2009-08-26 | 16:32:33

lets do it again.


Hej mina kära!

ÅHm, imorn kommer ni! OHH! jag har nästan gjort ett schema för varje dag och alla små "aktiviteter" vi ska göra. haha. Nee men det kommer vara fullspäckat. Jag är riktigt nöjd med vad vi kommer ha för oss! 

Eftersom jag har berättat för ALLA på  jobbet och alla stammisarna om "my family from swiiiiden" så har jag lovat att komma in nån dag och visa upp er. 

Igår var det fotbollsmatch, Millwall-West Ham. De två lagen med de värsta huliganerna. Det är AIK gånger 100 kan jag lova. 
Så, Millwall ligger några kilometer härifrån och de skulle gå igenom London Bridge på vägen hem OCH hade arrangerat ett bråk på tågstationen kl 10. Så alla pubar i området var tvugna att stänga, för dem hade redan totaltförstört en pub i West Ham och en person hade blivit knivhuggen. 
Och det tycker ju ingen om. Så efter stängning gick vi till kära Southwark Tavernl, vår pub på hörnet där Davie jobbar och drack nån öl som var 9%. Jag var ju lite snurrig efter halva måste erkänna men den var faktikst god. 

Sen gick vi till det ända stället som var öppet vilket var en Kareokebar...men det var det värsta jag vart med om så vi klunkade en varsin Pint och ggick hem.

Nu måste jag gå igen. Men mormor och morfar och Tessi. Vi ses imorn. Ta bussen till Liverpool Street Station (förgudsskull INTE bussen till Liverpool!!!!!!!!!!!!)  så sitter jag där och väntar på er imorn vid 1tiden.

WOOOOOOOOO!

Puss

2009-08-25 | 16:24:32

vi pratar inte samma språk men vi förstår varandra ändå.


Jag har hittat ett nytt tidsfördriv, men det är en hemlighet.

Det är något som gör en sådär pirrigt glad, när hela magen känns full av färgglada fjärilar som flyger omkring och när man rodnar så att kinderna avslöjar alla ens känslor och blir på en sekund flickigt rosiga.

När man konstant går runt med ett fånigt flin som berättar för alla vad som pågår och när man bara har en tanke i huvudet.

När man sitter på bussen och känner igen doften av hans rakvatten och vet inte var man ska ta vägen.

Det är något som är FEL.

Jag vet att det finns en mening med allt som händer, kanske var detta menat att hända från första början..och att det aldrig skulle vara vi överhuvudtaget?

Förvirrad är dagens ord. Jag vet inte riktigt vad jag känner eller vill längre. Jag är bara så trött att bli illa behandlad när jag inte ens förtjänar det. Jag vet att jag kan vara förjäklig mot folk ibland men den här gången har jag inte gjort något fel alls.
Vi får se i Australien.

Men jag är lycklig iaf. Faktiskt riktigt lycklig.

Men som sagt, kan inte riktigt skriva hela sanningen här. 

SNART kommer mormor och morfar och tessi. YEYE.


Älskar er!

2009-08-24 | 16:36:02

wouldnt that be sweeet?


Hej hej!
Vilken helg det blev ändå. oj oj.  I lördags fick jag jobba över så istället för att sluta kl 8 så stängde jag, men det gjorde ingenting, massa ungt och allt för pretentiösa människor kom in och började dricka en massa tequila, det skrattade vi åt hela kvällen, dem var inte så fina i kanten längre efter den 5:e om man säger så.

Efteråt gick jag och Luke till puben på hörnet och hälsade på, det hela slutade med att jag hamnade med helt fel sällskap än vad jag egentligen skulle. Jag och chefen från puben, Michele hamnade nånstans och drack en himla massa shots och öl och gjorde narr av turister som dansade roligt. Tyckte inte alls om henne från början men vi hade skitkul faktiskt.

På söndagen tog jag en lååång promenad och sen tvättade jag alla mina kläder och städade lite. galet.

Ligger här i soffan, helt utslagen. Så tråkigt på jobbet och jag fick panik av att bara stå rakt upp och ner och inte göra nåt så jag fick nån städnoja och har skrubbat varenda cm av baren. Vilket intekommer göra nån skillnad för det kommer vara lika skitigt imorn igen.

