2009-07-31 | 16:20:03

spin the bottle.


haloj!

vilken dag, puuuhh, jag är helt slut. folk skrek på oss, vi skrek tillbaka, folk blev utslängda lite hit och dit..och jag menar...klockan är bara 3. 9 timmar kvar av detta helvete..nee så farligt är det inte men tex.

En tjej stod och viftade med armen och knäppte med fingrarna medans jag serverade en stor grupp, vilket givetvis tar lite tid. Sen börjar hon skrika att jag måste servera henne nu för hon väntar faktiskt. Och jag tappar kontrollen helt o hållet, så jag släppte allt jag höll, gick fram till henne och frågade henne hur fan jag kan servera henne samtidigt som jag serverar dem andra, och att jag bryr mig inte för fem öre om hon väntat länge för jag MÅSTE inte servera henne om jag inte vill.
Efter ett tag så serverade jag henne iaf, och hon beställde en cola, och det är någon här på jobbet som skakar colaflaskorna och självklart så fick jag en halvliter cola över  hela mig...och kvinnán börjar asgarva och säger att det är rätt åt mig.
Så då slängde jag ut henne.
Så himla oförskämd. Jag menar, vi tvingar ingen att komma till vår pub, vårt motta är passar det inte så gå nån annanstans istället för att slösa vår tid med era otrevliga kommentarer.  Åhh, va arg jag blir.

Igår efter stängning stannade vi kvar här på jobbet och lekte snurra flaskan(utan pussar och kramar givetivs) och drack lite Gin&tonic och åt ost o kex. Vid halv 4 tiden somnade jag nästan i soffan och bestämde mig för att gå hem och sova istället. Känns bäst att vakna upp hemma faktiskt.

(, kolla det ser ut som jag skelar. gör jag det ofta? hmm...måste kolla upp detta)

OCH,  idag är det ju fredag, BIG NIGHT OUT! yey. Har kameran med mig så ska försöka att ta ett par kort. Det var länge sen.

Ohhoo.

Mätt, ska gå och dricka lite kaffe.

Älskar er.
Pusss
2009-07-30 | 22:36:59

SHUNT!

Först och främst, Mormor och morfar! Jag har visst skrivit till er på Skype..Men skriver det igen här. Huset ser rätt gammalt typiskt engelskt ut, ligger precis ovanför tunnelbanestationen så det är väl kanske det ända negativa. Men annars så ligger det ju bra till. Såg okej ut. Jag skulle kunna bo där men jag har ju inte så höga krav direkt. Men det såg inte hemskt ut.

Igår gick jag ut iaf, mötte upp med Jarrod och hans vän och några stammisar från puben och gick till nattklubben Shunt som ligger under London Bridge station. Så jäkla häftig klubb, det går inte att beskriva hur det ser ut eller hur det är därinne. Det är som en stor labyrint, med små gångar och valv..det är till för modern konst utställningar och uppträdanden samtidigt som det är en klubb.



Det är nog en av de häftigaste klubbarna jag sett i mitt liv, men jag älskar ju iofs allt som är lite halvudda så det är ju inte så konstigt. På lördag har dem 50års fest för klubben och jag blev inbjuden så jag ska försöka ta mig dit. Problemet är dock att jag är också inbjuden på 20års/avksedsfest hos Emily, en tjej jag jobbade med förr OCH jag sa att jag kanske skulle möta upp med Kristina och Dave på hennes resturang OCH det är rockkväll här på jobbet som jag gärna vill se...jag är så förbaskat duktig på att dubbelboka. Det är hemskt.

Imorn ska vi alla till Koko, ni vet nattklubben vi alltid gick till förr. En tjej som jobbade här på puben förut är med i ett band och dem ska spela där imorn. Fatta hur stort det är, jag menar hur många stora band och artister har spelat där och så ska dem göra det.
Så ännu en fullspäckad helg. me gusta!!!

jag är jättesugen på Gin&Tonic. mums.

puss älskar er
2009-07-29 | 16:38:16

cakeparty!


