2010-03-29 | 05:57:38

our lifes are changing lanes.



Nu blir det lite hektiskt här inatt med hela två inlägg på raken. Jösses.

Har suttit här med min kopp te ett par timmar nu, först var teet alldeles för varmt och ställde ifrån mig det..Och nu när tiden kom då jag blev sugen på mitt te igen hade det förvandlats till något som inte alls var te. Mjölken hade lagrat sig på ytan och det var så beskt att det fortfarande drar lite i kinderna.

Dessa nätter, dessa dagar som helt plötsligt blir oändliga. Då jag inte kan finna ro. Dessa nätter när jag inte kan sova händer det att jag går väldigt djupt in i mig själv.
Nästan som om jag vore i trans eller i en annan värld för ett tag.
Jag går ibland alldeles för djupt, som att inte bottna ute på ett stort stormigt hav, där det stormiga havet är mina känslor och tankar. 
Det finns mycket att bearbeta därinne, långt därinne så finns det så mycket som inte har fått komma ut, som jag inte har tänkt igenom eller val som aldrig har gjorts.

Jag tror det handlar mycket om att jag måste hitta mig själv någonstans därinne. Långt inne bland kött och blod så tror jag att jag har börjat hitta något fantastiskt.
Det tog ett tag, alldeles för lång tid enligt mig själv...

Jag har i hela mitt liv haft saker att se fram emot, att längta och sträva efter. Alltid varit en väldigt ambitiös person och tagit tag i saker och aldrig varit rädd för att starta stora projekt och ha 23 bollar i luften samtidigt.
Jag har alltid haft en väldigt bra balans i mitt liv och kännt mig någorlunda trygg för jag har vetat att jag kommer gå långt en dag.

Men nu för första gången i mitt liv har jag upptäckt att jag varken har drömmar eller ambitioner. Eller iaf inte på samma sätt som för ett par år sen. Jag har ingen aning om vad som väntar runt hörnet, vad som händer imorgon, nästa vecka eller i sommar.

Idag insåg jag att min dröm och vad jag vill sträva efter är bara att få vara lycklig och jag tror att när jag har funnit min lycka så kommer allting annat falla på plats också.

Jag börjar inse vad som är viktigt här i livet. Att man måste ta vara på det man har fått.

Att ta tåget ut från London idag fick mig verkligen att tänka, fick mig att inse att uppskatta alla de små sakerna i livet som jag ofta tar förgivet.

Detta betyder ju naturligtvis inte att jag kommer sluta kämpa för saker jag vill ha. Men jag ska lägga ett par saker åt sidan ett tag och istället försöka ta fram/ändra ett par andra saker/intressen som jag tror har lagt bakom mig eller ändrat av helt fel andledningar. 

Jag måste lära mig att slappna av. Jag orkar inte med magsår. Det kommer ju hända en regnig jävla dag. Jag lovar.
Mår faktiskt jättebra idag. Inte bakfull(vilken överraskning va), lycklig men ändå lite nere. Något jag vet kommer kännas bättre imorgon när jag har fått sova på saken.

Måndag. 
Igen.

Imorn ska jag erövra världen. 

Puss på er.
 






2010-03-29 | 01:40:16

först skratten, sen dem där tårarna.


Hej raringar!

Denna söndag har varit riktigt fin och mycket värdefull för mig. Jag har haft den mest kaotiska vecka någonsin och är idag helt slut.

Jag har fått en person sparkad(YEEEESS!!!), vi har slagit säljrekordet för Katz och vi slog Wheatsheaf med runt 30000kr en fredagkväll. Vilket betyder att vi klättrar uppåt på stegen som den mest framgångsrika baren i området.
Fredagen var helt galen, kön till baren var enorm, folk väntade säkert 15 min för en öl men INGEN klagade. Visst var folk idioter såklart, En kille ställde sig och skrek åt mig att vi alla var höga på kokain och att jag hade snott hans pengar. Han skrek så högt och pekade finger åt mig så nära mitt ansikte att jag kunde känna han snudda mig. Blev så jävla förbannad och har nog aldrig blivit så förolämpad.

Vi hade en skitbra kväll och alla var på topp, jättestressigt men vi gjorde ett förbannat bra jobb. Vill inte ha någon som kommer in och anklagar personalen för att ta droger för det vet jag att ingen på min pub gör.
Jag vet var skiten finns men inte här.
Så jag slängde ut han.
Men blev så förbannad att jag inte kunde stanna bakom baren, jag skakade och fick inte fram ett ord. När jag blir förbannad så måste jag få 5 min att lugna ner mig. Grät en skvätt också.

Sen var det Rock N Roll igen. Såklart.
När skiftet var slut kom folk fram och tackade för en svinbra kväll och för ett skithäftigt ställe. Blev så exalterad att jag bjöd alla på Jägermeister (IGEN) haha. De sista 20 gästerna började applådera innan dem gick, vi stod där drog jäger efter jäger med folk som hurrade i bakgrunden. Fan, kan inte beskriva det asså.

Lämnade vid 2tiden för att det var så mycket städning och ölpumpsrensning. Däckade. Jag måste ha fallit i koma för jag sov igenom mitt alarm som ringde från klockan NIO till HALV 2 när Danny ringde och frågade var fan jag höll hus. 3 timmar försenad. SKITBRA JENNIFER.
Men jag var helt slut.Jobbat 70 timmar utan sömn, så stressad att jag förmodligen kommer få magsår inom ett par veckor, ingen tid till att äta så energi har jag ingen.. Ja, KOMA.

Men lördagen var bra ändå.

Och idag var ännu bättre. Åkte upp till Kristina i Hitchen. Är så stolt över henne och Dave. Dem har det så fint tillsammans. Tar tillbaka allt jag sagt, jag tycker faktistk att det var ett riktigt bra val av henne faktiskt. Superfin lägenhet och den lilla staden är urmysig med ett litet torg och massa små fik.
Vi spenderade dagen på en fransk restaurant där vi fick en enorm rabatt för att Kristina jobbar för samma företag, hon tog en skaldjursgryta och jag en laxsallad. SÅ JÄVLA GOTT.

Sen vandrade vi hem till henne igen och kollade på film och snackade skit för att sen laga kycklingfajitas som också, herremingud var så fantastiskt gott. Återigen, Koma. Matkoma.

Kändes så naturligt att bara stiga in i hennes hem och sätta mig i soffan. Så som det alltid har varit. Ni vet, jag kunde ringa henne och 5 min senare sitta där i hennes svarta skinnsoffa på Hovmästarvägen 11.
Och fortfarande kan jag kliva in och känna mig som hemma. Synd bara att det är långt bort. Men det kommer verkligen inte stoppa mig.
Jag behövde komma ifrån London även fast det bara var för ett par timmar.
Behövde komma ifrån all stress.