Har inte mycket mer att skriva faktiskt....Mormor, vi pratar imorn kl.15.30 din tid. Ok!? :)

Kram



2009-08-22 | 16:53:32

Jen&Simonic

Eva&Hampe: Vad roligt att du tycker det jag skriver är roligt, många tycker att det mesta är skitsnack men allt jag skriver är så sant så sant. Det här är ju min dagbok! :) Träffade ett par svenskar som hade eran dialekt och då insåg jag att vi inte har träffats på evigheter. Senast var ju innan jag åkte hit. Så nästa gång jag är i Sverige ska tvinga nån att köra ner mig till Hova och hälsa på..och om ingen vill vara den lycklige att köra så får jag väl ta tåget. Massa kramar!

Mormor&Morfar:Strunta i alla papper Ryanair skickar, ni behöver inte ens läsa dem. Så länge ni har pass och det utskrivna bordingcardet så är det lugnt, flyg över pölen och, ta bussen till LIVERPOOL STREET STATION så möter jag er där. Jag kommer ha en lila/rosa/blå blommig klänning och ett stort fluffigt blont hår,Det går inte att missa mig.. Allt kommer gå bra mormor. Sen kan vi gå och dricka öl på nån mysig pub och ha en liten lunch..
Kram, snart ses vi igen!

Igår var nog den längsta dagen i mitt liv. Pga av den förevigt långa Cricketmatchen som alla är så fanatiskt intresserade av så var puben full av idioter. Hela dagen, hela kvällen. Vid femtiden kom hela  Australienska damlaget i rugby in och hade nån sorts fest, det hela slutade med ett lesbiskt hångelparty. Har nog aldrig sett så stora kvinnor i hela mitt liv.
Men dem såg ut att ha trevligt iaf.

Den australienska dialekten måste va den fulaste av alla engelska dialekter, dem låter så gnälliga, som om dem har jätteont i magen eller nåt.

Jag har inte fått nån brittisk dialekt alls, i början tyckte jag att min svensk-engelska vars pinsamm men nu är jag stolt över den,...det värsta är dock när nån frågar "jasså, så var i ryssland är du ifrån?"...dem personerna lever inte idag ska jag lova.. Inget emot ryssar, jag älskar rysk-engelsk dialekt. Men seriöst, Jag vill inte se rysk ut.

Igår efter stängning tittade vi förbi på hörnet och drack lite Gin innan hemgång, ville egentligen gå ut och jag orkade inte bege mig någonstans norr om floden.
En blev såklart 3 och efter den 4:e så gick vi vidare. Klockan 4 på morgongen blev vi utslängda och började vandra hemåt, stötte på en räv som kollade på mig med hunger i blicken och av någon anledning fick jag ur mig ett  "voff(som om det skulle hjälpa) och sprang därifrån.

Man får alltid dem smartaste ideerna när man är full.

Imorn är planen att gå till kyrkan.Bli inte alltför uppspelta nu, för jag ska dit på fest. I norr finns en kyrka som öppnar vid lunchtid och är öppen hela dagen som en nattklubb ungefär. Massa billigt dricka och dans och fest. Sen går man ut på riktigt.
Vi får se om jag går. har inte riktigt bestämt mig.

Jag och Simone har föresten döpt om Gin&Tonic till Jen&Simonic. haha så förjäkla bra. hah. Jag älskar det. Jag älskar det så mycket att jag skulle kunna tatuera in det nån stans. På ena skinkan "Jen&Simonic": AH! haha.


Nu måste jag gå tillbaka till jobbet, jag jobbar inte ens egentligen men jag är rätt snäll så jag ska "Självklart" Ångrar det stort idag.

Puss!
2009-08-20 | 16:24:42

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


Haloj!

Birgitta:
Jaa jag försökte få ett bra kort med webcam men kvaliten är riktigt dålig och jag vill ju inte riktigt gå runt och ta kort
på mig själv med riktiga kameran så jag får försöka lura i nån att ta kort på mig utan att det verkar alldeles för misstänkt!

Jag har inga planer för ikväll eller helgen, men vi får se vad som händer. Man vet ju aldrig. Jag är lite sugen på Gin&tonic så kanske ska jag föreslå för de andra om en liten Lock-In igen. Det är så himla roligt.