Försov mig till jobbet idag, kom 20 minuter försent men sprang in i min chef Phoebe på vägen som också hade försovit sig..så jag valde en bra dag.hehe.

Vi hade lite tråkigt och var lite sugna på tårta så hon gick iväg till marknaden och köpte en vaniljcheesecake och en choklad&hallonmoussetårta. Plus massa choklad och caffeelatte. Tårtparty!

Igår kollade vi på det där programmet Deal or no Deal här på jobbet..en tjej vann £75000 (ca 1 miljon kr) och jag fick tårar i ögonen, det är inte så att jag är speciellt känslig eller har mycket hormoner som flödar men jag blev bara så förjäkla förbannad för att jag aldrig vinner något. Riktigt arg. Kul för kvinnan med miljonen men jag då?

Ikväll blir det kanske utgång..får se hur jag känner mig efter jobbet.

Nu ska jag sminka mig, hann inte riktigt med sånt lyx imorse.

pusspuss
2009-07-28 | 16:34:19

I'm your biggest fan, I follow you until you love me.


Halohalo!

Internet här på jobbet krånglar varje gång det regnar så har varit lite svårt att uppdatera då det har regnat konstant den senaste veckan.

Men, min helg var hur bra som helst, en av de bättre helgerna på flera veckor. Började på fredagen med massa dricka på jobbet med stammisarna, sen gick vi vidare och några 34-åriga män i kostym försökte dricka mig under bordet, men ICKE haha, jag drack dem under bordet istället och en av dem bokstavligt talat ramlade in i en taxi vid 3tiden och jag vinglade liteee hem. Jag är bäst!

På lördagen gick vi på BeachParty på Themsen...ja ni vet floden. Pga tidvattnet så hade det formats en strand där dem hade DJ hela natten. Det var förjäkla intressant att festa sådär under stjärnorna, men musiken var inte den bästa..bara massa ghettohiphop blahahaj. Men vi hade kul. Sen åt vi kebab.


På söndagen var det min chefs födelsedagsfest här på jobbet så alla stammisarna och vi som jobbar åt tårta och lyssnade på rockband som vi hade hyrt in som spelade hela kvällen. Sjukt bra band och jag hade så himla kul, vi spelade massa gamla sällskapsspel, skrattade så att jag hade ont i magen dagen efter. Drack kanske lite väl mycket också. Men hej, är det födelsedagsfest så va spelar de för roll. Sen gick vi vidare till en bar nerpå gatan och drack lite till och sen vid 3 bokstavligen talat föll jag i sängen, fullt påklädd med smink och hela köret.  3 dagars festande, full och bakfull. Vaknade upp på morgonen och hade åldrats 20år. haha.

Tatueringen mår bra, den har läkt mycket fint och har fått så otroligt många snälla saker sagt om den. Jag älskar den fortfarande.

Jag och Daniel bråkade på telefon igår. Trodde aldrig att det skulle va såhär jobbigt att ha ett långdistansförhållande. Jag menar, ett vanligt förhållande är ju jäkla jobbigt..man bråkar..slåss lite och sen är allt bra men nu kan jag inte ens slå till han om jag blir arg liksom.

Nåja. allt är bra nu iaf..."BARA" 70 dagar kvar.
Måste ha en stor kaffe. NU.

puspus
älskar er
2009-07-21 | 16:38:05

Everything looks perfect from far away.

halojj!

har haft en rätt fullspäckad helg, vilket är rätt ovanligt. haha, men jag gillar ju när det alltid händer saker. Fredagen blev galen med en fest som aldrig slutade så vi sov över på jobbet för de flesta av oss skulle ändå jobba tidigt på lördagen.

Vi vaknade upp fortfarande fulla och mådde skit så det ända vettiga var att börja dricka efter lunchtid. Min chef är skön, han tyckte de var en bra ide.