Blev lite ledsen på tåget hem.
Vet inte varför. Kände mig väl rätt ensam antar jag.

Bytte till tunnelbanan i Kings Cross och hoppade på Northern Line söderut. På kliver en man som jag har sett så många ggr genom dessa 1,5 år som jag bott här. Han tigger alltid på Northern Line sena kvällar. Han ljuger inte utan han medger att han har problem och försöker fixa till sitt liv. Att han skäms mer för varje gång han måste tigga.
Det tar ett par sekunder innan folk börjar leta i sina fickor efter växel. Men folk vet vem den här främlingen är. Vi har alla sett honom förut.
Jag ger honom vad som än ligger och skramlar i mina fickor. Det kan ha varit £1 eller kanske £10. Det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll vilken typ av drog han kommer köpa för mina pengar, om det nu så är heroin, en kycklingsmörgås, öl, cigg, ett äpple eller vafan som helst. Han lever fortfarande. Jag tror den här främlingen fick ihop mer än vad jag tjänar på en dag.

Jag tycker det är skitjobbigt att se folk fara illa sådär. Vilka är alla dessa människor som lever såhär undangömt men ändå så himlans öppet för alla andra att se? Som vi har glömt bort. Som ingen vill hjälpa längre. Som bor  ur en kartong i gränden du går förbi varje morgon till jobbet...

Så det gjorde mig också jätteledsen.

Är ledig imorgon. Ska försöka ta mig ur huset. Måste tvätta och städa. Men förhoppningsvis är det fint väder. Tänkte ta med mig kameran ut och fota lite och sånt.

Hoppas jag.

Och kanske gå till banken.

Haha man vet aldrig, imorn kanske är dagen.
Har ni börjat satsa pengar ännu eller? Kom igen nu!

HAHA

Puss på er




2010-03-26 | 11:13:39

you dont have to put on the red light.

 

Hej heej!

Ush vad jag känner mig trött. Lite huvudvärk, känns som att huvudet inte ritkigt sitter där det ska. Lite på sne. Uh.
Men man får ju skylla sig själv ibland.
Fast det var ju jätteroligt.
Vi spelade Roxanne, ett drickspel som går ut på att du spelar denna låten




Och varje "spelare" väljer om dem vill vara Roxanne eller Red Lights. Och varje gång dem sjunger antingen Roxanne eller Red Light måste du dricka en klunk av din drink.
SKITKUL verkligen. För varje gång så tror man att man väljer den med minst klunkar men det är i stort sett samma.
Roxanne, you don't have to put on the red light
Those days are over
You don't have to sell your body to the night
Roxanne, you don't have to wear that dress tonight
Walk the streets for money
You don't care if it's wrong or if it's right

Roxanne, you don't have to put on the
red light
Roxanne
, you don't have to put on the
red light
Put on the red light, put on the red light
Put on the red light, put on the red light
Put on the red light, oh.....
....
osv osv.

En absolut livsfarlig lek.
MEN jag har kommit på en ny version. Varje morgon så spelar vi samma spel fast med en redbull. Vi dricker så himla mycket Redbull och kaffe att det börjar bli allvarligt missbruk snart. Haha.
Jättejobbigt när man dricker för mycket dock, man blir alldeles stirrig och skakis och kutar omkring som om man vore galen.
Men kul är det. Och man blir väldigt effektiv.

Idag vettja inte vad som kommer hända, lite vad som helst kan ju hända men det finns ett par olika saker att välja mellan. Ena är att åka till Koko, ni vet nattklubben vi alltid hängde på förra året, men jag vet inte riktigt om jag vill gå dit med den gruppen människor. Så pass på det.
Vi får se. Jag löser nog det rätt bra. Brukar liksom lösa sig.

Och föresten. Vad som gjorde min morgon denna ljuvliga fredag måste vara detta.





Alltså den är ju helt fantastisk. Så söt att man bara vill skaffa 13 katter på momangen.

Ne, ikväll ska jag försöka ta lite kort. Man hinner ju liksom inte alltid få fram kameran. Speciellt inte när man jobbar.

Galet.

Ok. Fan va bra då, det sista jag har att göra innan jag måste springa till tåget är att borsta tänderna. BARA DET ATT TOAN ÄR UPPTAGEN.
Vad gör jag nu då? Kan ju inte sitta och vänta, det kan ta evigheter. Vill ju inte knacka på, det är ju ritkigt otrevligt. Fan nu måste jag gå och köpa ny tandborste och tandkräm och göra det på jobbet istället. Fan.
Så här på en ungefärlig suddig skala ser jag iaf ut idag. Rosa klänning och sen spetstights..Och skinnisen.





Idag ska jag äta sushi till lunch. Har sett fram emot det hela veckan men har sparat mig tills idag. Lycka.

HEJDÅÅÅ
2010-03-25 | 11:53:50

jen for president.


Godmorgon mina sköna!!!

Jaha så var det torsdag igen, herregud vad veckorna går fort nuförtiden. Igår var det måndag och nu är det helt plötsligt torsdag igen.

Jag tycker det är så himla roligt att både jag och Kristina, som varit här lika länge nu har kommit i stort sett lika långt upp på karriärstegen.
Hon hade sitt första supervisorskift igår och det gick tydligen bra, grattis min fina!!

Och samma för mig, haha men med mig kan man ju inte alltid vara lika säker på om det går bra eller inte. MEN JAG ROCKADE!!!
Haha, jag är nog världens bästa chef. Alla var jätteglada och hjälpte mig igenom dagen, förutom en person men jag ska försöka få henne ur världen. Man måste ju liksom jobba som en grupp. NE spark på henne.
Skitjobbigt att vandra hem med alla nycklarna. Jag kände dem ligga där och bränna i fickan, inlåst med tre hänglås i innerfickans innerficka. Haha.

Ne men jättestolt över mig själv. Det dog ganska tidigt så jag bestämde mig för att skruva upp volymem och spela värsta Drum&bass Dubstep mixen och så bjödhela personalen på TACK shots av Jägermeister. Ni vet ju att jag älskar Jägermeister. Tyckte det var en fin gest.

Nu sitter jag här..lite skakis. Kan ha blivit en eller två shots för mycket.




Asså jag kan älska den här musiken ibland, verkligen perfekt vissa dagar/kvällar då man bara måste komma igång eller inte har någon energi överhuvud taget.
Och skitkul att dansa till. Kanske inte just den här sången. Eller den går säkert jättebra att dansa till..