Den här lunchrasten har varit så himla ointressant, sallad till lunch, cricket på TV...fattar fortfarande inte nöjet i denna sport. 20 icke så manliga män som spelar någon form av brännboll, dock pågår en match i drygt en månad. Har ett litet dilemma också, Ska jag heja på England eller Australien, oavsett vad så kommer någon bli sårad. Hmm.

Annars är allt SUPER!. Som vanligt nu förtiden. jag njuter av varenda sekund av de 48 dagarna jag har kvar här i London. Visst kanske jag går ut ofta men jag har svinkul och träffar alltid så mycket nya vänner. Men jag anser mig själv alldeles för ung för att ha tråkigt. Varför sitta hemma framför TVn eller gå och lägga sig tidigt när det finns så mycket annat roligt man kan ha för sig? När jag har gjort ALLT annat som finns att göra på denna jord så ska jag med nöje lata mig i soffan med ostbågar på ena sidan av mig, fjärrkontrollen på magen och en man på min andra sida. Men inte nu.
Jag är här för att ha kul och jag har definitift lyckats med det!!!

Åh, Mormor, Morfar och Tessi. Snart är ni här.
Längtar så att jag spricker!!! Jag vill visa er allt!! Och visa upp er för alla! Stolt!


Puss på er!
2009-08-18 | 16:23:28

untrust us.


Haloj!

Kom tillbaka till jobbet imorse och verklige bubblade av glädje, har haft långledigt och denna helg har varit helt fantastisk. Har skrattat så mycket att mina magmuskler värker.. Det började ju som sagt med 50årsfesten på torsdagen.  Det var galet, vi dansade på bardisken, hade vattenkrig och drack och firade hela natten lång. Kom hem kl. 7 på morgonen efter en väldigt konstig efterfest.

På lördagen mötte jag upp med Kristina och Dave Hyde Park för en liten picnic, vi drack cider och åt kakor och pratade om livet.  Lite senare åkte jag till min pub och tog ett par öl med Luke och Simone, sen gick jag hem, korkade upp en flaska rött, tog en lång varm dusch och sen njöt jag av mitt eget sällskap hela kvällen. Fantastiskt!!

På söndagen mötte jag upp Simone igen i Covent Garden där vi hittade en urmysig liten italiensk resturang. Jag åt en skaldjurspasta som var helt underbar, haha efter en vinare kändes livet underbart och vi båda var jättesugna på en riktigt cocktail så vi gick till TGIF och drack Strawberrie Daquiris och Cosmopolitans och hade ett riktigt tjejjigt tjejsnack. Haha och helt plötsligt bestämde sig Simone för att det var min födelsedag så dem som jobbade där kom fram med ballonger och så fick jag en gratis drink och dem sjöng inte som tur va, haha.

Sen åkte vi till vår pub och mötte upp med Luke och Davie, måste erkänna att vi den här tidpunkten var jag inte ritkigt mig själv, jag var en vandrande cosmopolitan...så vad som hände efter detta fram till tiotiden vet jag inte.
Men runt tio gick vi vidare till puben bredvid och drack Sambucca och nån öl som var 9%. Diskussionerna vid den här tidpunkten var ju av det seriösaste laget. bara massa skitsnack.
Efteråt bestämde vi ju oss givetvis för att gå vidare till en bar nerför gatan...vid 4 tiden bestämde vi oss alla för att det var dags att gå hemåt. Men vi hade lite efterfest..haha.

Och igår gick jag på bio med Kristina, vi skulle egentligen "Coco before Chanel" men kristina ville inte vänta tills den började för hon skulle hem tidigt så vi såg "Ugly Truth".  skitrolig verkligen.
Sen när hon åkt hem så gick jag och shoppade lite. En kjol i svart siden och ett rosa linne. Ni ska se mig nu. Jag ser så jävla töntigt flickig ut..
Rosa linne, rosett i håret, min rosa laptop i knät, rosa ipoden på ena sidan och min rosa mobil på den andra.

Jag blekte håret igår igen och avslutade det hela med att ha i silverschampoo i i typ 20 min för att få bort det gula och resultatet blev så FÖRJÄVLA bra. haha.  mitt  hår ser varken färgat eller blekt ut, det ser helt naturligt ut.
SÅ nöjd. Jag har en så himla bra dag idag.. Jag har liksom lust att bara hoppa upp och ner och bara skratta. haha.

WOO!