Söndagen hade jag ledig men på kvällen gick jag tillbaka till jobbet för vi hade ett live JazzBand som spelade, jag gillar verkligen inte jazz, haha men det var trevligt. Jag och några nyfunna vänner satt och bara chillade.
Det är två svenska tjejer och en tjej från Nya Zeeland. Vi alla jobbar på pubar ägda av samma chef så det var så vi lärde känna varann.
Så på Lördag ska jag och Jarrod på grillparty hemma hos de två svenska tjejerna, det ska verkligen bli skitkul. Träffa massa nytt folk och det var så länge sen jag var på hemmafest. 

Jag saknar min man... Saknar han så förbaskat mycket.

Jag blev positivt överaskad när jag räknade ut hurmycket jag hade sparat undan till Australien...så igår ville jag ge mig själv en liten belöning för att jag varit så duktig..
såå...haha..mamma o pappa, mormor och morfar. ...hhaha



Jag älskar den. Det gjorde inte alls ont och tatueraren blev förvånad när jag sa att det var min första för jag såg inte ett dugg nervös eller rädd ut. Seriöst, det gör fan ondare att vaxa benen, eller tom. noppa ögonbrynen. Det kändes lite när han gick över benet men annars...PFFFT. MER MER MER! haha. Den kostade 60 pund så det är väl runt 800kr. Men det vart det definitift värt. Jag älskar den. Kan inte sluta kolla på den.

Den betyder mycket för mig, Texten är tagen från min absoluta favorit sång, har varit sen jag var 16. Den gör mig alltid så glad och den hjälpte mig igenom många av dem grå dagar jag haft genom åren. Speciellt hela "adde perioden" och tiden efter det. Den hjälper mig varje dag. Samtidigt så är det så sant "Everything looks perfect from far away"..har lärt mig det väl nu när jag är ute och reser...det spelar i stort sett ingen roll vad du berättar för folk eller vice versa, innan du lär känna någon riktigt väl så framställer man sig alltid sig själv och sitt liv liiiiiite bättre än vad det egentligen är.
Det är iaf så jag har förstått det som. Jag gör alltid det, inte skryter men man tar ju alltid godbitarna först liksom.

Som sagt, jag älskar den. Och kommer göra för resten av mitt liv. Många tycker att den har en negativ klang i det hela men för mig är det bara 100% positivetet och lycka.
 

77 dagar kvar till Aus..GOD. Tiden går så långsamt. 

Älskar er.

Puss
2009-07-17 | 15:37:03

hypnotic pshycotic.


hej hej!

Gud jag dör, ah. Så mycket folk, så många hungriga människor. Har sprungt runt och lekt servitris i tre timmar nu och jag har fått 50 öre i dricks. Snåla jävla engelsmän. dumma ekonomikris. Jag förtjänar bättre än det här.

Nja, men jag har verkligen jobbar arslet av mig de senaste dagarna, och oftast så får man ju inte ett skit för att man gör det men igår så sa fick jag himla bra beröm från mina chefer, feeels gooood!

Jobbar 12-12 imorn också vilket betyder att jag missar att säga adjökens till Emma...får se om jag följer med dem ut ikväll istället...beror på om jag får betalt idag eller ej. Phoebe glömde att skicka iväg lönerna igår så hon vet inte om hon kan betala oss idag eller imorn. Det är ju verkligen himla smart.

Nu måste jag gå och köpa mig en kaffe och sätta mig nånstans och koppla av en stund, annars kommer jag få magsår snart känner jag. Har varit så stressigt på jobbet senaste dagarna, men det är helt underbart egentligen för dagarna bara svischar förbi!

ha en fin helg, jag skriver imorn också!!!!!!!

Älskar er!

Puss
2009-07-16 | 17:07:09

dem tog emot mig som ett spännande virus.