Ne nu har jag precis ätit frukost, samma som igår. Tycker att det har börjat bli en bra rutin det här.

Idag är jag inte supervisor, Luke är tillbaka igen för två dagar sen tar jag över stället och gör om skiten till en svensk bar istället. Tyskarna kan dra nånannanstans. Haha. Nu är det jag som är chef.

Måste gå tíll jobbet, eller åka tåg snarare. Ska försöka se till att vara iaf 15-20 min tidigare till jobbet nu varje dag. Och verkligen andas in denna supervisor anda.
Inge mer "Jen kan du göra en kaffe till mig.." Nu är det jag som skickar iväg folk att göra kaffe till mig. MOHAHAHAHA.

Né men jag är faktiskt en rolig och snäll chef. Jättetrevlig.

Ne måste verkligen gå nu. Gick inte till banken igår. Haha. Kommer förmodligen inte gå dit idag heller.
Vi kan göra detta till ett litet spel, ni kan sätta pengar på när ni tror att jag kommer gå till banken, och den som vinner vinner en jävla massa pengar. Som sätts in på bankontot jag ska fixa..Skitbra.

Okej, Börja betta nu.

Hej då.

2010-03-24 | 11:05:17

blood sugar sex magik


Godmorgon!!

Har inte kunnat sova inatt heller, vet inte vad det är som pågår, men har haft jättesvårt att somna de senaste dagarna. Det kommer ju och går lite som det vill det där.

Efter ett tag så ger man liksom upp, jag orkar inte ens försöka att somna för jag vet att det kommer inte hända hur mycket jag än försöker och vill. Så då måste jag försöka få tiden att gå helt enkelt, läsa en bok, måla naglarna, borsta och platta håret, en kopp te och en cigarett, städa lite, hänga upp kläderna och vika om allt i lådan...ja och sen kanske jag läser lite till, kollar på en film och förhoppningsvis vid den här tiden är det morgon så att jag antingen kan försöka väcka någon och ha någon att prata med eller så går jag till jobbet, sällskap efter en sån här natt är ett måste.

Så har börjat på en ny bok, orkade inte läsa klart Scar Tissue, visst jättebra bok men den kändes bara så dum efter ett tag. 300 sidor läsandes om någon som knarkar ihjäl sig, bästa vännen dör av skiten men han fortsätter.Jag kände liksom att det spelar inte så stor roll vad som händer de sista 200sidorna, för jag vet ju att Anthony Kiedis lever idag och har förmodligen fortfarande problem. Bra musik dock.


Så ny bok.

Sen kollade jag på Shutter Island igen, konstig film det där. Måste nog läsa boken istället.

Vid 5tiden tyckte jag det var okej att röra runt lite i huset så då fick det blir frukost, naturell youghurt med kanel och lite socker, kaffe och apelsinjuice. Har aldrig varit en frukost människa men det gick ner bra, antar att det var för att jag var sp fruktansvärt uttråkad.

Har försökt tycka om Gorillaz nya album också, men det går inte. Kanske får ge det ett par försök till. Men jag gillar det verkligen inte.


Längtar till MGMTs och Foals nya album släpps. YEAH.

Åh jag är så trött att jag är pigg. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Försöte prata med Simon igår också, gick ju alldeles strålande. Vet inte vad han började babbla om men nåt om att jag inte förstod hur det är när man är 25år och fortfarande jobbar på en pub och har andra intressen än att gå ut och dricka sig dyng varje kväll. När andra saker faktiskt intresserar än.

Jag ba VAA snackar du om, jag frågade hur din dag har varit och om vi ska kolla på en film och bara snacka lite...
Åldersnoja eller vad. Herregud. Ne det där tänker jag inte ta. Ok att jag "bara" är 21 men jag har fan vart med ett tag jag med. Jag har inte alltid glidit omkring på en räkmacka genom livet, jag har faktiskt också jobbat hårt och börjar väl också tröttna på att alltid vara partypinglan i umgängeskretsen som alla tycker är så himla käck som lever livet och aldrig vill slå sig till ro.

Fast det sa jag ju såklart inte. Jag rykte på axlarna och svarade "whatever"gick in på mitt rum och sen tyckte jag synd om mig själv. Sen blev jag asförbannad. Men kändes lite väl dramatiskt att storma tillbaka in i hans rum och börja skrika om vad jag tycker..neeh alltså. Dramaqueen, JA, men även jag har gränser.

Ne nog om honom. Det blir säkert jättebra.

Nu ska jag göra mig iordning och åka till London Bridge, måste gå till banken, men ni vet hur mycket jag HATAR att gå till banken. Vet inte vad det är men jag klarar inte av banker. Mår dåligt därinne. Men, måste. Seriöst.
Sen jobba. Sen gå hem från jobbet och sen sova. Eller det vet man ju aldrig.


Såhär ser jag ut dagen till ära. Kände att jag inte orkade köra på nåt alldeles för komplicerat så vitt linne, svart kjol och jeansskjorta blir bra dä. Och skinnisen såklart. I alla väder! Älskar den så mycket. Bästa köpet tror jag. Definitift. HAH och putet med läpparna blir jag liksom inte av med. Förstår inte varför. Ja, men jag gör ju förtjänt av smeknamnet "ankan"..eller alltså.."duckie" är det ju. ja. det var ju jätteintressant fakta.

Jag har ångrat mig angående banken, skiter i det och så städar jag lite istället. Imorn kan jag gå till banken.

Ok. Hoppas ni får en bra dag. Jag ska försöka mitt allra bästa för att göra denna onsdag till en riktigt bra en.
Kommer säkert bli en jätteintressant dag. OJHAA.

15grader och sol! JA!

Puss

2010-03-22 | 22:45:05

shooting star.


HAAAJ!
HAHAHAH OJ OJ!!!!!!!!!!!MÅSTE BERÄTTA!!!!!
 

HAHA,  Har spenderat hela dagen men Kristina, vi har druckit lite vin, jag sitter på bussen hem, somnar såklart men vaknar till PRECIS när det är mitt stopp. Inser inte att min fot har somnat, så jag ställer mig upp redo att springa av bussen när benen bara viker sig. Jättebra när man har 12cm klackar på sig som gör att hela vristen vrider sig i en ONORMAL vinkel. Ramlar. Försöker ställa mig upp, ramlar UR bussen. HAHA. Smått onykter och med en fot sovandes ställer jag mig upp, haltar till, småramlar igen. Alla kollar på mig som om jag är helt dum i huvet. Ramlar omkring och har mig. Ställer mig upp igen, försöker att inte luta på foten som sticks och har sig, som börjar vakna till liv. Genast tänker jag att om jag börjar smsa så kommer folk fatta att jag är normal(VAAAH?) så jag tar upp mobilen och börjar låtsas skriva ett sms. Men jag skrattar så mycket för mig själv att jag inte inser att jag står på en liten kant på trottoaren och att klacken smått halkar utanför..och jag ramlar igen. Haha.HAH. Så jävla kul.
Sen gick jag hem. haha. haha. kan inte sluta garva. Måste ha sett så kul ut.


haha, oj vilken bra dag jag har haft. Jag tror det måste vara för att jag har spenderat den med Kristina.