Känner mig som den lyckligaste i världen. Föresten, jag har fått mitt Visum nu..allt är bra. Och på visumkontoret ska hjälpa mig få tillbaka min skatt jag betalat här i englad. Jag har tjänat £4000 sen april och skattat på dem. men om man tjänar mindre än £6400 från april-april så KAN man få tillbaka skatten. Och dem ska hjälpa mig med det. Sjysst!

Fick dessutom en klänning jag glömt bort att jag beställde förra veckan. Så himla söt.
Men den är finare i verkligheten.

Det märks att jag inte har skrivit på ett tag. hah jag bara slänger in information här åt er.

Efter jobbet ska jag nog stanna kvar ett tag, kanske smyga över till Davie och snacka lite med han. får se vad som händer. Slutar kl 9 så känns så tråkigt att bara gå hem och inte göra nånting.
2009-08-13 | 16:27:10

never know what could had happened.


gick inte ut igår, kände för att spara det tills ikväll och helgen istället.

Igår när jag gick hem så tog jag den "säkra" vägen , inte genom parken eller alla små genvägar jag hittat utan jag tog den välupplysta och alltid trafikerade vägen. När jag var 30m från min dörr så körde en bil förbi men backar genast tillbaka till mig och ur bilen hoppar två män som börjar ropa massa saker efter mig. Dem ville att jag skulle stanna och prata, hoppa in i bilen och följa med dem på fest. Jag blev livrädd och det första som hände var att jag automatiskt började skrika att dem skulle dra därifrån samtidigt som jag började halvspringa hemåt...men det räckte liksom inte och efter ett par sekunder så var en av männen framme och började dra i min arm..
Jag började skrika ännu mer på dem att han fan inte får röra mig och att han ska dra åt helvete och helt plötsligt så drog dem sig tillbaka och körde därifrån.
Helt chockad och gråtande mitt i natten. helt själv. En man kom fram till mig, förmodligen vad som skrämde iväg de andra. Men jag var fortfarande så jävla rädd att jag började skrika på honom också och sprang den korta biten hem. Låste dörren och satte mig i duschen och grät i säkert en timme.

Var så rädd hela natten att jag inte kunnat sova överhuvudtaget.

Jag vill inte göra er oroliga, allt är bra och inget hände. Men jag var tvungen att skriva av mig.

Tar taxi hem ikväll.

Har ett märke från när han tog tag i min arm.

Annars är alllt bra.

Älskar er.

Puss
2009-08-12 | 22:45:22

the worlds greatest.


Måste bara tacka min kära mor som gav mig den finaste komplimangen på länge. Hon skrev i inlägget under att "du klarar allt+lite till" och även fast det låter som något väldigt simpelt att säga så behövde jag den påminnelsen.

För jag har alltid tagit mig ur och igenom alla möjliga konstiga/farliga/dumma och omöjliga situationer och l´yckats lite till därefter. Men hade glömt bort det för ett tag.

jag är ju bäst liksom. 

Nu ska jag vänta på Simone tills hon slutar sen ska vi hälsa på Davey runt hörnet och dricka lite Sambucca. MM, min nya favoritshot. Svart Sambucca helst. Skulle lätt kunna dricka det till frukost. Men det ska jag nog inte göra. :)


Nu blir det Gin och skitsnack med stammisarna., Imorn blire 50årsfest för en av dem här på puben, Andy heter han och är så himla söt. Stort 50årsfest. YEY!

Shit, jag bor nästan här nuförtiden. Jag är här minst 15 timmar om dan, jag tvättar tom här..(pga at jag inte har torktumlare hemma)..det ända jag gör hemma är att sova och det är ju inte många timmar. Men jag älskar det, det här är min engelska familj! Jag och puben. haha

Måste kila.

Älskar er en massa.
Puss
2009-08-12 | 16:23:41

im in love with your brother, whats his name?

Åh, blir så arg. Har precis ansökt om mitt visum till Australien, men jag fattar inte att det ska va så jäkla svårt att få komma in i ett land. Okej, jag skulle kunna ta den enkla vägen och bara ansöka om ett turistvisum men jag vill ju jobba och tjäna pengar..så då måste jag ha besparingar och en biljett HEM...åhh.
Detta gör mig så förbaskat arg.