Haha, juste..måste bara skriva om översättningsgrejen jag fixade. Det är ju ett skämt vilken dålig översättning det blir. Så många gånger Daniel har använt den och frågat ut mig om saker som blir totalt omvridet och fel. Haha.

Så, Baby if u read this, wich I hope u do..sorry for the bad translationthingie. Cant do better than that.. Cant really sit here and translate by my self..anyway. Love u!

Nu ska jag tillbaka till jobbet, åh. Igår var den värsta dagen på länge.. Alla var så himla otrevliga, folk skrek riktigt fula saker åt mig bara för att jag inte har 8 armar till att servera alla på samma gång.

Och jag som bartender serverar vem jag vill och passar det inte så kan jag slänga ut personen i fråga.. Vilket jag gjorde. Jag slängde ut runt 10 gräsligt fulla och otrevliga män plus en kvinna som kallade mig "inkompetent nolla" ...trodde hon seriöst att det skulle hjälpa henne bli serverad snabbare??...Uhh. Men jag fick 20 pund i dricks..vilket var skumt.

Jag gillar mitt jobb. he he..MOHAHAH.


Jag har gått ner 2.5 kilo. Vilket också är väldigt skumt. Kan ju vara nerdraget intag av mat som gjort sitt...nåja. YEY!

Måste gå NU.

Älskar er.
2009-07-16 | 16:43:07

du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Helluuu! Börjar med att svara på kommentaren från igår, vet icke vem som skrev..men..

I början efter Daniel åkte tillbaka till Aus så kände jag mig otroligt ensam de dagarna jag var ledig, då jag är en väldigt social person och älskar att ha människor och saker runt omkring mig som händer hela tiden.

Men nu börjar jag bli van vid att klara mig själv till 100% varje dag och Jaa, jag känner mig faktiskt väldigt vuxen vissa dagar...även fast jag ibland önskar att jag var 14 år igen och kunde skylla ifrån mig och inte behövde göra vissa saker.

Fast allt känns mycket bättre nu, även fast jag inte gör så mycket saker längre så vet jag att när jag väl är där på stranden i Aus, springer ifrån en krokodil som försöker äta upp mig och försöker undvika alla andra dödliga djur så vet jag att det kommer vara mer än värt det.

Det lär nog inte hända så mycket idag men imorn ska vi från jobbet ut och ta ett par öl, och på lördag ska jag träffa Emma och Ida och vi ska laga mat och bara ta det lugnt deras sista kväll i London.

Jag har en bra känsla i magen idag..jag tror jag är kär. Jävla långdistansförhållande.

Snart så!!!!
Älskar er!!!!!
2009-07-15 | 16:42:38

a kiss with a fist is better then none.


Halojj!


Ville bara skriva lite snabbt att datorn fungerar som den ska igen...jag tror den ständigt har nåt litet virus..kanske den har fått denna svin-influensan? Stackars baby.

Men datorsnille som jag är så fixade jag problemet och nu är den lika bra som den är rosa.

allt är bra.jag har lugnat ner mig ordentligt de senaste dagarna och försökt att inte bry mig alls ifall jag inte gör något eller ej. så hela helgen spenderades med långa promenader och ligga och lata mig i sängen framför TVn,
jag har städat och tvättat varje dag, TVÄTTAT FÖNSTERNA och tvättat heltäckninsmattan(jag låg på alla fyra och skrubbade) dumma engelsmän..så jävla opraktiskt.
och sytt in/upp en massa kläder som är förstora..
åhh gud..

haha jag har så mycket tid över.

Ännu inge tecken på ifall jag ska bli utslängd eller ej. Men det känns bra.

Jag försöker logga in på Skype men det vill inte funka...Hoppas ALLA ni där hemma har det bra iaf. Det har jag..även då det alltid finns problem som måste lösas..men man kan inte ha allting..

På söndag lämnar Emma och Ida London och åker hem till Finland igen..Iines har redan åkt...så de som är kvar nu av de som brukade umgås är Jag, Kristina, Dave och Nicole. Vilket är himla himla tråkigt. för jag umgås ju knappt med nån av dem längre.

