2010-02-26 | 12:07:40

Im the hero of the story, i dont need to be saved.


godmorgon.

Morgon är det men god vet jag icke riktigt.
Det är tredje natten i rad nu som jag inte sovit. Mina ögon gör ont och alldeles rödsprängda. När jag går känns det som att jag går i en tunnel som aldrig tar slut och varje andetag känns alldeles för ansträngande.



Vid sjutiden i morse kunde jag inte ligga kvar längre, tog en dusch som inte varade alltför länge, eftersom vattnet bara räcker i 10 sekunder innan man måste trycka på den förbaskade knappen igen, och igen och igen. igen igen igen.
Man tröttnar rätt fort.
Vid 8 var jag ordningjord och klar, gick och köpte ett par tidningar och gick till Harpers på hörnan och käkade frukost. Scrambled Eggs on toast, svart kaffe och färskpressad juice. Det var rätt skönt att sitta där och läsa tidningen och kolla på alla människor som sprang förbi utanför i regnet.

Nu sitter jag i soffan på jobbet, Min chef (danny) kom fram till mig och frågade om jag verkligden mådde bra och berättade på det vänligaste sättet att jag faktiskt inte jobbar idag och frågade om något hade hänt. Försökte hålla tårarna tillbaka och lyckades nog rätt bra tror jag, svarade Oh Ja, bara lite trött. Var tvungen att flytta ut från hostlet idag för att allt var fullbokat..är det ok om jag sitter här ett tag tills jag ska möta min familj?

Han svarade inte på min fråga, förmodligen för att jag redan visste svaret. han kollade på mig med sina stora bruna ögon och sa att jag kan inte ha det så här längre, jag måste få sova och ha en trygghet. Att vi ska fixa det här.
Sen gick han.
Han kom tillbaka efter fem minuter och sa att han och familjen ska iväg i helgen och att jag får bo där tills på måndag och då ska vi fixa det här.

Jag sa ingenting, försökte klämma ut ett tack. Sen gick han igen.

Så snällt.

Och för ett tag sen ringde mamma och berättade att dem,Ni..?? ja. är rejält försenade. FAN.

Blev jätteledsen över att höra det så för andra gången den här morgonen fick jag hålla tillbaka tårarna. Ska möta upp med Emma snart också, vi ska in till stan och lämna tillbaka spetsklänningen som inte riktigt fungerade.
Skulle behöva en ny telefon också. Kan inte skriva på den jag har nu, mina fingrar är för knubbiga för dem där små knapparna.

Måste köpa ett par nya skor också, mina luktar öl och har hål i sig.

O så måste jag ha nåt i magen också. Måste försöka fördriva tiden tills dem kommer.

Pus


2010-02-25 | 17:50:20

wake up.


Hej mina fina!

Jag hamnade aldrig på konstgalleriet som jag anade, jag och Emma åkte in till staden och spenderade 2 timmar inne på Debenhams med att slösa alla våra pengar på hårvårdsprodukter, smink och andra skönhetsprodukter man kasnke kan behöva.
Hittade även en jättefin svart spetsklänning, provade den såklart inte då kön till provrummen var så onödigt långa, och när jag kom hem så satt den jättekonstigt, ärmarna var fel längd och mönstret såg konstigt ut.
Synd. Jag älskar spets.

Det är lite roligt att man går och gnäller över att man inte har några pengar, men man har inga problem med att spendera nästan en tusenlapp på produkter man egentligen igen behöver.
Fast egentligen så ser jag det som en investering, för pga av alla de nya bra hårprodukterna så behöver jag inte gå till frisören riktigt än. Så det sparar jag ju faktsikt pengar på.

När jag har ordnat upp mitt liv, när jag inte är fri från kontrakt och räkningar längre så ska jag ta och växa upp. Ta tag i min ekonomi, börja spara till en resa till Paris, dem där skorna och att faktiskt kunna välja vad jag vill till middag istället för att tvinga ner ett paket nudlar.
Det första jag ska göra när jag får mitt eget ställe är att köpa en planta, inte i plast och inte en kaktus som icke går att ta död på.
Jag ska köpa en helt jälva träd och jag ska fan inte ha ihjäl den.
Jag ska åka till IKEA och köpa mig den största, mjukaste sängen dem har. Min säng, ingen annans. Ingen annan som sovit i den tidigare. Min, Ny.

Och Paris.
När allt är klart,  när jag är klar. då ska jag åka till Paris.

Kan inte sova igen. Beror mest på de som bor i samma rum som mig. de är så förbaskat respektlösa. Men antar att jag inte kan klaga. Jag är den som inte hör hemma där.