Men nu är det klart, dem ska ringa mig inom 48 timmar och bekräfta allt, sen skickar dem iväg ansökan och SEN får jag reda på om jag får visumet eller inte. Sen vet man ju inte heller om dem släpper in mig i landet när jag väl kommer dit...men det blir ju en trevlig överraskning.

Annars är allt bra, jag är så glad över att Tessi kommer med också och längtar så himla mycket tills ni kommer.Jag har redan börjat planera vad vi ska göra och kollat upp lite resturanger och så. Men tessi du vet att du måste dela säng med mig va?? haha.  Men det blir nog inga problem!

Igår var jag precis påväg att gå hem, men då lurade Luke med mig till en puben jag brukade jobba på förut, sen lurade han med mig till en annan pub och sen kom Davey och då började vi dricka sambucca och..jaa..åhh. haha. Så ikväll ska jag springa hem..och städa..

Uh, åt precis en lax med mos. rätt gött.. o nu ska jag göra mig dagens tredje kopp kaffe. Men som tur är har jag slutat dricka svart kaffe, helt plötsligt så fick jag för mig att ha mjölk och en socker i..Helt galet.
Ja. jennifers galna vardag. lax o kaffe.

haha.

saknar er förbaskat mycket!

puss
2009-08-11 | 16:16:29

let us die young or let us live forever.


Ni vet när man står i mitten av hundratals människor, skrikandes. Den höga volymen går igenom varje muskel i kroppen och får varenda litet hårstrå att stå rakt upp. Jag älskar känslan, jag älskar att se ett riktigt grymt band spela. Det går nästan inte att beskriva känslan när man står där. Man känner sig så lycklig.

Bandet heter Bleech, och det är en tjej som brukade jobba här som sjunger och spelar bas. Så jäkla coola.

Jag avundas människor med talang och önskar att jag också kunde göra något riktigt riktigt bra. Att jag kunde säga "Jag är bäst på det här"....tror inte att slicka mig på näsan, börja pekfingret åt fel håll eller vicka på lilltårna är talanger att skryta om riktigt.

När jag får barn ska jag definitift sysselsätta dem i tidig ålder..inte överdrivet givetvis, men fan ge ungen en hobby iaf. Min hobby var bygga med lego och kolla vart det tog mig liksom. Hade varit så mycket coolare om jag kunde spela gitarr, piano eller tom. flöjt än att vara byggmästare i lego.

Jag vill ha ett begåvat barn, en ambitiös jävel. Jag tycker sånt ska uppmuntras..man vet inte vad man vill när man är 7år. Nån måste berätta det för dem och jag önskar att någon tvingade mig lite mer att kanske inte hoppa av fotbollslaget efter två veckor eller kanske bundit fast mig vid något intstrument.



Så länge det inte går överstyr, man kan inte va bäst på allt.

Nåja.
En fråga bara, Kommer Tessi med till LDN? Jag förstod inte riktigt hur det blev? :)


Tack för alltid-se-full-ut-på-kort genen MAMMA, TACK SÅ JÄKLA MYCKET!.;)
det är faktiskt inte så hemskt...det där är bara 2drinken. 



Annars så är allt jättebra. Vi hade som sagt Lock-In på puben bredvid...drack Sambucca och åt chillinötter och snackade skit till klockan 4 imorse.
Hade verkligen skitkul. Jag älskar när man hittar en grupp människor som man bara älskar att umgås med. Nu har jag, Simone, Luke och Davey umgåtts ett par kvällar de senaste veckan och det är så avslappnat och vi har alltid skitkul tillsammans. Synd att jag lämnar dem snart.

Sattpå bussen hem för ett par dagar sen..och jag blev rädd för mig själv hur förvirrad jag faktiskt är.  Hela mitt liv har jag haft skitbråttom med att växa upp och bli vuxen, börja jobba, förlova mig och flytta hemifrån. Allt sånt gick så fort och när jag satt där på bussen som körde förbi Big Ben så fick jag på riktigt den här gången "jag är vuxen nu"..

Och det ända jag vill nu är att va 10 år igen, eller iaf va 20 förevigt.

2009-08-10 | 19:54:42

I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life



sitter och väntar på Luke och Simone...vi ska gå och se nåt band spela i Camden...det var nån fest..dem har precis fått skivkontrakt. jag vet inte. Haha. vet inte ens vart vi ska.
men men..så förvirrad.