Daves födelsedag igår, grattis på han! Gammal man...Jag och Emma gick hem till mig och drack öl och målade naglarna.. haha värsta tjejkvällen.

nu rinner tiden iväg här.

Saknar er alla jättemycket. Önskar många gånger att jag fortfarande satt hos mormor och morfar och grillade i trädgården med er alla.

PUSS, älskar er! min nya idol. så förjäkla bra. vilka texter.
2009-07-11 | 18:48:37

tears like diamonds.


Haloo!

Var dag är i stort sett lika den andra. Vilket är jävligt tråkigt ibland. Visst är rutiner bra men när mitt liv endast går på rutin så börjar jag tillslut klättra på väggarna.

Jag längtar så förbaskat mycket till Australien, det är väl runt 80 dagar kvar nu.  

Daniel är så himla söt och har gått och köpt en körkortsbok till mig.
Tydligen så behöver jag bara läsa igenom den, göra ett prov på datorn och sen har jag ett tillfälligt körkort som automatiskt blir ett giltigt körkort efter ett par månader. Han sa att han vägrade köra runt mig var jag än skulle. ...Hmm. Han har ju inte sett mig köra..det finns ju en andledning till varför jag inte har körkort...

Jag vill ut och dansa, jag vill ut i dimman igen...skratta, dansa le och skrika av lycka mitt på dansgolvet. Vad hände?

Allt jag önskar och tänker på just nu är att lämna London.Det är hemskt men jag är klar här..iaf för nu. Jag är bara arg och ledsen för det mesta. Jag är fast här..jag gillar inte att inte kunna ha kontroll över situationen. Skulle helst bara vilja lämna det här nu.

Nån städade badrummet igår..ser väldigt fräscht ut. Jag har fortfarande inte lyft ett finger för att förhindra den här vräkningen, jag får väl bo på jobbet eller nåt. Jag tänker INTE torka upp efter att någon har kissat på hela toagolvet. Jag gör det bara inte. Då är jag hellre hemlös..

Nu ska jag dricka lite med jobbarkompisarna och sen hem och göra ingenting.

Woo. Lördag!

Puss älskar er!!!!!
2009-07-10 | 16:14:07

im lucky.

Halå!

De senaste dagarna har det verkligen hänt mycket på en och samma gång så jag har inte riktigt kännt för att blogga överhuvudtaget, det skulle bara blivit fel då.

Bla, så kanske jag och de jag bor med blir vräkta om en vecka, pga att huset aldrig städas och att både toaletten och köket är så snuskiga att ingen vill använda dem. 
Men jag skiter fullständigt i om han vräker mig, jag har inte ens använt köket, går knappt på toa för att det altid är kiss överallt och duschar bara när jag verkligen måste.  Jag tänker ICKE städa upp någon annans skit. Då är jag hellre hemlös.

Så det känns ju inte riktigt bra direkt...Sen så skär dem ner på mina timmar varenda dag här på jobbet vilket gör mig så himla förbannad.  Och helgjobb finns inga.

Och lite andra smågrejer men jag orkar inte förklara riktigt...

Men igår så mötte jag upp Kristina på Oxford Street för vi skulle käka middag, vi hittade en jättemysig italiensk resturang med uteservering..så skönt att man kan sitta ute och äta. Det börjades med en flaska rött och vi diskuterade bröllop, graviditeter och arroganta Australienska män..vilket kändes jävligt konstigt men med det är väl inte så jättekonstigt egentligen? Jag menar... allt det där kommer ju hända en vacker dag...

En till flaska och ännu mer prat..haha vi borde ha spelat in vår konversation...det sista jag minns är att vi pratade konst...sen tog vi en taxi till nattbussen för att vi inte orkade gå.
Oj oj.