Tänkt en del de nätterna jag inte kunnat sova, tex hur kul det är att Simone och Luke fortfarande försöker få ihop mig med den här Simon (allahjärtansdagsdejten som icke blev av)...jag har inte fattat förens  nu varför jag inte är intressera. Han är ju en jätterolig kille, jobbar deltid på ett skivbolag och är väldigt musikintresserad,massa tatueringar..ja hela fadderullan. Jag tycker inte han ser bra ut för fem öre men det är fortfarande inte varför jag inte är intresserad.
Det är för att jag fick allt serverat från dag ett.

Hur kul är det att vinna första pris utan att äns varit med och spelat?

Jag måste få kämpa för saker jag vill ha.

Ja.

Nu ska jag röka, dricka upp mitt kaffe som är svartare än natten och sen gå och jobba. Ser inte fram emot det. jag vet inte varför.

IMORN SES VI! MAHHH kan inte fatta att det är imorn redan.. IMORN!

Hej dåå!



2010-02-23 | 13:25:27

artoholic.


Hej folket!

Är ledig idag, men det hade varit en helt annan visa om jag hade haft någonstans att bo. Om jag hade kunnat springa ner till affären och köpa tidningen, springa upp igen, fortfarande klädd i pyjamas, koka en kopp te och bara sitta i timmar. Stirra rakt fram i ett tyst och tomt kök, sätta på radion på högsta volym när favoritlåten spelas, dansa runt i lägenheten, hoppa i sängen...ja. göra va fan jag vill.

Men det går ju inte. Idag delar jag rum med 3 tyska tjejer. Och precis i denna sekund klev städerskan in. Hon skriker på sitt afrikanska språk och låtsas som att jag inte är här. Hon böt soppåsen. Bra jobbat!
Jag måste härifrån. Nu. Annars dör jag. Seriöst.
Men med min ekonomi, alla rävar där ute som försöker lura mig på pengar TEX, en kille sa sig bo i USA, men har en jättefin lägenhet här, billigt o bra. Inga problem. Jag får lägenheten lovar han,MEN jag måste skicka över nästan 15000kr i deposition till USA för att få nyckeln till lägenheten. Är han dum eller? Efterbliven?

Åh.

Idag ska jag ta mig till Saatchi Galleriet, Modern konst och sånt. Det ska bli intressant. Sen ska jag verkligen försöka ta mig till en frisör. gjorde aldrig det förra gången, jag måste verkligen borsta håret.
Kanske åker upp till Camden och kollar runt lite också. Denhär dagen hade haft potential MEN Emma bjöd in sig själv.
Detta är min lediga dag, jag vill vara själv. Hon är inte ens intresserad av modern konst, hon kommer gå runt som ett litet barn och fråga när vi ska gå därifrån.

Kanske råkar tappa bort detta barn nånstans och springer därifrån. Fort.

Äh ja vet inte.
Jag antar att jag inte ska klaga över att mina vänner vill umgås men är det nåt jag verkligen inte klarar av så är det folk som bjuder in sig själv OCH när jag behöver vara ifred men tvingas att umgås med nån iaf.
Jag behöver min egen tid.
Jag tycker om att vara själv ibland. Inte prata med nån, bara gå runt staden och lyssna på musik, se så mycket mer än om du hade haft sällskap.
Sätta sig på ett mysigt litet cafe som man hittat av en slump när du hamnade i fel gränd, sitta där och smutta på en dubbel espresso och läsa en bok du redan läst 5ggr. Unna sig en muffin med glasyr och hjärtan på och sen när boken och kaffet är slut går man in i sin favoritbutik, bara går runt och känner på kläderna, drömmer och önskar att man kunde köpa dem där skorna som "bara" kostar några tusen för mycket.
Och sen hade det varit perfekt om man hade kunnat åka hem igen.

UH.

Ne nu måste jag härifrån.

Fan.

Ska göra mig ordning oc sen så blir det väl brunch med Emma antar jag.

Puss!

Så otroligt fin!!!!!
2010-02-22 | 01:00:08

i wish.


Hej!

Vill bara be om ursäk ännu en gång mamma, det bara brast. Men jag tror att man mår bra av att gråta en skvätt ibland.

Jobbigt bara att det hände just när jag hörde din röst. Kändes väl tryggt antar jag.

Det ska bli så skönt att få prata med er igen, verkligen prata. Sitta ner, ansikte mot ansikte istället för att försöka förklara mitt liv med ord över telefon, mail eller sms.
Att äntligen få titta på er igen, att krama och pussa på er. Umgås. Min fina familj.

Idag har varit en menlös dag. Men nästa söndag bli nog bättre.

Imorn jobbar jag igen, GUD va ovanligt. Ha.
Tisdag ledigt. YEY.

