra att du är här, bara 1timme sen men skitsamma, jag svälter till döds här, men det är lugnt. Ska vi åka?"
Emma"åka vart då?"
Jag"ja men vi skulle ju käka middag?"
Emma"ajuste, men jag vill åka upp och möta min vän i Camden, ska vi inte göra det istället och skita i middagen? Jag är ändå inte hungrig"
Jag"nee men jag vill inte åka till Camden, jag vill inte gå ut, jag vill ha mat"
Emma"men jag vill verkligen åka till Camden"
Jag"men åk dit du då så käkar jag middag."
Emma"aha, ahh joo"
Jag"ja för jag vill inte gå ut ikväll för jag håller på bli sjuk igen, jag har varit ute 4 kvällar den här veckan och jag vill ha mat."
Emma"Men det behöver inte bli värsta röjarkvällen, jag lovar"
Jag"amen emma, varför ska jag då åka upp till camden isåfall? jag vill ha mat, jag ska äta, inte dricka"
Emma"men jag vill ju träffa min vän, det är det ända, kanske bara ta ett par öl och det är allt "
Jag"JA MEN ÅK DIT DURÅ, JAG SKA GÅ OCH HANDLA MAT, JAG VILL INTE DRICKA IKVÄLL MED DINA VÄNNER SOM JAG INTE KÄNNER, JAG MÅR SKIT, JAG ÄR HUNGRIG, OCH JAG VET ATT OM JAG ÅKER UPP DIT SÅ KOMMER SAKER OCH TING GÅ UR STYR, SOM ALLTID NÄR VI GÅR UT."
Emma"jaha, men...jag ska ju träffa min kompis där om 10 min..."
Jag"MEN ÅK UPP DIT DÅÅÅÅÅÅÅ"
Emma"så allt handlar om att du inte känner någon där, för om det är problemet så kommer du aldrig lära känna dem om du aldrig är med"
Jag"men emma, jag vill inte gå ut, jag mår dåligt och det handlar inte om att jag inte känner dem, det hanldar inte om att jag inte vill lära känna dem utan det handlar om att jag inte känner för att omge mig med människor och försöka vara social när det ända jag vill ha är en lugn kväll. Är det så svårt att förstå? Och jag vet att jag kommer förmodligen "bara ta en öl" när vi väl kommer dit och sen är jag körd, då kommer jag stå där vid baren tre timmar senare och beställa in jägermeister till alla, sen blire väl gå till nån klubb, sen efterfest och sen kommer jag må ännu värre imorgon, Nej jag är hungrig, men om du vill åka upp dit så gör det, du verkar ju ha planerat att göra det ändå även fast vi hade planer. Så go for it"
Emma"Så du vill inte bara åka upp dit och ta en öl då?för jag ska bara träffa min vän och prata lite sen ska jag ta sista tunnelbanan hem, det är allt.."

Då gick jag hem.

Blev så jävla förbannad över att hon vägrade ta ett nej. Jag måste få ha en kväll inne, en lugn fin kväll med bara mig själv. Skiter väl fullständigt om hon ska träffa sin vän. Speciellt när hon verkar ha planerat att göra det även fast vi hade planer. Planer som hon gjorde.  Även fast tanken fanns där många gånger att det vore kul och man vet aldrig vad som händer så ville jag egentligen bara stanna hemma igår men var snäll och tänkte att middag kunde ju vara trevligt.
Och så hatar jag när folk inte kan ta ett nej, speciellt när det kommer till alkohol. Jag vill inte bli tvingad till att dricka. Jag dricker för att det är gott och roligt, inte för att någon i min umgängeskrets tvingar mig. Blir fan förbannad över sånt.
Det är sånt som gör att folk testar andra saker än bara alkohol.

Idag har jag slapp dag, vaknade upp vid 11tiden och låg kvar och myste, sen har jag diskat, städat och nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli ledig så jag kan tvätta. Ska försöka ta mig in till staden om jag orkar. Och så måste jag ha nåt i magen och storhandla inför veckan..haha min "storhandel" består varje vecka av samma sak, kaffe, yoghurt, nån typ av frukt och juice. Nån enstaka gång middag också.

Vi får se.
Ikväll blir det ännu en lugn kväll inne, ska kolla på film och spendera hela kvällen i sängen.

Knaske skriver mer sen.

Puss o kram.



2010-05-02 | 19:28:25

huvudvärk.


Har huvudvärk idag och det tänker jag skylla på Morfar.

När jag var yngre så sa du alltid att whiskey är bra om man har ont i halsen, så igår testade jag denna teori men inte fan hjäpte det. Hur mycket whiskey ska man dricka för att bli av med halsontet? Eller är det kanske för att man dagen efter mår skit och man glömmer bort att man har ont i halsen?

Ikväll ska jag möta upp Emma, vi ska dra in till Soho för lite krubb. Är hungrig som ett djur och bilderna av blodiga stekar och burgare i mitt huvud börjar faktiskt göra så att det vattnas i munnen på mig. Förstå hungern.
Skaldjur blir det nog till middag ikväll.mmmm.

Ska försöka hitta något att ta på mig i den här röran som jag lever i. Mitt rum ser ut som det där skåpet som alla har, där man bara slänger in saker, ingen ordning och reda alls, upp och  ner och huller om buller och man måste snabbt slänga igen skåpsdörren för att något inte ska ramla ut igen. Ja, det skåpet är mitt rum. Blir väl en skjortaoch leggins, converse och skinnjackan då det är lite kyligare idag och regn. Men det får regna idag.
Det gör mig ingenting.

Känner mig smått omotiverad till allt idag. Skulle helst av allt bara ligga hemma och mysa med en kopp te, kolla på Amelie från Montmarte, äta lite choklad och sen kanske läsa en bok. Inte röra mig ur fläcken.
Men så kommer den där blodiga steken upp i mitt huvud igen och jag blir ännu en gång blir jag påmind om att jag ska ut på middag.
Skaldjur var det ja.

Jag ska försöka ta lite kort och sen lägger jag upp korten från förra söndagen också senare ikväll...Om jag inte blir meddragen på äventyr med Emma och hamnar på någon galen fest någonstans såklart. Det kan hända.

Burgare. SKALDJUR!!!!!!!!!!!!!

Puss