Jag känner mig så trygg och lugn med henne, som att jag verkligen bara kan slappna av. Men ändå så rusar hjärtat och jag vill bestiga berg för att jag är så upprymd över att få va med henne igen.
Jag sa "Jag ska erövra världen" och erbjöd henne att göra det tillsammans med mig.
Hon sa nej.

Vi möttes vid 11tiden och gick rakt in på H&M, sen Topshop, Zara..ja vi gick in i alla affärer tror jag.
Vi fick prata av oss. Jag tror båda två har saknat varandra enormt mycket.
Jag saknar henne jättemycket. Jag vill att hon ska flytta tillbaka till London. Ta med sig mannen och huset och komma tillbaka.
Jag vill ha min bästa vän här. Men på söndag ska jag åka upp dit och hälsa på dem. Se vad dem pysslar med norrut.


(kan ni fatta att detta är taget ungefär 1½år sen. Vi ser så små ut. Jag undrar var den där skjortan tog vägen. Jag bodde praktiskt taget i den under ett par månader...)


Vi satte oss på en uteservering och tog ett glas rött i solen som hade gått i moln för länge sen. Pratade om allt från giftemål till hål i strumporna.
Ja men ni vet...saker och ting börjar hända. Vi växer ju upp och det skrämmer mig jättemycket. Vi är inte 12år längre som leker med Barbies i smyg. vi mimar inte till Spice Girls längre. Vi är vuxna. Med vuxenproblem.

Sen gick vi vidare till ett annat ställe för lite lunch och lite mer röttjut. Mer prat om allt från makdånalds till filmstjärnor som kommer misslyckas när de blir äldre.

Vidare.
Mer rött och nu pratar vi intensivt om kärlek och allt runt omkring. Så efter att ha spenderat 3-4 timmar med att snurra runt i Soho så har vi i stort sett gått igenom en hel livshistoria och säkert 2-3 flaskor vin.
Men jag älskar det.



Sen efter busshändelsen så gick jag till Sainsburys och köpte mat. Jag har FAKTISKT lagat mat idag. Ris som man lagar i micron, med tigeräkor och grönsaker i en god vitlökssås.
Skulle fan ha tagit kort för ni kommer säkert inte tro mig men det gick faktiskt att äta. Åt upp allt. Och nu njuter jag av en öl för att fira att jag äntligen har lyckats laga mig själv en måltid som jag faktiskt kan äta. Och kommer laga igen.

Nu vill jag att Simon ska komma hem. Jag vet inte vad vi pysslar med. Jag tycker vi borde prata. Vi borde förmodligen inte göra det just nu med tanke på mitt tillstånd men jag tycker det är en skitbra ide(inte alls bra efter 2 flaskor vin)

Kommer förmodligen somna innan han är hemma iaf. Så jag behöver inte oroa mig så mycket.


Nu ska jag äta en chokladboll, kolla på Shutter Island IGEN, för jag somnade imorse så jag såg inte så mycket av den.
Sen ta en dusch och sen vänta.(Sova)

Älskar er mest.

Jag är så glad.

Hej då,



2010-03-22 | 06:12:45

anything to make you smile.


Det är när man vaknar tidigt av att han snarkar högt, eller att han plötsligt drar upp dig på sitt bröst även fast han sover djupt. Det är när det kittlas i magen så mycket att det flyger fjärilar ur munnen på en.
Det är att andas in doften av hans rakvatten, dra min hand mot hans orakade kind, när han följer mitt ansiktes linjer med sina fingrar, från hakan upp mot mina kindben för att sedan ta hela ansiktet i sina stora händer och kyssa mig lätt på nästippen.

Att spendera en hel kväll i sängen, stirra på varandra, kittla varandra tills den andre dör av skratt. Att inte veta vad som kommer hända. Vad som väntar runt hörnet.
Jag är rädd.

Kanske är det våren, dem fina tulpanerna ute i trädgården, solen och ljuset. Kärlek.
Fast det är ju inte kärlek.

Jag kan inte sova igen.

Dagen blev bra, jag som var superredo att ta an världen idag, mötte upp en mindre entusiastisk Emma som hade dragit på sig värsta influensan. Och här har jag dragit upp henne ur sängen och tvingat, bokstavligt talat tvingat henne att följa med mig till IKEA. Sen tvingade jag henne att gå på bio med mig....

Jag vet hur jag är. Ibland. Jag är inte speciellt rolig att vara runtomkring.Ibland. När saker och ting inte går som jag vill, när jag inte får ha kontroll eller när jag tappar kontrollen blir jag en hemsk människa. Jag jag jag.
Så många av mina närmsta har berättat för mig att jag ibland kan vara hemsk, att jag ryter till och är så förbannat otrevlig att man inte ens vill vara i närheten av mig när jag blir som jag blir.
Jag hatar det och jag vet inte varför jag blir så.
Jag är en narcissistisk bitch med ett hemskt kontrollbehov.
Jisses.

Men man kan inte ha allt. Om ett par timmar ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och åka in till staden för att möta Kristina som är tillbaka i London för dagen.
Jag är riktigt exalterad, jag saknar ju min bästis. Jag hatar att glida ifrån mina vänner. Det har hänt alldeles för många gånger och jag är rädd för när det vissa gånger är kört, då är det kört.

Hon ville shoppa och det har jag inga problem med. Jag kan nog klämma in lite mer kläder, då jag insett att det är omöjligt att flytta på garderobhelvetet från rummet för det finns liksom ingen annanstans att ställa den. Men jag fick iaf ut skohyllan/trädgårdsmöbel/"nattduksbordet" ur rummet.
Det ser ok ut.

Köpte en till kudde idag också så nu ligger jag här i sängen och känner mig som en prinsessa.
Köpte även en spegel, massa ljus som luktar vaniljkakor, massa fler galgar och en bambuväxt. Och en massa annat såklart.
Räkmackan var delikat. MMM.Skojjar inte. Min middag imorn kommer lätt vara en räkmacka.
Om jag var tvungen att äta en rätt för resten av mitt liv så skulle det vara räkmacka tror jag. Älskar skaldjur.

