2009-12-27 | 01:31:39

ingen julig jul.


Hallooo!

Gud vilken Ojulig jul jag har haft. HAH, jag kom undan denna jul med. Ne men jag hade det jattebra verkligen. Borjade med jobb ett par timmar pa dagen, sa himla trakigt och deprimerande verkligen. Sen gick jag hem till Linnea, gjorde en stoooor skal med Sangria som blev sa himla god att jag nastan ramla av stolen av stolthet(inte for att jag hade druckigt for mycket av Sangrian, jag lovar)
At lite julmat, vilket betyder en aggsmorgas for min del, varfor ska det vara sa mycket kott overallt for? Kottkottkott.

Efter ett tag sa borjade folk fran hela varlden ramla in, kompisars kompisar och nar det var runt 80 pers i Linneas llilla lya tyckte jag lite synd om henne. Men det var kul, en kul jul. Forutom en jakla irlandare som fick for sig att spruta med brandslackaren over hela lagenheten sa ALLT och ALLA vara tackta av ett vitt puder, skitlaskigt och man kunde inte andas.

Sen pa juldagen akte jag hem till Emma dar hon och grabbarna hade grillfest, det var ocksa valdans roigt men inte juligt for fem ore.

Igar jobbade jag, valdans trott efter allt festande.

Imorn ska vi aka pa roadtrip igen, det ar var nya mandagsgrej.

FAN TIDEN TAR SLUT HR PA INTERNETCAFET>

ALSKAR ER ALLA>

hoppas ni hade den finaste vita julen nagansin.

PUUUUUUUUUUS
2009-12-22 | 09:45:22

Philip Island

Ahhh, jag hade skriviit sa himla langt om en massa fina saker men sen forsvann allt.

Ahhhh.

Men iaf, ni vet val redan vid det har laget att jag aker hem till London den 27 jan sa det ar val ingen nyhet. Fint vader bade idag och igar, akte ner till en o igar och kolla pa nar var van Anthony surfade och idag har vi legat pa stranden.

NU maste jag rusa. Ska forsoka skriva imorn ocksa.

God jul pa er alla.

Kanns sjukt att saga sa nar det ar 30 grader varmt.

PUSS
2009-12-09 | 08:34:01

stranden


HallO!

Vilken alldeles himla fin o mysig dag det har har varit. Vaknade id 12tiden och kollade ut genom fonstret och sag stralande sol. Slangde pa mig bikinin och packade ihop en liten strandvaska och borjade min 3mins promenad ner mot stranden med en nektarin i kaften. Alskar riktigt farska nektariner.

Sen lag jag dar ett bra tag och stekte och helt plotsligt kom min van Beth forbi fran ingenstans, skont med lite sallskap, inte kul att ligga och fritera sjalv.
Snackade massa skit, solade och badade. Faktistk itne sa farligt kallt i vattnet for att vara havet. Sen gick jag upp till jobbet och hamtade min dricks for veckan, snackade lite skit och bestamde med de andra att vi skulle ut pa ett par ol senare efter alla slutat jobbet.

Men det blir nog en ganska lugn kvall ikvall.

Iaf, har ar lite bilder.

Pa vardagsrumsgolvet i min lagenhet. Vi har inga mobler sa vi far alltid ligga ner pa golvet och vi ska kaka middag. Linnea, Emma och jag.

Detta varp a min fodelsedag, ute pa piren nar vi kollat pa pingvinerna, Laura, Emilia, Beth och jag.


Ocksa min fodelsedag, sitter nere pa stranden och dricker ol precis utanfor jobbet. Jobbet ar byggnaden uppe i hogra hornet. Dice, Brendon, Laura,Jag, Beth, Linnea o Emma

Pavag till stranden

Craig en kille fran jobbet och Emma

The Vineyard, stallet vi alltid hanger pa. Det ser iofs mycket trevligare ut nattetid. Av nan konstig anledning,


Jaapp, nu ska jag forbi affaren och kopa mig lite middag, sen hem o duscha o gora mig ordning. Satta mig pa balkongen med ett glas rott, en bra bok och se ut over solnedgangen.

Alskar er en massa. Mamma och pappa. Vi maste prata om min biljett hem snart. Jag har kollat pa datum.

PUSS PUSS

2009-12-08 | 08:45:00

I loved you first.


Det var en san dar dag, ni vet nar man vaknar och man vet att nat speciellt kommer handa, nagot som inte hander var dag.

Ett par minuter senare smsar Kristina och berattar att hon ar pa Regina Spektors konsert och att hon ringer mig snart. Skakandes satter jag mig upp, kokar en kopp kaffe och gar ut och satter mig pa balkongen, rullar en cigg och vantar. Tittar ut pa tradtopparna, hustaken och solen som ar pavag upp. Sluter ogonen och fantiserar mig bort, till en annan varld. Oppnar ogonen igen, fortfarande kvar har. Pa andra sidan jordklotet. I ett land lika stort som hela europa.

Tillslut ringer hon men det ar bara tyst...efter ett par sekunder av tystnad hor jag introt till Samson och da kunde jag inte halla nagon kansla inom mig. Allting rann ut och fargade mina kinder svarta fran gardagens gamla smink, jag tittade mig omkring, slot ogonen, oppnade igen och fick en klump i magen. Av oro, nervositet men ocksa misslyckande. 

Pa nagot satt kande jag mig narmare dig an nagonsin tidigare. Pa andra sidan jorden, sa langt ifran varandra. men anda pa samma konsert.
Jag vet inte om du horde att jag grat, men jag horde dig sjunga.
Jag horde skrik, lycka, kanslor och karlek.