Skriver imorn,
nu ska jag sova. I ett rum med 3 fransmän. Jätteskojjigt

Puss älskar er.

2010-02-17 | 16:32:11

oh baby i can no more.


Hej mina fina!

Hmm, var ska jag börja..Jo, Alla hjärtans dag, jag mötte upp Luke och Simone vid 5 tiden på Leicster Sq och gick mot TGIF för ett par cocktails innan middagen.
Det första Luke gör är titta mig djupt i ögonen med en menande blick och säger "Jag är hemskt ledsen Jennifer, men den fjärde gästen kan tyvärr inte komma ikväll, han ber om ursäkt och lovar att gottgöra dig." Jag nästa studsar av lycka över att höra den här glada nyheten då jag listat ut ganska tidigt att den hemliga gästen är en kille som heter Simon som jobbar på Market Porter,(puben jag jobbade på imellan Wheatsheaf)
Han är en trevlig man, men alltså det går liksom inte.
Så, stackars mig, buhu haha. Dumpad på alla hjärtans dag, oj vad tråkigt. Ne så vi tog ett par cocktails och sen blev det liksom att vi käkade middag där också.

Men maten är rätt god där så, eller en vegetarisk burgare är iofs alltid en vegetarisk burgare så..men drinkarna är goda! Och stora som hus.

Mitt under kvällen kommer en av personalen ut och lägger ner en liten ask som är bunden till en hjärteballong på bordet bredvid oss, hela resturangen tystnar och mannen vid bordet ställer sig upp, går ner på ett knä och friar till sin flickvän.
Hon såg helt chockad ut, sen precis innan hon ska säga Ja så springer en av personalen fram och tar ett kort. HAHA. Snacka om att tvinga fram ett ja, först fria på den nog mest komerciella dagen på året, på TGIF och sen ha 500 beskådare OCH fotograf. Alltså stackars tjej.
Man gör inte så mot nån, inte på alla hjärtans dag. Så fantasilöst.  Inget tal hade han heller.
Nåja, inte mitt problem.

Efteråt åkte vi hem och kollade på Xfiles, så jäkla bra men riktigt läskigt ibland asså. Så sjukt 90tal.

Annars har början av veckan gått så långsamt. Har jobbat dubbelskift varje dag, inte mycket som hän faktiskt.
Jag har mest spenderat min lediga tid till att leta boende, blir ju hemlös på söndag så jag känner mig riktigt stressad. Har svårt att sova och svårare än vanligt att koncentrera mig på saker och ting.
Får se hur det går.

Jag tänkte att jag från och med imorn ska ta med mig kameran och försöka ta typ ett kort för varje timme, så ni får se typ en typisk dag i mitt liv. Ska försöka.
Tar ju nästan inga kort längre.

Jobbar 70h denna vecka. Idag är min ända lediga dag, men det är bra för jag behöver verkligen pengar.

Ok. Nu ska jag fortsätta leta boende.
Mah, så frustrerad.

Vet icke var jag ska ta vägen om jag inte hittar nåt tills dess.
Men men.
Ikväll ska jag och Simone laga middag och fortsätta kolla på nya favoriten Xfiles. YeAh!

Oke.

Älskár er mest.
SNART SÅ SNART SÅ ses vi.

Puss
2010-02-13 | 12:27:06

wooo

 

GOD MORGON GOD MORGON!

Jag vet inte vad som hände, när, var eller hur men tydligen har jag gått och blivit uberseriös när det gäller jobbet.
Att komma in två timmar tidigare, en lördags morgon är helt enkelt inte okej. Det är inte okej.
Inte ens min chef är här.

Jag och Simone sov på Lukes soffa och vaknade jättetidigt(=sju) och kände att ne för fan det här går inte, så då åkte vi till London Bridge och hade en frukost dejt, åt en smörgås, juice, kaffe och ett par liter vatten.Skumt ställe, jag frågade om jag kunde få lite sallad på min smörgås men då hade dem tydligen inte sallad. Hur kan man inte ha sallad?
Men gott kaffe och fint sällskap. Simone är så fin.

Så nu sitter jag här, 35min kvar tills jag börjar, jag har rotat fram några gamla trasor som jag lämnat kvar här från förra året, som luktar gammal fuktig källare, gårdagens smink, bakfull som ett litet djur och känner att jag faktiskt luktar väldigt illa.E man hemlös så e man.

Det är faktiskt värre än vad det ser ut.

Ne, jag mår inte så dåligt. Jag har tagit mig igenom värre.