Nu ska jag kolla på filmen Shutter Island, sen när den är färdig är det nog dags att börja göra sig redo för en ny dag, en ny vecka. Måndag. hmm.

Godmorgon!

Älskar er.





2010-03-21 | 15:11:39

blackpanther


Hej mina fina!

Tänkte bara säga att jag är uppe nu, det har tagit mig sen klockan 10 imorse att komma ur sängen.

Lite senare tänker jag kanske berätta varför.

Men nu är jag uppe, svart kaffe, färdigsminkad, påklädd, parfymerad och hela köret. Jag är redo.



Bär en svart spets dagen till ära, tyckte att om jag nu mot alla odds ska ta mig ur huset idag då jävlar ska jag göra det ordentligt. ser ut som jag ska på fest men jag ska ju bara till Ikea och sen en snabbis på puben.
Men, i mitt liv är allt svart eller vitt. Inget mitt i mellan. skare va så skare.

Nu vattnas det i munnen på mig. Jag ska käka en räkmacka på Ikea innan jag går loss på möblerna.

mmm.räkmacka.

Nåja.

Skriver lite senare. Måste gå till tåget.


2010-03-18 | 06:06:56

magi.


Vi som bor här, vi som umgås och som varit här ett tag pratar dagligen om att man måste vara på topp, att ens liv kan ändras på en sekund här i London. Ena sekunden är du hemlös, nästa har du hus, ena veckan är du singel och har fyra-fem män som svansar runt omkring dig, nästa kilar du stadigt. Ni fattar.

Imorse bestämde jag och Luke att ingenting kommer bli bättre av att vi klagar och tycker att allt är skit. Vi måste se positivt och speciellt han eftersom han är den som borde inspirera sin personal till att älska det dem gör istället för att vilja säga upp sig 10ggr/dag.

Helt ärligt var jag redo att säga upp mig igår. Skita i allt och bara sticka.

Kom tillbaka till jobbet imorse och kände att jag ska ge det en chans till. Jennifer 150%. Som jag kan vara ibland, när jag svävar däruppe bland molnen.

Det gick bra, det gick förbannat jävla bra och jag rockade skiten ur alla. Ursäkta språket men, ja. Det är sant.

Satte mig ner, som alltid på min plats på rätt sida av baren i Wheatsheaf efter stängning, rullade min cigg och var påväg att lämna för att fira St.Patricks day med Emma då Danny smäller ner en pint framför mig och säger "WE NEED TO TALK"
Jaha, tänkte jag. Nu får jag sparken. Dålig dag igår, ok. Tankarna far åt alla håll och kanter och jag börjar fundera på om jag kanske borde flytta hem till Sthlm, vad ska jag göra med lägenheten, Men alla vänner då?
ALLT! Jag tror jag har förlorat allt.

2 pints och 60 min senare har jag blivit erbjuden att bli del av Management, fet jäkla löneförhöjning, han vill skicka mig på kurser så jag kan få min barlicens, så att jag kan få en egen pub, han erbjuder mig tom. EN EGEN PUB.

....
....
....
Om jag vill.

Så jag sitter där, förberedd på att tacka för mig, gå hem och gråta en skvätt och han bara slänger ur sig det här.

Jag har redan blivit erbjuden det här, tackat Ja men ingenting har hänt, så jag var väldigt misstänksam från början.

Men vi satt där, bara jag och Danny, ölen och askoppen. Pratade om ALLT. Han sa tidigare att han inte ville ge mig en Managerposition för att han inte vill att jag ska fastna i publivet.
Att jag ska bli nåt annat, men eftersom jag inte vet vad jag vill, varför inte göra det här?
Det finns en ledig plats, dem har "röstat" fram mig.

Jag vet inte var jag ska ta vägen. Vad jag ska ta mig till.

Men jag tror det kommer bli bra. Gick till Emmas pub...berättade allt och försökte fira det hela, men jag kan inte riktigt fira det.
När jag har nycklarna till puben i min hand och pengarna finns på mitt konto, då kan jag fira.
Det handlar inte om pengarna, jag behöver egentligen inte så mycket pengar för att överleva här. Jag äter knappt, så pengarna går till kläder,kaffe,  cigaretter och alkohol. I stort sett.
Det är nog mer känslan av att veta att man jobbar hårt och får något för det.

Idag var det 15grader och sol i London. Så jag och Davie(efter flera månaders trassel mellan oss är vi äntligen vänner igen och allt är normalt) gick och till Market Porter, köpte varsin Guinness och satte oss ute på trottoarkanten precis utanför Borough Market som alla andra, i endast en T-shirt, solsken, öl..Det kunde inte bli bättre.
Var tvungen att dricka Guinness för det är St.Patricks day idag och Davie är irländare så..jaa..FIRA FIRA FIRA.



Våren är här. Man kan gå i klänning och kavaj utan att frysa. Man kan sitta ute i solen och dricka öl, man kan känna solens strålar värma.

Jag tror detta kan bli bra.

Jag hoppas detta kan bli bra.

Men som sagt, man vet aldrig med London. Imorgon kan jag ha förlorat allt igen.

Puss och godnatt.
Älskar er.
2010-03-17 | 05:02:26

ireallyfuckeditupthistimedidntimydear?


Jag blir så jävla trött.
Så jävla trött på att klaga hela förbannade jävla tiden.

Tom. Luke, min Manager frågade om det var opassande om han sa upp sig. Han sa tillochmed att båda vi två borde ta vår barlicens och sen dra för detta är skit.

När min egen manager säger åt mig att skaffa så mycket erfarenhet som möjligt, få min licens så att jag kanske kan få mitt eget ställe(om jag skulle vilja) och sen kanske bara sticka därifrån. Då är det nått som är fel. FEL FEL FEL.
Jag trodde liksom att det bara var jag som var dum och inte kunde göra mitt jobb rätt, att jag inte platsade.

Jag skulle vilja öppna mitt eget ställe. Något litet, som skulle vara ett cafe, med stans godaste kaffe och smörgåsar som gör att det vattnas i munnen på en, på dagtid.
Det ska vara ett musikställe, ett ställe där den senaste musiken spelas, där man sitter i förundran och kollar på tavlorna på väggarna och undrar om man själv någonsin kommer hamna däruppe eller inte. Möblerna ska vara omatchande och gardinerna i olika färger. En turkos jukebox ska stå i hörnet som bara spelar det den betalas för att spela. Din favorit eller min.

Vad du vill hjärtat.

