2009-11-17 | 08:46:56

trakig tisdag.


AAAAAAAAAAH.

va arg jag blir. ne jag blir inte arg bara jatteledsen. Dem javlarna pa jobbet har "glomt" att betala mig IGEN.
Det har ar andra veckan i rad som dem "glommer", dem sa att dem inte vet vad som har blivit fel och att dem ska kolla upp det. Fan jag har ju hyra att betala,..ah vad jag blir stressad av det har.
Var tvungen att lana $147 dollar av Gillian till hyra forra veckan och har knappt kopt mat de dagarna jag varit ledig. tur att vi far gratis mat o dricka pa jobbet annars skulle jag nog ramlat ihop vid det har laget.

Ah. Och fodelsedagsfirande kan vi ju glomma.

JAJA,

MEN inte bara trakiga nyheter, Jag och Emilia fick lagenheten vi kollade pa. eller rummet snarare. Sa vi kommer fa ett rum i en trea, $120/vecka, inga rakningar, ingen deposit..kan flytta nar vi vill. YEYE. Och hon som bor dar nu ar sa jakla cool och trevlig sa det kanns jattebra verkligen. ANTLIGEN. Sa vi flyttar pa sondag innan jobbet.
YEY! Sa lycklig. Hon har lovat att laga lasagne till mig pa tisdag, jag star for vinet och hon star for maten. Tycker jag later som en bra deal!

ja, sa allt ar bra forutom javlarna som inte har betalat mig an. Det kanns som att dem inte riktigt forstor att en backpacker inte badar i pengar och att jag faktistk kan fa problem om jag inte kan betala for mig. Fattar verkligen inte vad dem haller pa med.

nu ska vi kolla pa film. vadret ar ratt skit sa vi stannar nog bara inne igar.

2009-11-16 | 05:28:14

21årskris

Hej mina fina!
Sitter här och tänker på livet. Om någon för 3-4 år sen hade berättat för mig att "på din 21års dag kommer vara på andra sidan jorden" så hade jag bara skrattade högt och gått därifrån. Men nu på torsdag så är det ju faktiskt sant.

Jag kan inte förstå att jag blir 21...förstår inte var åren tog vägen.

Jag kommer fortfarande ihåg sommaren då jag skulle fylla 6år, när jag fick följa med mormor och morfar till Grekland och alla gamla tanter nöp mig i kinderna tills jag var alldeles blå, hur vi hyrde en stor bil utan AC och att jag alltid ramlade och skrapade upp knät för att trottoaren var så förbaskat ojämn.

Och första dagen i skolan, när man fick den där neongröna kepsen med en etta på och även fast alla treor kallade oss "ettagluttare" så var man ju ändå så stolt för att man börjat skolan och kunde skriva sitt namn, även fast man kanske skrev bokstäverna bakofram och i fel ordning ibland.

Eller när jag var 11 och vi flyttade till den stora lägenheten och jag dekorerade hela mitt rum i blått, allt skulle va blått, och blått blev det.

Och när jag var 14 och piercade näsan utan att fråga om lov först och var så nervös över att komma hem till middagen för jag trodde ni skulle bli rasande.

Och att min 18årsdag var hela 3 år sen, när jag fick dricka vin till maten utan att någon brydde sig och när jag fick min bil, fina pärlan.
När jag nervöst stod i kön till nattklubbarna på stureplan och kände mig så vuxen för att jag också fick visa leg, jag var en av "dem!

19 i barcelona, tapas och sangria följt med dans hela natten.
20 på skavsta flygplats och mormor och morfar överraskade mig med middag.
Och nu är jag 21.

Helt plötsligt blev jag vuxen, jag har flyttat från Stockholm och kommer förmodligen aldrig bosätta mig på svensk mark igen. Jag har varit självständig sen flera år tillbaka.
Men jag måste sluta rymma från konflikter och problem, jag har gjort det för många gånger nu, i för många år.
Jag är fri som en fågel, jag har inga lån och jag är inte bunden till några kontrakt, men ändå så är jag en fånge i mig själv och mitt problem med att binda mig till någon eller något.

När jag kommer tillbaka till London ska jag skärpa till mig och sluta fly när saker blir allvarliga.

Idag mår jag jättebra, jag och Emilia ska gå och kolla på ett rum i en lägenhet, hoppas det är fint för det blir mycket billigare så. Sen ska vi till jobbet.

Här är några av de 3miljarder bilder jag har härifrån:



Laura och Jess, båda är från england. Vi är påväg till stranden som ni kanske ser.


Gänget, Jag, Laura, Linnea, Emma och Gillian. svensk, engelsk, svensk, svensk och skotte.

vi åkte till Ikea förra veckan och tog med Gillian, 4 svenska tjejer och en skotte, haha gick som smort.

Påväg till stranden, här är jag blek om man jämför med hur brun jag är nu. :)



Första gången vi var på stranden.