Vi borde definitift göra sånt fler gånger..inte bara en gång i halvåret som det har varit den senaste tiden.

Vi har ju, sedan vi var 5år bestämt att vi alltid ska bo tillsammans, eller iaf vara grannar, skaffa barn samtidigt och såna saker. Och jaa, det kanske skulle funka...haha.


2009-07-07 | 20:18:15

broke.


Jag blir sa arg, arg arg.

Har lust att somna och vakna upp som en tioaring och krypa upp i mammas famn och grata en skvatt.

AHH, va arg jag blir. 

Dem drar ner pa mina timmar sa mycket att jag knappt kan betala hyran. Hur kan dem gora nat sant?

Varfor kan inte livet vara lika bra som det var for ett par manader sen?

Istallet for att vara ute och dansa i dimman sa sitter jag ensam hemma, i ett rum jag knappt kan betala for, utan kak och toapapper som jag snott fran jobbet for jag har inte ens rad att kopa det sjalv jag har inte rad att ta mig nanstans sa jag kan inte traffa nan... Jag har en enkelbiljett till australien...OM tre manader. Om dem ens later mig komma in i landet.

FAN.  det finns inga jobb kvar. Hur kunde en av varldens storsta stader sjunka sa har lagt ekonomiskt?

Annars ar livet fantastiskt.

jag vet inte vad jag ska gora....

forlat for ett valdigt negativt inlagg.
jag ar bara sa otroligt radd.
2009-07-07 | 16:02:54

mjau.


hej mina små våfflor.

Har precis ätit min sallad, har satt mig själv på en diet just nu inför Aus...kaffe, cigg och sallad. Och lite alkoholhaltig dryck nån gång ibland också...såklart.
Men en sallad oavsett innehåll är ju alltid en förbaskad sallad. Känner mig lagom mätt.

Ikväll ska jag möta upp med Emma, vi ska till en studentpub i Kings Cross som heter The Rocket, billig öl och massa män. Ska försöka hitta en riktigt man åt henne..tror hon skulle behöva det.

Jag är jättearg på mitt jobb för dem ger mig inte nog timmar, så jag ska ringa ett annat jobb idag som bara är på lördagar 7-16. Det är ett Cafe i Notting Hill så det kan nog vara nice.

Känns bara så dumt att ha två jobb.

Igår när jag promenarade hem så körde en bil  sakta förbi mig och blinkade med helljuset, jag trodde han var i nöd av nått slag och ville ha hjälp, sen stack han ut huvudet och börja låta som en katt och säga "hey sexy girl, wanna come with mee?"
Vad tror denna människa egentligen? Att jag utan tvekan ska hoppa in i hans bil? Tror han att tjejer tycker det är attraktivt med kattljud?

Dumma människor.

Nu måste jag tillbaka till min plikt här i livet.

Servera fulla män öl..

Puss o Mjau!

2009-07-06 | 19:14:54

jag stack!


Halo!

Ville bara säga hej hej. Ska försöka skriva så ofta jag kan. Saknar er alla jättemycket.
Den senaste tiden har jag verkligen insett att London är inte är staden för mig, visst jag älskar livet här men det går liksom inte ihop ekonomiskt.


kolla vad blond jag har blivit, både mentalt och utseendemässigt. fast det ser gult ut pga ljuset.

Plus att jag nog fick för mycket av det goda när jag var hemma i Sverige, vännerna och familjen. Saknar Daniel otroligt mycket också. Han bor lite för långt bort tycker jag. Men nu är det bara 92 dagar kvar till jag åker dit, tänker på hur det kommer bli varje dag.

Men sen har jag också tänkt på hur livet kommer bli efter Aus/Asien resan..Jág tror jag kommer flytta tillbaka till Sverige och försöka starta ett nytt liv där, men hur blir det då med Daniel?..

Uhh. Långdistansförhållande...Men vi kommer klara det. Det måste vi. Han är så söt.

Älskar er.

Puss