När mörkret faller sätter vi upp loungen på undervåningen till en scen där bandet sätter upp sin utrustning och vad dem nu behöver för att göra vad dem älskar. Liveband varje tors-lördag.
Det ska vara mörkt, mörkt. Gärna rött och lila.
I bakre delen av lokalen ska det finnas 3-4 bås där man kan mysa till det, man kan vara ifred och göra va fan man vill.
Kanske stänga vid 4tiden men den finaste sorten av vänner får alltid stanna kvar några timmar extra, ett par drinkar till och det ska alltid vara den bästa musiken.

Jag vill ha mitt eget ställe dit man kan komma varje vaken timme på dygnet, äta frukost, lunch,brunch, va fan du vill. 
En alldeles för delikat Bloody mary som återställare innan man beger sig på nästa efterfest, sitta i en stor mjuk soffa i grönt sammet, gratis wifi, liveband, sprit till ett sjukligt bra pris och ett rykte som sprider sig från söder till norr, öst till väst.

Det är stället jag vill äga. Mitt ställe.

Man vet aldrig vad som skulle kunna hända,

det är inte omöjligt. Jag har vad som krävs. Måste bara ha pengarna för det.


Men i det långa loppet,...vem vill finansiera en 21åring med en dröm, när personen i fråga är så förvirrad att hon inte vet varken höger eller vänster, upp eller ner?

Jag vill inte bli rik eller berömd. Jag vill bli lycklig.

Tror nästan att det är omöjligt.




2010-03-16 | 01:18:54

home sweet home.


Hej igen mina kära.

Förvånansvärt nog så tog jag tag i mina små bekymmer, färgade håret, tog en dusch och nu har jag precis tagit lite foton på mitt lilla rum.


Jag har delat upp rummet i säkert fem olika delar bara för att få det att se större ut, men i stort sett så står alla möblerna på varandra.

Detta är min underbart mjuka fina säng. Och min bebis där också. Så skönt att ha internet hemma, bara en sån grej att kolla buss/tågtider,öppettider..allt blir lite lättare.


Här har vi monstret, jag hatar denna möbel. Trodde inte att man faktiskt kunde avsky några kilo trä så mycket som jag avskyr detta odjur.
Dem har gjort det som små lådhyllor, och på andra sidan är det bra, men finns det någon stång att hänga galjar på tror ni? Nehe. Jävla smart typ som byggde den här.




När jag flyttade in hade hyresvärden ställt dit vad hon tyckte var ett nattduksbord, men vi vanliga människor skulle ha använt detta "bord" som skohylla eller något som man kanske vill ha i trädgården. Så då ställde jag den ovanpå monstret till garderob och gjorde något annat av den. Men detta gör att jag inte kan se ut genom fönstret. Men vad gör det.Ush, dagsljus, vem behöver det egentligen?




Denna kära nya medlem i möbelfamiljen gillar jag starkt. har ännu inte hängt upp alla kläder på den för det mesta ligger i tvätten men den är verkligen effektiv. Synd bara att monstermöbeln tar upp all plats. Jobbar på detta.



Mitt lilla smink-hårvårdshylla o min spegel. Under är min brasa..eller vad säger man? Fireplace...eld.ja men ni förstår.
Men jag ska täcka för den med nåt för jag har en känsla av att det kommer komma in möss eller nåt. Så tejpa igen där tror jag.



Och lite random, mina favorit örhängen. Detta måste vara ett av tidernas bästa köp..efter ett par andra saker som såklart kommer före men definitift topp tio.
Dem passar till allt, vardags, fest, svart, vitt, färgglatt, mösntrat..Ja. allt. Men bäst till en svart spets och röda läppar. Det är väldigt tjusigt.
Tappade bort dem förra veckan, hittade dem imorse..I Simons rum. Tycker jag är väldigt lustigt. Eller egenltigen inte men.ändå.
Det var nästan värt att dem var borta för några dagar bara för att känna lyckan av att få tillbaka dem.



Sen finns det inte så mycket mer att fota, golvet kanske men heltäckningsmattan är så ful att man svimmar varje gång man ser den.
Vad är det för fel på trägolv undrar jag?

Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, sen krypa ner under täcket och kolla på ett avsnitt av Family Guy och sen förhoppningsvis somna sött och drömma fina drömmar.
Det blir nog bra.

Godnatt alla fina.

Puss

2010-03-15 | 22:20:25

Love and Caring.

Hej raringar!

Idag har ju försökt att komma in i hela den här "bo-och-leva-själv" situationen. Jag är så förvirrad.
TEX. 
Laga mat, hur gör man det? Ingen aning...
Så det blev denna bönsoppa dårå, på burk som man slänger in i micron.
EASY PEASY tänkte jag, 6 min.ON . Efter 4 hörde jag en smäll och sprang tillbaka ut i köket, öppnade micron och inser att soppan har exploderat. Frågar Simon varför soppjäveln inte stannade kvar i burken för och vad jag gjort för fel..då var det ju nåt med styrkan eller nåt på micron såklart.
Hur vet man det? Står det någonstans? NEJ.

Så det blev en halv soppa. Med lite bröd.Jättebra frukost-lunch-middag.

Sen försökte jag fixa runt lite i rummet men jag har gett upp. Garderoben SKA UT innan jag gör nåt mer härinne.

Köpte en klädhängarsak idag, jättebra, får plats med alla mina kläder på den, och skor där nere. SUPER, men den får ju inte plats!!
Garderoben som jag INTE behöver står ivägen för min nya klädhängarsak.
Kommer bränna upp skiten snart.

Nu ligger jag här och försöker ta ur mig ur sängen. Min säng är så skön att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Saken är den att jag ska färga håret och dushca och sånt men det är så varmt här, nya lakan, nytt täcke och massa kuddar.
Ska göra mig en kopp kaffe först, ta en cigarett och sen köra gärnet i badrummet.

Imorn är det jobb igen.
Det har varit två väldigt fina dagar/kvällar/nätter. Gillar att vara ledig när man har någonstans att ta vägen eller små saker att pyssla med hemma.
Nu blir det ännu en 65timmars vecka innan jag är ledig igen nästa söndag.

Så fort jag fått i ordning i rummet ska jag ta kort och visa er lägenheten.

Nee, nu måste jag vidare.
Kanske skriver en till rad senare.


Älsk och puss.

2010-03-13 | 16:11:39

call me now, baby


Vet inte vad jag vill längre.
Ni vet när man vill ha nåt så mycket att man tillslut inte kan ens vill tänka tanken?

Lite för mycket eller inget alls. Alltid svart eller vitt.