Sen pratas det om att åka tillbaka hit till London Bridge och ha en liten Lock-In som vi kallar det..slänga ut alla från puben och fortsätta festen efter stänging. Det är kul.  Men vi ska nog gå till Daveys pub istället, han jobbar på puben bredvid här. Det är billigare där nämligen. haha

Jag tar med kameran ikväll så jag ska försöka ta massa bilder.

Uhu, jag och Phoebe har haft så tråkigt idag så det ända vi har gjort är att dricka kaffe...efter den femte så stod båda och skakade..efter den sjätte grät jag helt ärligt en skvätt för jag kände mig så nervös..
Ni skulle sett, haha helt sinnesjukt.  Måste sluta dricka så mycket kaffe.

Hoppas ni har det bra, det har jag. förutom att jag hade feber igår. Men
nu mår jag mycket bättre. Nu blev jag bjuden på en Gin&tonic. det kan man ju icke tacka nej till..


(kolla vad blond jag har blivit, helt galet)

Puss mina fina!!!
Älskar er.

you lift me off the ground
I always want you around
I aint gonna let nothing get in the way
2009-08-08 | 18:56:35

home sweet home.



Idag saknar jag stockholm så otroligt mycket, kanske för att jag pratade med mamma igår...kanske för att jag vissa dagar inser att jag inte kommer se min familj på ett bra tag igen.

Jag saknar lördag och söndagar hemma...jag saknar att vakna upp av doften av nybryggt kaffe och mamma som fixar i köket. Att bara sitta där tillsammans och prata om allt möjligt, inte en timme utan söndagsfrukostonen tog alltid minst två..
För här gör  man oftast sånt själv...det är nog därför jag undviker det så mycket som möjligt. Jag äter aldrig frukost och skulle  jag få för mig att äta middag så är det så mycket lättare att bara köpa nåt färdiglagat och sen inte tänka mer på det.

Jag saknar att inte ha ett hem, efter Australien vill jag vara klar med att vara förvirrad.  Jag vill veta var i världen jag vill leva.
Det värsta är att jag tror det bara blir svårare och svårare att göra det valet.

Men, man får se det från den ljusa sidan...Jag kommer uppskatta allt det där så himla mycket mer senare i livet.

Nu ska jag iväg och köpa strumpbyxor. YEYE.

Puss älskar er!
2009-08-06 | 16:23:24

its on fire.


hej hej!

wiie, pratade precis med mormor och hon berättade attt dem bokat biljetter till London nu, så dem kommer den 27 augusti, och jag fick ledigt från jobbet så det blir en liten minisemester innan jag åker iväg på min storsemester till Aus.

Åh jag är så glad, haha det är mitt enda besök från familjen så det är ju kul att det är nån iaf som vill träffa mig och se hur jag lever här.
Nu ska det planeras här! OH. Jag vill visa er allt!!! Jobbet, marknaden, var jag bor, var jag bodde förut. ALLT!

För jag vet att det kommer ta ett litet tag innan vi ses igen...jag vet inte hur länge jag kommer vara borta men det är lite svårare att bara ta ett flyg hem när man är på andra sidan jorden.

Annars mår jag bra, börjar bli riktigt trött på mitt halvblonda-orange-röd-gula hår...Jag vill ju liksom inte bleka det för mycket så att det blir vitt, och en av stammisarna här på jobbet sa att om jag har röda pigment i mig så kan det va jättesvårt att få en fin naturlig blond färg. Men jag trodde inte att jag hade så mycket rött i mig...nåja.

(jag önskar att jag var så här söt)
En kille frågade igår om det var min naturliga hårfärg och jag bara glodde på han med en dum blick och frågade om han skojjade..sen sa han att det var väldigt fint och då fick han än ännu dummare blick och jag frågade igen om han skojjade.
Ser inte naturligt ut för fem öre, det ser ut som mitt huvud brinner. Det är liksom en stor eldbuske.

Jaja.
Glad. YEY! Åh, kan ni inte komma nu!
Jag har nog aldrig längtat så här mycket.

Puss o kram
2009-08-05 | 16:28:48

wwwww


hey hop.

uhuuu. min kropp gör ont, allting värker och min näsa rinner. har nog lite feber. Och jag får nog faktiskt skylla mig själv som gick ut igår. Kanske inte världens smartaste att göra.njaa. Men jag mår rätt bra ändå..jag är glad. haah vet inte varför jag är så glad nuförtiden. wooo!!!!