Vi vann frågesporten här på hostlet och vann shots.  Alla är så goaa!!!


Nu dör min data.

Älskar er en massa,

puss

2009-11-14 | 01:53:08

BBQ

HAHA
Anna maria, haha jag ramlade nastan av stolen nar jag laste din kommentar. Men jag vet, jag ar och har alltid varit en bergochdalbana nar det kommer till vad jag vill och inte vill.

Det tar ett tag att anpassa sig pa andra sidan jorden bara...men nu ar det lugnt.
JAA, fattar inte varfor jag fortsatter branna mig nar jag smorjer in mig med 30+.

Sjukt.

Aja, nu har jag ett dilemma...gratis grillfest pa hostlet eller ner till stranden och bada? Borjar jobba kl 7 ikvall.

Hejj daaaaaa.
Alskar er.
2009-11-10 | 14:50:11

beachparty.


hej hej!

har precis kommit hem fran jobbet,...jobbade fran 2-10, men jag hade 1 timme rast da jag gick ner till stranden..och sjalvklart satt ALLA fran hostlet dar och drack ol, badade lyssna pa musik och bara levde livet.
Kandes lite surt att jag var tvungen att jobba men efter en ol sa kandes det genast fantastiskt igen.

De senaste dagarna har jag bara jobbat pa kvallarna mest och pa dagarna legat pa stranden, badat, solat, brant mig, druckit ol och bara njutit av livet.

Forlat mamma om jag var kort pa telefon och inte kunde gora ett val bara sadar men vi var runt 10 pers som var ute och kakade middag och jag hade precis fatt in min mat o att bara gora ett sant val som kommer andra mitt liv foralltid gar liksom inte att gora over en forratt bara sadar.
Ber om ursakt for att jag har oroat och stressat och gjort en situation over det hela men jag kanner att jag inte ar redo att gora det valet an.
Jag alskar london och allt jag har dar men jag kan inte ge upp det har. hade jag gett upp barcelona hade jag aldrig akt till London, hade jag gett upp London (som jag sa manga ganger hade lust att gora) sa hade jag inte hamnat har.
jag tar all hjalp jag kan fa , aven fast jag har svart att ta emot hjalp, men jag tror att det gick mig lite over huvet den dagen jag ringde hem och nastan grat for att jag inte ville vara har.

Men nu kanns det liksom lite battre, pa natt satt. jag vet inte om det ar solen och varmen eller bara for att det kanns som att jag redan har blivit bortglomd i london och inte har nagot att komma tillbaka till, nagonstans, vart jag an vander mig. Ibland kanns det som att jag inte ens kan komma tillbaka till sverige en vacker dag , aven om jag ens skulle vilja. Inte for att jag vill, jag kanner att jag inte hor hemma dar..men iaf..nog skitsnack.

imorgon mina kara, ska vi aka till IKEA! VI SKA HANDLA KAVIAR. AH, alla svenska tjejerna (vi ar 5st) har gatt och suktat efter kaviar i nu 5 veckor och vi dor snart. och sa ska vi handla osthyvel for nu river vi osten om vi vill ha en ostsmorgas och pa nat satt smakar det inte lika bra om man river istallet for att hyvla.
Sen ska vi ga ner til stranden, de ska tydligen bli 34 grader imorn sa jag och emila ska tavla om vem som kan bli svart forst. jag ska kopa sololja med hog solskyddsfaktor och bara fritera garnet imorn. jag ska vinna.
Har redan brant mig over hela kroppen och da anvande jag 30+. Alla vet att jag itne branner mig sa latt, alltsa kanske om jag anvander 8 men fan inte trettio, De senaste dagarna har det varit helt sjukt varmt. tom. turkiets varmebolja nar vi var dar var INGENTING jamfort med det har. Det branner faktistk pa huden sa att gor ont bara man gar ut. och nu ar det bara var annu.

Jaa, sa de mesta jag har gjort ar bara tagit det lugnt och tagit var dag som den kommit...hade ett stort brollopp pa jobbet, dem hade hyrt hela restaurangen och bruden var jattefin och de basta av allt var att det var jattemycket margarita-mix kvar och massa vinflaskor kvar efterat som dem inte drack upp sa da fick vi det..vi satt hela natten+morgonen efter ute pa balkongen pa jobbet och drack o skratta o bara hade hur kul som helst.
vi stannar alltid kvar efter jobbet och tar ett par ol, alskar att titta pa klockan o se att den ar 3 pa morgonen och inse att man bara sitter i en liten klanning och nastan svettas, med en kall ol i handen med folk man verkligen tycker om.