Igår var en helt oväntat fredagkväll. Jag sa nästan upp mig igår, trött på att ta skit jag inte förtjänar. Kanske skulle det hjälpa mig att komma ur denna onda cirkel.

Var precis påväg att dricka upp min drink och åka hem när Lisa och Katy drog med mig till Elephant&Castle till ett ställe där nån DJ skulle spela.
Vilket totalt gjorde min natt-morgon helt fantastiskt. Jag behövde verkligen gå ut och vara helt galen, bara för några timmar inte bry sig överhuvudtaget om vad morgondagen har att erbjuda.
Att bara slänga alla problem i soptunnan, tända eld och gå därifrån. Att dansa fyra timmar i sträck. 

Fantastiskt.

Jag börjar bli förvirrad. Jag har nu i två veckor sagt, NEJ NEJ NEJ...Men nu vet jag inte riktigt. Kanske är det för att jag helt plötsligt inte har så mycket annat att lägga mina tankar på, ingenting som är jätteviktigt.
Men jag vet inte. Alla säger att han vill men jag lägger inte märke till det överhuvudtaget. 
Jag ger det en vecka till och om inget har hänt så lägger jag ner det här. 
Varför ska kärlek vara så himla jobbigt för? Varför blev det finaste som finns också det hemskaste?
Nu är det inte så att det är kärlek inblandat för min del...men runt omkring mig. 

Jag tror jag har gett upp kärlek. Orkar liksom inte ta mig tid till att lära känna någon, öppna mig för att sen bli sårad. Igen, och Igen. IGEN IGEN IGEN. Det är alltid samma sak. 
Och man dras ju alltid till de som sårar en också. Det är det som är det hemska när det kommer till kärlek. 
Det spelar ingen roll hur mycket man älskar, älskar man fel person så får man ingenting tillbaka.

Men men. 
Får se vad som händer. Som sagt, jag ger det en vecka. Jag vet att det är orättvist och att man kan inte riktigt knäppa med fingrarna så har man en riddare på vit häst framför sig.
Han är runt hörnan, eller ett par rum ifrån. 

Men men.

Jag är lycklig iaf och det är vad som räknas för mig. Imorn ska jag sätta klockan på att vakna tidigt och så ska jag gå och köpa frukost, läsa söndagstidningen och sen tvätta ALLA mina kläder.
Sen ska jag åka till IKEA och köpa en klädstångshängarsak...ja. och galgar.

På kvällen ska jag bara mysa ner mig hemma tror jag. Framför en film och ett par koppar te för mycket.

Jag har börjat dricka te. Det kan bli lite för mcycket kaffe vissa dagar, så då är det bra med en kopp te imellan.

Idag är jag lite skakis. Men det är ok. 
Trött bara. Vill hem.HEM! :) 

Har egentligen inte spenderat så mycket tid hemma för jag har ju jobbat så mycket. Men jag sover som ett litet barn om nätterna och det är väldigt ovanligt för att vara jag.
Så det måste betyda att jag mår bra iaf.

Älskar er mest!

PUSS.
 

2010-03-10 | 17:03:38

gatecrossnew.


HALLOO!

Mah, jag måste ytterligare än gång tacka och bocka, buga och allt vad kan göras för att ni ska förstå min tacksamhet!

Måndagskvällen bestod av att flytta in Emma i hennes nya hus, ligger helt åt helvete men lägenheten är jättefin. Och hon gör det ordentligt. Helt nyrenoverat, omöblerat... som det är normalt när man flyttar. Iaf i skandinavien.
Så vi satt på hennes sovrumsgolv, omringade av kartonger och skit, med en varsin burköl och hämtmat imellan oss.
Det var häftigt, men det ända jag kunde tänka på var kommande morgon. Jag vill ju också flytta.

Vaknade kl 7 och var så förjävla nervös och uppspelt vilket slutade med att jag kom 1 timme tidigt till mötet med hyresvärden.
Skrev kontraktet, betalade depositionen och nästan grät av lycka när jag fick nycklarna.
Log så mycket att jag fick kram i käkarna på bussen till jobbet.

Så jävla glad.
Eller mer lättad.
Det är över. Äntligen över.
Jag behöver inte göra det här mer. Förutom när jag faktiskt vill flytta men då är det på helt andra villkor.

Nu ska jag bara försöka komma igång igen..lära mig betala räkningar och sånt igen. Var ett tag sen.

Det blir nog super.

Jobbar fram tills söndag, då ska jag till IKEA.
Jag har ansökt om sånt där ikeacredit kort. Men inte mycket kredit. Bara några hundra pund.
Får se om det blir av eller ej.

Idag är det en lång och tråkig dag och det ända jag tänker på är att jag vill åka HEEEEEEM.
Första gången på flera månader som jag faktsitk kan gå hem om jag vill.
HEM HEM HEM!

Ok.Detta är mitt hus. Jag bor i mittenuppgången, och fönstret längst ner till höger är mitt vardagsrum!
Fint vaa?

'

Visa större karta
2010-03-08 | 19:51:21

helvetesmåndag.


Från och med imorgon börjar mitt nya, bättre liv.

Hela dagen har jag sprungit omkring, inte orat mig speciellt mycket för jag har lärt mig nu, efter tre-fyra veckors hemlöshet att det spelar ingen roll hur mycket man oroar sig, antingen så löser det sig eller så gör det de inte. Och går allt åt helvete så kan man inte göra så mycket åt saken.
Så jag har gått runt, jag försökte ta ett snabblån, som tur va gick det inte igenom, jag har pratat med alla jag känner och inte känner och försökt få fram en lösning på detta problem.

Sen löste det sig, tack och lov.
Jag fick ihop till depositionen och jag kan inte ens beskriva med ord hur tacksam jag är. TUUSEN TACK!Älskar er mest!

Så imorgonbitti kl 9 ska jag möta upp hyresvärden, betala, skriva kontrakt, få nycklar och sen kan jag göra precis vad jag vill.

Helgen har jag spenderat i Emmas personalrum, sovandes på golvet i en sovsäck.
Det finns INGA ord för hur hemsk, misslyckad och helt enkelt förjävla deprimerad jag har känt mig.

Gick förbi en man som sov i en gränd imorse, det kunde lika gärna ha varit jag bara det att jag har turen att faktistk ha människor runt omkring mig som bryr sig.

Men det spelar ingen roll längre, för jag vet att allt kommer bli bra nu. Inge mer sova på golv, soffor eller inte sova alls.

Imorgon mina vänner.

Imorgon ska jag ge upp alkohol och cigaretter för ett tag. Jag har alltid sagt att har man inte råd att röka så ska man helt enkelt inte röka.
Så när sista tobaken är slut blir det inge mer förens mitt liv är stabilt igen.
Och alkohol gör inte saker bättre.