Hela dagen gick jag runt och var deprimerad, jag grat pa jobbet for att jag saknar dig sa mycket. Jag saknar min basta van. Jag saknar det vi hade och jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till det igen.

Det far mig att grata, som ett litet barn. Jag onskar att vi kunde stanga in oss nagonstans, bara du och jag och ingen annan. For resten av livet. For du vet att jag alltid ar sa mycket battre nar du ar omkring.

Jag saknar dig, min van. Jag alskar dig.


2009-12-01 | 08:40:02

haloo


Hej mina fina!

har inte haft tillgang till internet de senaste veckorna sa det har inte haft nagon koll alls.

Ska forst beratta lite om min fodelsedag, trodde ju att den skulle bli hemsk men den var underbar. Innan jobbet gick jag ner till stranden, sola, bada och drack ol...men det blev snabbt alldeles for varmt men jag jobbade ju anda vid 2 sa det gjorde inget. Efter jobbet satte sig alla och drack lite ol och bara tog det lugnt, sen gick vi och kopte ol och gick ner till stranden utanfor jobbet och satte oss och lyssnade pa musik och bara tog det lugnt och njot av varmen, 30 grader kl 1 pa natten :)
Sen berattade Brendan, en av killarna pa jobbet att det fanns massa pinvinger ute pa piren 5 min bort, ingen trodde pa honom overhuvudtaget sa han drog med oss ut pa piren och darute pa stenarna satt sakert 20 pingviner, mini pingviner. AHH. Sa haftigt att se sadar ute i det vilda bara nagra min fran var jag jobbar.

Efter pingvinsightsingen sa gick vi till en bar/klubb som heter The Vineyard, dit gar vi alltid. jag gillar det, bara massa konstigt folk som ser ut som att dem inte har duschat pa ett par veckor men jag har ju alltid dragits till det lite udda sa det ar lugnt.
Traffade lite random folk och sen drog vi pa efterfest som varade till kl 7 pa morgonen, da tyckte jag att det var dags att sluta fira min fodelsedag, som borjade redan natten mellan ons-torsdag redan. Da fick jag en liten tarta av alla pa hostlet och gratis drinkar i hostelbaren.

Valdigt bra dag var det.

Annars gar allt bra, dem har borjat betala mig igen pa jobbet, som tur ar. Skit betalt men vad gor man. Jag trivs och jag tror dem trivs ratt bra med mig ocksa. Igar satt vi pa rasten och drack kaffe, kedjerokte och kollade pa solnedgangen som gick ut over hela havet framfor oss. Det var sa fint att jag hade lust att grata en skvatt. Men det gjorde jag inte naturligtvis.

Nu gar jag och Linnea bara runt och vantar pa att fa betalt. haha, vi far betalt kl 9 pa kvallen varje tisdag och klockan ar bara halv 7..kan inte ata middag innan jag far pengar namligen for jag har bara en dollar kvar pa kortet vilket ar runt 7 kr tror jag. men men.
Har varit ledig hela dagen idag och bara gatt och vantat pa att klockan ska sla 9 sa jag kan fa ata nagot.

Idag nar vi satt ner i solen sa kande man hur huden bara brande sonder efter bara nagra minuter. Kandes verkligen inte som att det ar forsta dec idag och att man borde sitta med en lussebulle, en lucka oppnad pa chokladkalender och mysa ner sig under en filt. Hoppas det ar fint imorn med for jag ar badsugen.

Ska forsoka skriva imorn ocksa, kanske ladda upp lite mer bilder. Anna maria har ju joinat Facebook sa hon ser ju manga av bilderna harifran.
Maste bli battre pa det.

Mormor&morfar, Mamma&Pappa, sjalvklart kommer jag tillbaka till London om det ar sa att ni kommer vara dar i februari.
Haha, ar det sa att det var darfor ni bokade sa att ni ska fa mig harifran snart eller?

Nee, allt ar bra. Lagenheten ar bra ocksa, stor mig lite pa hon som bodde dar innan. Lite besservisser men jag ar aldrig hemma iaf, alltid ute och springer pa stan eller hemma hos kompisar, jobbar eller ute pa en dejt. Jepp, jag har dejtat en kille ett par ganger. 24, aussie, spelar AFL(aus fotboll, typ rugby..), vi har mycket gemensamt och det ar skont att ha nan att fa en kram av nar det kanns jobbigt ibland faktiskt.

Oj oj vad jag ar hungrig, har inte atit sen igar pa jobbet. Sa jag foresten att jag har gatt over till bara vegetariskt? Min kropp klarar inte av att ata kott langre, vet inte varfor sa jag forsoker halla mig borta fran bade kyckling och fisk for sakerhetsskull. Har hort att det kan vara for att det ar inte samma bakterier i kottet som vad min kropp ar van viid men jag orkar inte ligga och ha magknip och skit varje gang jag atit. Sa bonorsallader, linssoppor och tofu ar nu mina basta vanner. 

Min kropp mar kanon, fast en grillad lax hade suttit fint.

Nee, nu maste jag sluta innan detta blir en hel bok. Vill bara att ni ska veta att jag alskar er alla. Det var sa harligt att hora bada Emma och Hampus rost pa telefonen i lordags, ni lat sa stora och som att ni madde bra. Saknar er jattemycket.
Saknar er alla jattemycket. Snart sa ses vi!!!! Sa fort jag har slutat vara forvirrad och tagit tag i mitt liv sa lovar jag att komma och halsa pa er.

PUSS