Jag har ocksa bestamt mig for att bara ata vegetariskt from. nu..har forsokt att ata kyckling o fisk som jag vanligen ater men min mage klarar inte av det..receptionisten pa hostlet sa att det kan ju vara for att magen inte ar van vid de bakterierna de har har och de kan va darfor men jag har verkligen inte matt bra och jag jobbar ju pa en vegetarisk restaruang  och ater bara vegetarisk nufortiden och mar jattebra verkligen. Sa jag ska forsoka halla mig till de nu. har ju inte gillat kott och sant specielt mycket iaf.

Jaa, det ar nog de mesta av intresse som har hant sen jag skrev sist.

OCH, nan av tjejerna i rummet satter pa AC pa 17 grader VARJE kvall och jag vaknar varje morgon av att jag hostar och det ar svinkallt. Dem fattar liksom inte att man inte mar bra av att sova i 17 och sen ga ut i 30 grader. Puckon. Men 9 mot 1, man kan ine alltid ffa som man vill.

So jag skrev tidigare, forlot mamma o pappa for all stress om biljetter men idag kanner jag att jag ar inte redo att ta det beslutet an. jag kommer bara angra det.
Men tack sa  hemskt mycket for all hjalp o de timmar ni spenderat pa att kolla biljetter at mig. Jag kommer inte stanna har for evigt men att aka hem om en manad ar alldeles for tidigt.

Hoppas ni forstar.

 jag onskar att jag kunde ta med er alla till stranden imorn, dricka kall ol i solen och bara leva livet.
Jag alskar er mest av allt.
Saknar er mer an nagonsin.

Puss



2009-11-06 | 07:24:58

normal.


Hej hej!

Hur mar ni?

jag mar bra, eller jagh borjar fa panik av att bo pa det har hostlet. Visst ar det kul vissa dagar men eftersom man jobbar och forsoker ha ett nagorlunda normalt liv sa gar det inte att vakna varje natt/tidig morgon for att folk i samma rum som en inte bryr sig alls om de vacker eller stor de andra.

Plus att jag hatar nar folk ror mina saker..uhh. vill ha mina saker ifred liksom.

MEN, jag kanske, bara kanske ska flytta in i ett hus pa sondag. Det ar mycket billigare och da far jag komma harifran lite. Vara ifred ett tag liksom.

Sen sa har jag borjat kolla pa en biljett hem, som jag har sagt till de andra tjejerna sa alskar jag det har men just nu var det liksom inte helt enkelt ratt tillfalle for mig att vara har.
Jag saknar mitt liv liksom. har sa har man inget liv. overhuvudtaget.

Idag gick jag och en tjej som heter frida ner til stranden och promenerade lite, vi pratade om att vi alla tjejer ska hyra en bil snart och aka runt lite. Men vi kan liksom inte riktigt bestamma en massa, det ska ju vara upp till de som ska kora.inte de som sitter bak.

Jobbar ikvall o imorn, men pa sondag ar jag ledig da ska vi aka o bada pa en strand en bit utanfor stan som ska vara fin.

Annars ar allt bra. :)

alskar er.
pusss
2009-11-02 | 01:25:41

ghosts.



Hallo hallo!

Sitter och dricker en kopp te, nar fan borjade jag dricka te?? Oh. vet inte vad som pagar med mig dessa dar. Stor forvirring i mitt lilla huvud kan jag ju tala om.

Jag vet varken upp eller ner.
Jag vet inte om jag ska aka hem inom snar framtid, eller om jag ska forsoka gora det har iaf.
Men det ar sa jobbigt att halla tararna bort ett par ganger om dagen, vet inte varfor jag har gatt och blivit sa kanslosam helt plotsligt de senaste dagarna.

Kanske for att jag saknar min basta van, att sitta mittemot henne i var sang, dela pa en flaska rott, kedjeroka och bara snacka skit tills vi bada somnar, att inte behova vara likadan, tycka samma saker eller gora vad hon gor. Jag saknar att ha nagon nara, att fa en kram nar det kanns jobbigt, att alltid ha miljoner saker att gora varje dag. Att vara omringad med manniskor som jag har valt att vara vanner med, jag ar trott pa att alltid behova umgas med manniskor bara for att vi maste, inte for att vi vill, for att vi bor tillsammans. Att alltid bara vara en av 20,30,40 istallet for att bara fa vara mig sjalv.
Jag tror det hade varit sa himla mycket lattare om jag inte hade gjort det har sjalv.

Jag ska borja kolla pa biljetter, det lutar at borjan av december. Jag klarar inte av det har langre. Jag alskar det, men jag kan inte.

Jag har borjat fa betalt fran det andra jobbet nu, sa imorn ska jag saga upp mig fran det forsta(svartjobbet)..jag alskar verkligen dar jag jobbar nu, vegetariska restaurangen. Alla ar sa roliga och asballa verkligen..Plus att det ar verkligen helt underbar mat.MMMM.kaninmat.

Mormor, hoppas du fick en underbar fodelsedag! Vi far fira den en gang till nar jag kommer tillbaka till Sverige nasta gang!

Alskar er alla.