Samma dag som jag kom tillbaka till London bjöd jag ut Simone och Luke på middag, jag bestämde Söndag om två veckor(imorn) för då är alla vi lediga. Det ända jag inte riktigt tänkte på var att det såklart är Alla hjärtans dag imorn...så jag fick lite dåligt samvete för jag tycker faktiskt inte om att komma imellan par, och speciellt inte på en så pass "viktig" dag på året.
Men tydligen så firar dem inte alla hjärtans dag, kan ni förstå?
Så det gjorde inte så mycket. Så först ska vi gå ut och ta en drink, sen äta middag och sen kanske en till drink. Det ska bli så mysigt. Sen så bjöd Luke med en hemlig gäst så tydligen så ska vi ha en liten dubbeldejt.
Kan ni förstå hur exalterad jag är...hmppf. Inte över huvudtaget. Tycker inte om överraskningar och definift inte när det kommer till folk som försöker para ihop folk.

Nu vet jag iofs nästan vem det är, inte så svårt att gissa men iaf. Kan låtsas att jag bli överraskad. Och glad.

Nåja. Ska inte klaga.

2010-02-08 | 17:40:17

SNOW.


Det finns nog inget jag hatar mer än snö, jag hatar det. Det är inte mysigt, det är inte fint. Det är kallt, blött och gör livet en aning svårare.
Så jag strejkar just nu. Jag går inte utanför dörren tills dess att snön är borta.

Jag måste gå och ringa två personer ang lägenheter. Den ena lät nästan för bra för att vara sann, men jag har ju hela dagen ledig imorn så det vore bra om jag kunde klämma in ett par visningar.

Annars så händer det inte så mycket här idag men imorn ska jag klippa mig för första gången på ett år tror jag att det blir. Stackars frisör måste jag säga, har ju inte borstat håret på ungefär 3 mån så får se hur lång tid det kommer ta.

Nåja. måste gå nu.

Pusss
2010-02-07 | 19:04:43

I ♥ LDN


Hej hej!


FÖRLÅT för att jag inte har skrivit men jag har inte kunnat. Jetlagen vissnade bort för ett par dagar sen men de första dagarna var nog det värsta jag har upplevt i hela mitt liv. Ne, jetlag är inte häftigt nånstans.

Men jag är tillbaka och det är de som räknas, det viktiga just nu är att jag är lycklig och mina vänner, ni ska veta att jag är lyckligast.

Dagarna sen jag kom tillbaka har varit långa, fulla av jobb, skratt, dans och galna historier från de senaste 5 mån.

Jag har verkligen saknat det här. Gud vad jag älskar London. Folk frågar mig när jag kommer åka härifrån igen men jag tror att jag stannar här ett tag till. Ett par år.

Vad jag måste fokusera på nu är att hitta nånstans att bo. För att få mitt liv tillbaka till 100% så måste jag hitta en lägenhet. För om 11 dagar är jag hemlös igen, och jag vägrar bo på någons soffa eller på ett hostel. Jag SKA hitta nåt.
Är så trött på att prata med skumma typer på telefon eller mäklare som försöker lura på en något man inte ens vill ha.

Men det blir nog bra.

I fredags fick jag min första lön, runt 4000kr rakt i handen, jag kunde verkligen inte hålla mig, jag var tvungen. Jag var verkligen tvungen att köpa två par skor, en jacka, ett par klänningar och alla andra småsaker jag råkade köpa.
Ah, så glad att vara tillbaka.

Annars har det varit väldigt mycket fest, väldigt mycket prat om Australien, börjar faktiskt bli rätt trött på att hela tiden berätta om hur bra allt va.

Min lilla irländska man som jag lämnade bakom mig kan pilla sig där bak, ursäkta haha men..ja så vi ses inte alls. Eller jo det gör vi ju för han dejtar ju numera min kollega. Det är jättetrevligt verkligen! Men men, sånt som händer.

JA, allt är bra.

Jag längtar som en gris tills ni kommer hit, ska bli så fint att träffa er igen.

Färgade håret idag, mörkt rött blev det. Vet inte riktigt varför, men tyckte att det skulle matcha de nya skorna jag köpte. Dem är svarta boots i mocka, platå och hög klack. Jättesvårt att förklara hur dem ser ut, kanske lägger upp en bild sen.
Men dem är heta. Oj så heta. Och min jacka är också fin, svart och vit rutig. sånt där rutmönster. Lägger upp en bild på den med sen då. Kanske imorn.

Ok. M

Nu ska jag möta upp Emma för ett par drinkar och sen hemåt, lång jobbvecka igen.

Juste, sa jag att jag har blivit lite halvt befordrad? Och att jag har fått löneförhöjning? Yep. Jag kommer inte ihåg alla detaljer riktigt, för jag hade druckit en för mycket men det känns bra iaf.
Jag vet ju att jag kan.

Ne, nu måste jag gå men jag lovar att jag skriver imorn. Plus bilder.

PUSSSSSSSSSSSS