Såå igår, först gick vi till en klubb i Soho men det var verkligen skit, ingen musik spelades och folk såg ut som dem skulle somna vilken sekund som helst plus att det var svindyrt med drinkar, jag betalade 5pund för en Gin&tonic. Ofattbart. Så vi hamnade på en annan klubb som låg mitt på Piccadilly Circus...inte så jättebra men vid det laget var alla himla glada om fötterna så det gjorde inget.

Sen vid 3tiden tog jag nattbussen hem och somnade nästan innan jag ens kommit innanför dörren...uhh. Men kul var det, himla kul hade jag.

MEN, ikväll är det Jarrods sista kväll här i London känner jag mig självrätt och min förmåga att ALDRIG säga/tacka nej så kommer jag förmodligen dansa i dimman om ett par timmar igen.

Jag och Marlo, hon är från tyskland, låter som Arnold Swassiiniggaa och är denroligaste mänskan jag träffat i mitt liv.
'
Som ni ser, roligaste i världen

Joo, jag älskar den fortfarande. försökte bara visa både bläck och metall på samma gång.

CHEEERS!

Kristina var också där

Jag, Cameron och Jarrod.

Luke och Marlo

haha kolla blicken från Simone
2009-08-03 | 17:14:26

i was swimming in the Caribbean .


Hej mina älskade!!

Jag mår bra, eller så bra man kan må med måndagsångest och dylikt. Men vår chef är borta idag så det är bara jag och Luke (chefens son)...så vi har bara suttit garvat åt varandra hela dagen.

Helgen var så himla bra, på fredagen gick vi ju ut..alla allihopa från jobbet och de andra pubarna. Det var  en himla dramatisk kväll, folk blev borttappade, jag själv också, folk bråkade, skrattade, dansade..vi hade så jävla kul. Har dock inte kameran med mig så jag laddar upp korten imorn. . det bästa tillfället under kvällen var precin innan klubben stängde så hittade jag alla igen efter att ha virrar runt själv ett bra tag och då spelade dem den här sången och vi alla blev helt tokiga och..
ja det var magiskt
.
Lördag sov jag hela dagen och igår åkte jag iväg till ett stort shoppingcenter i västra London. Jag gick runt i 3 timmar, in och ut i massa olika roliga affärer. Men efter att endast ha mig själv som sällskap under så lång tid så var jag i stort behov av socialt umgänge så jag gick till min pub och tog faktiskt BARA en öl..sen gick jag hem och kollade på film.

I lördags morse, påväg hem i soluppgången från att ha dansat mig lycklig i flera timmar, efter att ha shotat vodka med två polacker på nattbussen och missat busshålplatsen jag skulle av vid så kände jag mig lyckligare än jag har gjort på himla länge. Det är  något speciellt med att vandra hem i morgonljuset, jag tror att den sortens ljus gör en glad på ett speciellt sätt.

Jag började tänka på hur mitt liv de senaste åren förändrats otroligt mycket, från att ha tagit studenten, jobbat heltid på donken, till att flytta till Barca, försöka komma in i den spanska kulturen och vardagen, tillbaka till estocolmo och donken, och sen London och försöka anpassa sig till ett helt nytt liv igen. OCH nu igen...Australien kommer bli den största förändringen i mitt liv.

Även då jag är så ivrig att jag snart spricker så är jag så himla rädd också. Men jag antar att det är normalt.

Men som sagt, jag är förjäkla glad och på bra humör nuförtiden, mina sista dagar i London för ett bra tag tänker jag inte slösa bort på att deppa.

Ikväll kanske vi går ut...kanske. Mormor och morfar, kan ni skriva datumen ni kommer? Så jag kan ta ledigt från jobbet, vill ha det avklarat så fort som möjligt.
Eva och Hampe, jag vet att ni läser, även fast jag inte alltid svarar. Det känns bra att ha er där hemma som läser..Synd att vi inte kan ses innan jag åker iväg. Men vi får träffas när jag kommer tillbaka.

Nu skrev jag en hel bok igen,  nåja. Mycket pågår i min hjärna just nu. Nästan bara bra saker faktiskt.

Älskar och saknar er mer än någonsin!

Puss