Tack mamma och pappa så hemskt mycket för hjälpen. Det är hemkst att erkänna att jag mår dåligt och är hemlös och vill egentligen inte ens erkänna för mig själv att situationen är rätt...vidrig just nu.
Men tack vare er så står jag på benen ett tag till iaf.

Tack, tack och tusen miljoner mer tack!
När ni kommer till påsk igen ska jag visa er att allt är bra, ni kan komma på en fika i mitt hus och jag ska vara stabil och ha det bra.

Saknar er.

Annars är allt bra, tror jag.
Det är så lätt att säga att allt är bra när man inte ens vill veta hur man egentligen mår. Det är rätt lätt att ljuga om sina känslor.

Helgen var galen. Vet inte vad som hände. Men mitt förnuft var helt plötsligt spårlöst försvunnet. Kanske för att jag inte riktigt orkar bry mig längre.


(jag har genom åren som gått pratat mycket skit om Emma, men om jag inte haft henne vid min sida skulle jag aldrig klarat det.Vi sitter liksom i samma båt hon och jag. Utan åror ute på ett stort stormigt hav. Fast sakta tar vi oss fram, så länge man slipper göra det själv)

IMORGON!!!!!!!!!!!

Kan ni förstå? jag kan knappt förstå.
Äntligen.
Fast egentligen, kalla mig pessimistisk men jag blir inte förvånad om något händer just nu.

NÅJA. SHIT HAPPENS!.

Men jag lever ju iaf.

HURRA.

Nu ska jag försöka hitta mat. Billig mat,gratis vore bäst.

Älskar er mest.

Puss.

2010-03-05 | 12:21:05

scartissue.


Halo!

Är så himla glad över att det är fredag. Hela världen ler och ser på världen på ett helt annat sätt än på någon annan dag i veckan.
Fredagar är lite magiska. Man kan göra lite som man vill. Ta en extra lång lunchrast, eller en extra muffin till kaffet, köpa den där klänningen inför ikväll eller gå 30 min tidigare från jobbet.

Det första vi säger på jobbet varje morgon är "Idag kommer bli en fantastisk dag!" Men det känns som att vi tror lite extra bara för att det är fredag. Börja dagen med varm choklad, läsa tidningen istället för att göra dem där extra städuppgifterna, smyga in en halv cider under lunchen och kanske göra kaffet speciellt med en shot baileys.




Så här börjar min fredag morgon, om man räknar bort de 4 tyska idioterna som väckte mig kl 7 imorse.
Detta måste vara dålig karma i sin allra högsta grad, jag stal en kaffekopp från starbucks för jag tycker det är lite jobbigt att dela kaffekoppar med 10 andra..Tänkte att nu vet ju folk att detta är MIN kopp. Vill man ha en egen så får man helt enkelt gå till starbucks och sno sin egen. Vad hände andra dagen? JO koppen gick i golvet och handtaget gick sönder.
Men jag trotsar karman och använder koppen iaf. Men den här koppen är perfekt storlekt, varken för stor eller för liten..
Sen cola light, vaknade i morse och var törstig som ett djur..såg att tyskarna på rummet hade ett 6pack cola light..så jag genom att sno en av burkarna fick jag äntligen min hämnd. MOHA!

Och boken..så jävla bra. Varför blev inte jag rockstjärna?
Helt plötsligt känns mitt liv så tomt och inte alls så händelserikt som jag tyckt de senaste åren..

Och så försökte jag ta kort på mig själv. spenderade säkerligen 10 min inne i personalrummet med att försöka ta kort på mig själv i spegeln. Men det lyckades inte speciellt bra. Svårt att synka ansikte med kamera och sen göra det hela när allt är spegelvänt. Eller så är det väl bara jag som inte riktigt lýckas alla gånger.
Rött läppstift! YEY! Det tycker jag om. Alla frågar om det är något speciellt med mina röda läppar och vem jag försöker imponera på..Som om jag skulle måla mina läppar röda om jag skulle vilja se imponerande ut.
Men men.



Jag har iaf bestämt mig också för att sluta säga nej, sluta vara negativ och riktigt bitter som jag kan vara ibland. Bara säga JA JA JA!
Och positivitet. Ja!
Så istället för att tänka Nej jag kanske inte kan flytta in för det är för dyrt, så ska jag tänka Men jag flyttar ju in så småninom.
Tänkte ta ett lån föresten. Har kollat upp det och jag kan göra det men räntorna är skyhöga. Men jag antar väl att det är priset man får betala.

DATA DÖR.

Älsk!
PUSS!



2010-03-02 | 20:17:39

intelligent input darling.

Bonjour!!!

Hoppas ni har haft en fin dag, det har jag. Tog mig en välförtjänad sovmorgon, även fast det var lite jobbigt att somna om de trettio ggr städerskan, byggarbetarna eller när de 7 fransmännen väckte mig.

Mötte upp Emma vid 3tiden och åkte in till Covent Garden och åt falafel på MAOZ! Det åt vi nästan varje dag i Barcelona. Så gott.
Älskar vegetarisk mat och har bestämt mig för att snart ha en veganmånad. Inga animaliska produkter såsom ägg och mjölkprodukter.
Det ska bli intressant.

Nåja. Efter falafeln åkte vi tillbaka till London bridge, jag gick till jobbet och pratade lite med folket där och nu är jag tillbaka på hostlet.

Det är så typiskt att hela helgen ni var här så var det så dåligt väder, men nu har vi haft strålande sol och värme TVÅ dar i rad.

IMORN MINA VÄNNER ska jag ta kameran med mig och fota lite. LOVAR.

Det är ju tur att man aldrig är ensam om man är som jag, flera personligheter och grejer. Man har alltid nån att prata med.


Neee.
har jättetråkigt just nu. då är det jättebra att man har en kamera.


Så här roligt har jag just nu. Seer inte glad ut alls.

kolla fina sängarna.älskar hostelsängar..finns alltid galler på den översta så att man inte ramlar ner.




Jag insåg just att jag borde kanske ha tagit tandställning när jag blev tillfrågad där nån gång i tonåren..
Ser förjävligt ut. Tur att jag har en stor piercing som döljer lite iaf.


Funderar på att gå ner till affären och köpa mig lite mörk choklad och sen kolla på favoritfilmen Amelie från Montmarte.
PAAAARIIIS!

Fast först ska jag gå ner till puben och ta ett glas rött och snacka lite mer skit med Emma och hennes vänner.
Känner verkligen för ett glas rött.

ok.

Imorn!

puss